Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Antika
2014-01-22 06:56:22

Jó reggelt!

Capri gratulálok!

Moha én fújom!
Az enyémet is fújhatnátok, mert még mindig egy helyben toporgok :)

Ma megyek kontrollra az endomókushoz, ahogy ti szoktátok ezt használni :) Szurkoljatok, hogy el ne felejtsek semmit se :)
hőgörbét lehet neki vinni?

Én ma így:
Moha13
2014-01-21 23:14:09

Szóval...lemaradt :D
Moha13
2014-01-21 23:13:19

Gondoltam...berakom még egyszer így elalvás előtt a görbémet, hogy lássátok, mit kell fújni holnapra...és holnaputánra...és hát jó lenne, ha lenne ha holnaputánutántól már nem lenne munkátok...:D
Moha13
2014-01-21 23:11:26

capri
úgy gondoltam, hogy elkezdem ezeket szedni, és persze megbeszélném a dokimmal is majd ezeket a dologkat a TSH-szintekről, amiket összeolvastam neten, és meglátom, mit szól majd ehhez a szelén meg d-vitamin szedéshez...és megkérem, hogy kísérletezzünk, elkezdem ezeket szedni és szeretném, ha 1-2 hónap múlva megint elküldene vérvételre, hogy lássuk, van-e hatása: Ha nincs, akkor én is bevállalom az endomókusos bogyót...ha azt mondja, hogy kell.
Szóval...max. 2 hónapot adok a szelénnek...:)
Adry03
2014-01-21 21:06:41

Sziasztok !

Capri: Gratulálok !!

KatkaManó: Neked külön szorítok !!

Persze a többieknek is.

Én még mindig minden előtt. Semmi érdekes.
gizgazzz
2014-01-21 20:21:20

Pár napig nem olvastam az írásokat és micsoda hírek!

Capri nagyon gratulálok ! Jó egészséget kívánok mindkettőtöknek. Más lesz ez a topik nélküled de örülök, hogy az életed rendeződik.
Dzsudzsa
2014-01-21 20:14:48

Moha13!
Nem nekem ajánlottad. Én jelenleg csak folsavat és C-vitamint nyomok magamba.
Megvárom a holnapi vércsapolás eredményét (már ha túlélem a cukros lityit) és bölcs döntést hozok. Én nagyon-nagyon íííííííírtózok a szintetikus cuccoktól, de ha az hoz gyors és hathatós megoldást, elmegyek egy endomókushoz és beszedek én bármit. be én!!!!
Nem akarok tovább kockáztatni. Elég volt!!!!!! Párom azzal vigasztal, hogy nyugi, ha a szeme sarkából rám néz, én már pozitívat tesztelek. Azonban sajnos ezzel még nem sokra megyek:(
Most este beszéltem egy volt kolléganőmmel, és beszámoltam neki a TSH esetemről. Erre ő gyorsan elővette a vérvételi papírjait (37 évesen első gyerek) és terhesség előtt 0,96 volt a TSH, 6 hetesen 1,02. Most már nyomozni fogok én is. Laboreredményeket ide!!! TSH-kat akarok!!!!!
Dzsudzsa
2014-01-21 20:14:30

Moha13!
Nem nekem ajánlottad. Én jelenleg csak folsavat és C-vitamint nyomok magamba.
Megvárom a holnapi vércsapolás eredményét (már ha túlélem a cukros lityit) és bölcs döntést hozok. Én nagyon-nagyon íííííííírtózok a szintetikus cuccoktól, de ha az hoz gyors és hathatós megoldást, elmegyek egy endomókushoz és beszedek én bármit. be én!!!!
Nem akarok tovább kockáztatni. Elég volt!!!!!! Párom azzal vigasztal, hogy nyugi, ha a szeme sarkából rám néz, én már pozitívat tesztelek. Azonban sajnos ezzel még nem sokra megyek:(
Most este beszéltem egy volt kolléganőmmel, és beszámoltam neki a TSH esetemről. Erre ő gyorsan elővette a vérvételi papírjait (37 évesen első gyerek) és terhesség előtt 0,96 volt a TSH, 6 hetesen 1,02. Most már nyomozni fogok én is. Laboreredményeket ide!!! TSH-kat akarok!!!!!
capri
2014-01-21 19:52:13

4 cseppet, december 29. óta, a csuklómra cseppentve, ahogy ajánlottad! :-)
Júliusban néztek TSH-t, 1,19, mondhatni tökéletes... Nálam más nem stimmelt. :-)
Tudom, hogy Te próbálod kerülni a gyógyszereket, én biztos beszedném, ha olyan orvos javasolja, akiben megbízok, főleg, ha gyorsabb eredménnyel kecsegtet. Ezért is szedtem a Duphastont is. Hogy gondolod most, mennyi időt adsz a szelénnek meg a D vitaminnak? Csináltatsz majd kontroll vérvételt?

Plumeria nem volt még, ugye?
Moha13
2014-01-21 19:49:49

capri
Köszi a tüsszentést! :D
Azért ne vidd túlzásba...ráért volna holnap is az én adagom...:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!