Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Ha még jár ma erre valaki...
...lécci, fújjátok a görbémet...léccilécci!!
Holnap van a nemvárt, a 14. dpo, csak ez a hülye rendszer későbbre rakta, mint ahol eredetileg volt.
Köszi :)
Jó éjt és szép reggeli hőt mindenkinek! :)
plumeria14
2014-01-23 22:34:08
capri,
nem tudom, hogy pontosan melyikre gondolsz, de ez szerinem egy nagyon jó link: http://rt3mellekvese.blog.hazipatika.com/2013/09/16/pajzsmirigy-laborertekek-ertelmezese/
Itt több mindent is érdemes elolvasni. Remélem tudtam segíteni!
luciffer73
2014-01-23 19:32:08
Antika...holnap reggel bejön a csajszi és megint megkérdezem tőle...neki egyébként segített...állítólag sok mindenhez ért. Mármint sok "misztikus" dologhoz is. Tulképpen évekkel ezelőtt arról sem tudtunk semmit, hogy mit jelent az, hogy valaki kineziológus.
Moha13
2014-01-23 19:21:44
Antika
Nekünk a nőgyógyászom adott beutalód spermavizsgálatra, és ott adtak egy időpontot a férjemnek. Vettünk gyógyászati segédeszközboltban vizeletes tégelyt (csak olyan volt, aminek fedele is van) és abban vittük taxival, a hasfalamhoz szorítva, nehogy kihűljön. :)
A patikában elvileg van steril tégely aminek fedele is van, vegyél olyat, az jó. Mi is olyat akartunk, de a gyógyászatinál jártunk, bementünk, és ott csak az volt, amit már említettem, megnéztük, jónak tűnt, megvettük...egész 30 Ft volt. :D
capri
Nem tudom, melyik cikkről beszélsz, mert én már annyit olvastam, hogy kész...Plumeria biztosan tud segíteni. Én is ránézek majd a dologra, csak épp tanulásban vagyok, vizsgákra készülök.
LondonViki
Mi az, hogy feladod?! Olyan itt nincs!!!!!!!
Megvolt már a nőgyógyászati ultrahang, hormonsor, általános vérkép, spermavizsgálat? Milyen eredményekkel?
Megmutatod az előző görbédet?
Mióta próbálkoztok?
Nekünk ez a 12. ciklusunk...és én nem adom fel...soha!!!! :)
jniki
Nekem is 1 hét múlva lesz meg a 21. napi vérvétel eredménye.
luciffer73
2014-01-23 19:09:04
Igen Capri...tüzelek :DDDDDD
Egyébként a lábam, meg a kezem még a béka seggénél is hidegebb :))))
....kislány...mióta próbálkoztok, hogy felakarod adni?
Antika
2014-01-23 19:03:03
Sziasztok!
Luciffer melyik topic az? Be tudnád másolni nekem, mert a férjemnek is kellene, de nem tudom merre induljunk. Az endokrinológus az urológiát javasolta, de azt szeretnénk kikerülni, ha lehet. Azt javasoltátok itt a csajok, hogy lehet csöbrét venni a gyógyszertárban és időpontra vinni. De merre? A nőgyógyász tud adni???
Előre is köszi a segítséget!
LondonViki94
2014-01-23 18:47:27
Nekem sajnos ma megjött :( Már feladom :( :( :(
capri
2014-01-23 18:43:58
Luciffer, majdnem 37, Neked???!!! (Egyébként nekem úgy vettem észre, este inkább alacsonyabb a hőm, mint magasabb.)
Napsugár, drukkolok! :-)
Plumeria vagy Moha, be tudnátok linkelni még egyszer azt az oldalt, ahol elemezte valami doki a TSH, T3, T4, Anti-TPO egymáshoz való viszonyát, hogy az mire utal? Köszi!
Ildibaba, Archangel, hogy vagytok, mi újság?
luciffer73
2014-01-23 18:35:56
Sziasztok!
Hazaértem. Beizzítottam a hőmérőt...és működik...majdnem 37 a hőm. Persze tudom, hogy ez nem alap...szóval majd holnap reggel kiderül, hogy én vagyok béna és csak bekapcsoltam ma reggel a mérőt, viszont nem kaptam be, vagy a mérő sztrájkolt :)))))
Én beszélgettem az egyik kolléganőmmel...aki 40 éves alig múlt, amikor babás lett...ő is járt kineziológusnál...mondta is a tyúk nevét, rá is kerestem a neten, de elfelejtettem. :/
Hiába na...én sem vagyok már fiatal :)))) Azt mesélte róla, hogy nagyon kedves, meg minden. Ő itt van Pesten...holnap, ha valakit érdekel, megint megkérdezem hogy hívják és leírom nektek. Fogalmam sincs, hogy mennyiért dolgozik. Egyébként képek is vannak róla...szőkés hajú, kb. 40 feletti...inkább ötvenes nő és tényleg szimpi.
Moha és a többiek...köszi, hogy írtatok a srácnak a másik topicba!
Remélhetőleg el is fogja olvasni és megfogadja a tanácsaitokat. :)))
Többieknek jó melegedést kívánok holnap reggel! :DDDD
napsugar24
2014-01-23 17:37:41
Sziasztok!
Jelentem megérkezem a dokiól -meg volt az uh. Jobb oldalon 2db-15ös és a bal oldalon van több kicsi és ott is egy 15-ös. Méhnyálkahártya 6mm. A doki azt mondta minden csodálatos odabent, most még tapaszt sem kaptam. Két napig még szuri, majd tüszőrepesztő és hétfőn inszem. (legalábbis remélem, hogy a férjem eredménye is jó lesz)
...lécci, fújjátok a görbémet...léccilécci!!
Holnap van a nemvárt, a 14. dpo, csak ez a hülye rendszer későbbre rakta, mint ahol eredetileg volt.
Köszi :)
Jó éjt és szép reggeli hőt mindenkinek! :)