Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
capri
2014-01-23 13:25:56

Moha, mi ez a rossz hangulat?! Ha esett volna a hőd, megérteném. De hát szép magasan van! Nem tudjuk még, mi lesz a vége, de ne szomorkodj még előre! :-)
Egyébként meg: volt olyan, akinek szinte végig csak 37,0 volt a hője (szóval nem emelkedett magasabbra beágyazódás után), sőt, volt olyan, akinek leesett a hője, volt enyhe vérzése is, mégis pozi lett a tesztje. (Ezek januári sztorik egy másik oldalról.)
luciffer73
2014-01-23 13:18:13

Hát anyukám, pedig tessék nyugodni....akkor te is láthattad, ráadásul nem is egy ilyen görbe van ott mutatóban, hogy egyáltalán nem szabályszerű, hogy valakinek 37 és afölött kell lennie, mert csak akkor terhes. Sőt...olyan görbék is vannak, ahol a mensi előtt szépen leesik a hő...aztán meg ...b..ik megjönni...hál istennek! :DDDD
Vagy össze-vissza van ovu, vagy össze-vissza ugrál a hő egész ciklus alatt...és mégis baba a vége :))) Tehát no para...ilyen is van, meg olyan is :))))
kukac
2014-01-23 13:12:02

Moha: Szerintem semmi baj a görbéddel! Nincsen kőbe vésve, hogy 37 fölött lehett csak babás valaki! :)

Nekem még soha nem volt ilyen magas, és ez a görbe most sokkal "szebb", mint az előzőek (remélem az avivától). Ha a végén megjön, akkor is örülni fogok, hogy 4 nappal korábban volt ovum, mint eddig! :)
Moha13
2014-01-23 13:05:31

luciffer
A nézgelődés már megvolt...de nem nyugodtam meg...:D
luciffer73
2014-01-23 12:44:43

Moha drágám....nem veszek másikat, mert tudom, hogy semmi baja ennek sem...csak valamiért megmakacsolta magát...pedig biz isten miután bekapcsoltam, utána be is kaptam! :DDDDD
Persze azért majd ha délután hazaérek, még világosban (lámpafénynél) és teljesen ébren próbára teszem a kicsikét! :DDDDDD
Egyébként nagyon jól tudhatnád, mert te is ránézel más oldalakra, hogy pl. a ciklus-on több olyan hőgörbe van, ami eltér az átlagtól. Mégis babás görbe, vagy éppen nem az. Meg még ezen kívül is vannak nem tipikus görbék más problémára feltöltve oda...ha még nem nézegettétek, akkor tegyétek meg. Mert annak semmi értelme, hogy magatokat stuffoljátok akár terhesség miatt, akár amiatt, hogy azt hiszitek most sem jött össze...tehát irány olvasni és nézelődni...
Monika5
2014-01-23 11:55:06

Plumeria,
Igen, azt értettem, hogy a te esetedben tilos a jód, nekem is mondta az orvos, hogy ha ez lesz, akkor jód mentes változat. Csak azért írtam le az én történetem, hátha valaki megijed az ő TSH eltérésétől és fél bevenni jódot, pedig neki szabadna. :) Azért is írtam, hogy az eltérés okától is függ, hogy szabad-e vagy nem és ezt szakorvos tudja jól kideríteni.
Viszont nagyon örülök, hogy sikerült jó orvost találnod és mielőbbi babásodást kívánok neked. Szorítok! :)

Kiara, :D izgi... :D

KatkaManó
2014-01-23 11:54:43

Moha szép az a görbe :)
Capri, lassan telik az idő de igyekszem lefoglalni magam. Meg legalább jól kipihenem magam :)
Moha13
2014-01-23 10:58:16

kukac
Én fújom Neked. Nagyon szép kis görbe! :)
Bárcsak az enyém is ilyen szépen emelkedne...de megrekedtem...:D
kukac
2014-01-23 10:54:37

Sziasztok!

Mennyi szép görbe! :)

Kiara :):)

Én is kérhetek még egy kis fújást? :) Nekem már az is jó, ha ilyen magasan marad, csak ne menjen lejjebb!
Moha13
2014-01-23 09:19:55

Jó reggelt!

Kiara!!!! :):):):):):):):):):):):):):):)

Luciffer
és most akkor...veszel másik lázmérőt? :)

Antika
És mennyi TSH-ra mondta, hogy teljesen ok?

capri
Köszi a fújást...de valahogy nem akar ez feljebb menni...szerintem ugyanolyan lesz, mint a többi ciklusom és holnap, holnaputánra várhatom...:X

van itt valaki, aki már szedi a szelént? Plumeria?
Mennyit szedtek?
MErt a bio-szelénben, (amiben van mégpluszban cink is meg B6 meg C meg E) 50mikrogramm van. Azt írják, a napi szükséglet néknek 55 mikrogramm, férfiaknak 70. De a sokat emlegetett endokrinológusunk cikke szerint ahhoz, hogy hatása is legyen, napi 150-200 szükséges. Viszont a szelén túladagolva mérgező...hát nem tudom, milyet vegyek, mert az említett fajtából van 100-as is (+ugyanezek a vitaminok)
MI van, ha megveszem a 100-ast, de mondjuk sok tökmagot eszünk, amiben megintcsak van szelén és esetleg sok lesz?
NEm tudom.

Kérek még fújást azért...hátha...:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!