Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
jniki82
2014-01-23 16:47:50

Sziasztok!

Azt hiszem, ahogyan így olvasgatlak titeket én is endokrinológusnál fogok kikötni!
Plumeriához hasonlóan nekem is vannak erre utaló tüneteim a fázósság, a rendszertelen ciklus, a száraz bőr, a pattanásosság ill még valahol olvastam a vékony haj, és capri hívta fel egyszer a figyelmeme a magas alaphöre.
Eredményem még nincs a 3.napi vérvételről, de mostmár nagyon kíváncsi vagyok!A jövőhéten megpróbálom megszerezni!
Ha ez a gond akkor legalább tudom, hogy mi az és remélem van rá vmi gyógyír!!!
Adrienn830
2014-01-23 16:42:05

Mai ilyen görbém
capri
2014-01-23 15:54:58

Mirjam, sajna nem Bp.-en, Győr-Moson-Sopron megyében... Barátnőm két vetélés után ment hozzá, főleg a baba miatt, de lehet, hogy más miatt is.
mirjam
2014-01-23 15:48:08

Capri- :-) remelem hasonloan vegzodik nalam is. Megkerdezhetem,h hol van a talpreflexes?Budasesten?a bnod babaert ment hozza?
capri
2014-01-23 15:13:14

Mirjam, ez jó. :-))) Képzeld, én decemberben írtam egy kineziológusnak, de akkor nem volt hely, aztán januárban újra, de volt valami, ami nem tetszett abban, amit írt, így nem egyeztettünk időpontot. Barátnőm ajánlotta a talpreflexológust, akihez járt, felhívtam, jan. 20-ra volt időpontom, de mivel addigra már sejthető volt, mi is van, inkább lemondtam. Kívánom, hogy Te is így járjál! :-)))
mirjam
2014-01-23 15:00:51

Capri- kaptam antibiotikumot a beavatkozas utan.a doki mikor atadta a receptet,azt mondta,h kar,h nyugalmat es turelmet nem lehet tablettaban bevenni :-) hat igen,ez a legnehezebb... Biztosan minden oke nalad is:-)
A hetvegen kineziologushoz megyek,meg talpreflexologust javasoltak meg,de nem talalok szimpit.
capri
2014-01-23 14:54:28

Mirjam, jó "hallani" az írásodból a jobb hangulatot! :-) Maradjon is így! Örülök, hogy ilyen könnyen ment az átjárhatósági.
És egyébként a nemparázásom időnként elég messzire megy tőlem, nehéz visszacsalogatni... :-))) De próbálkozom!
mirjam
2014-01-23 14:44:14

Sziasztok!
Tudom,elkoszontem ket hete,most megis irok,raadasul a dokim keresere:-)
Ma tulestem egy atjarhatosagi vizsgalaton amit UH-val vegeztek el.iszonyatosan paraztam,mert sok rosszat olvastam rola egyeb forumokon. Jelentem,az egesz olyan se volt,mint egy rakszures.abszolut nem fajt,picit feszitett,de amikor kozoltek,h kesz,azt hittem,h meg csak az elokeszuletek folynak.beszeltek hozzam,eltereltek a figyelmemet,aztan mutattak a monitoron,h mi tortenik.ATJARHATO mindketto! Nagyon orulok,eddig minden jo,ferjem eredmenyei,hormonjaim,minden.Az orvos turelemre intett, Inofolicot szedek majd,es 3-4honap mulva megyunk vissza,de addigra mar ugyis babas leszek:-)
Nem birtam ki,elolvastam par hozzaszolast,pedig azt igertem nem fogok.
Kiara-nagyon szoritok,egy csoda ami tortenik veletek!
Capri-irigylesre melto a nemparazasod.biztos vagyok benne,h az aviva is segitett neked,en is csinalom.
Tobbiek-nem kell felni az Uh-s atjarhatosagitol aki esetleg elotte all es ne halogassatok a kivizsgalasokat!
Ha vkinek kerdese van,ma szivesen valaszolok,mert amugy a doki eltiltott a forumokrol:-)
gizgazzz
2014-01-23 13:57:55

Moha, jó lehet az a görbe. Tudod csak a pozitív dolgokra kell gondolni.

Velem semmi izgi. Jövő havi ciklusba megyek nőgyógyihoz csak úgy általános kivizsgálásra és megkérem delejezzen meg, vagy olvasson rám de legyek végre pocakos :)
Encii
2014-01-23 13:39:00

sziasztok lányok!láttom nagyon megy itt a TSH téma én is szeretném megosztani az én eredményemet!
TSH:5,77*
T4:0,99
T3:3,0
nekem nagyon magas a TSH-m(szerintem)endokrinologushoz járok már több mint egy éve,de a doki azt mondta ez nem vészes meg nem adna még rá gyogyszert,igy még további eredményeket akar nézni valami ANTI-TPO-T meg még vmi ANTI valamit elfeljtettem a nevét,pont ma voltam vér vételen ezzen az ANTI-TPO....hát nagyoon kiváncsi vagyok az eredményre,már kezdek bele fáradni hogy több mint egy éve orvosról orvosra járok...és semmi eredmény!DE NEM ADOM FEL SOHA

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!