Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kiara
2014-01-22 17:49:59

Csillka!
én kb akkor mint most te, a ciklusom vége fele eléggé lebetegedtem és mivel nem számítottam arra hogy pár nap múlva pozitívat tesztelek ( előzetes orvosi vizsgálatok alapján) bőven minden nap megittam egy Neocitránt 5 napon keresztül és kb 3-szor kellett Otrivinnel fujnom a nozimba máskülönben végem lett volna :-)
Majd a teszt után ijedten felhívtam a dokit hogy te jó ég most mi van, erre ő kinevetett :-) Azt mondta nyugodjak meg ha baba van nem lesz semmi baja, egyrészt ezek nem olyan erősek, másrészt még nem nagyon volt velem összekötetésben akkor :-)
Ne érts félre nem akarlak buzdítani hogy szedj gyógyszert, ha tudtam volna hogy van esélyem én sem tettem volna, DE ha nagyon elkerülhetetlen akkor enyhébbeket amire a doki is rábolint azokat nyugodtan, vagy homeopátiás gyógyszert...nekem a szeptemberi felszívódásomnál mondta azt az orvos ( akkor a pozi teszt után lettem beteg) hogy a lázzal többet ártok mint egy esetleges enyhébb terhesség alatt is szedhető gyógyszerrel..
Ha nem tudzs dokit elérni és türhető az állapotod: sós gargalizálás, sok méz, fokhagyma, kamillás gőzölés, láz, hőemelkedés esetén hideg ülőfürdő!Gyógyulj meg hamar, mert lehet szükség lesz majd a hangodra amikor sikoltozol az örömtől a 2.csík megjelenésekor :-) :-)
Adrienn830
2014-01-22 17:01:23

Azta jól lezuhant reggel a hőm, nem tudom miért, jelenleg én hőm ilyen. Mindig azonos az időben mérem
csillka
2014-01-22 16:51:08

Sziasztok!

El kell mesélnem milyen kételyeim vannak, ha senkinek nincs is hozzá ötlete, de muszáj leírnom.
Szombat óta köhögök, és szombat-vasárnap lázam is volt.

Minden este hőemelkedésem van (37-37,8 között)
Nem merek semmilyen gyógyszert bevenni,még lázcsillapítót sem.Ittam már mindenféle teát és mindenféle természetes módszert, de úgy érzem kellene vmi köptető, csak nem merek venni. Lehet olyan, hogy a köptető a nyálkahártyára is hatással legyen?
Amikor állapotos voltam akkor is minden este hőemelkedésem volt, most ez úgy összezavar. Bárcsak tudnám, hogy van-e ott bent vki, vagy nincs, mert ez igy már nagyon rossz. Annyira erőltet a száraz köhögés :(
KatkaManó
2014-01-22 16:36:47

Napsugar!
Az utro az egy hüvelykapszula a megtapadást segíti. Az öszzradiol az sima gyógyszer.
Inni sokat iszom :)
A fehérjét nem mondták de elég sok husit sajtot meg tojást szoktam enni. Na meg igyekszem minden nap zöldséget gyümölcsöt enni.
Aztán majd meglátom hogy alakul :)
Moha13
2014-01-22 16:02:40

timcsike0718 és Monika5

Köszi a mesélést! :)

napsugar24
2014-01-22 16:00:52

Katka!
Az iszem után nálunk crinone gélt adnak, s itt a kááliban is a lombikosoknak leginkább.
Én kapni szoktam még valami ösztroidol tapaszt, de csak az inszemig, az uh-tól méhnyálkahártyát vastagítja. És gondolom neked is mondták: nagyon sok fehérje és a víz. Már kész fehérje táblázatom van.

Mel-nagyon szép a teszt :-)))))
capri
2014-01-22 15:05:52

Mel, köszi! :-) Szépek a csíkocskáid. :-))) Ma is csináltam én is, a netes 10-es érzékenységűből, azon már nekem is egyforma a két csík. :-)

Kismamik, akik mostanában teszteltetek pozit, ha mentek valami babás fórumba, szóljatok. Cikluson is, nlc-n is van már topik az őszi babáknak. ;-)
Mel84
2014-01-22 14:51:19

Sziasztok!

Benéztem kicsit, még vezetem a hőmet, a tesztcsík szépen erősödik, csatolom, nézegessétek, vonzzátok be! :)
http://kepfeltoltes.hu/view/140122/20140119_080142_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/140122/20140121_082302_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Capri: Gratulaaaa! Nagyon örülök! :)

A többieknek fújom! :)

Ez az én görbém :)
KatkaManó
2014-01-22 14:49:12

Napsugar utrot és ösztreadiolt kaptam.
Mást nem. Az inszem után is ezt adják ?
Te meddig voltál otthon utána ?
capri
2014-01-22 14:27:25

Napsugár, én ezt olvastam: http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1291793302.8078.pdf és http://www.infertility.hu/hormontabla.htm Eszerint a Tiéd jó. A 70 felettiről nem hallottam.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!