Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Capri, Kriszti,
köszönöm, igyekszem gyógyulni. De úgy tűnik fölösleges minden áldozat. Ma reggel nem a szokott időben, de egy ilyen hőmérsékletet sikerült elkapnom :((((
Kiara, most már én is nagyon várom a nőgyógyászati vizsgálatodat! Főleg a két pötty után :D
luciffer73
2014-01-23 09:00:35
Jájjjj Capri...rég voltam, de azért olvaslak benneteket...:))) többek között téged is ám! :DDD
Iszonyatos mennyiségű meló van...hulla vagyok minden nap...
Viszont ami pozitív, hogy otthon minden rendben. Úgy látszik emberemnek az kellett, hogy leordítsam a fejét bőgve, hogy egy bunkó! :))))
Képzeld...minden ugatás nélkül újra szedi a vitaminokat, kevesebbet bagózik, és még ondológus (:DDD) dokit is keresett...igaz, hogy kapásból a 8. kerületben, amit én elég messzinek érzek, de legalább már kiveszi a részét ő is. :)))) Úgyhogy nagy a boldogság...ja és hányingerem lett..ahogy írom a levelet neked, nektek... :/
capri
2014-01-23 08:15:26
Sziasztok!
Csillka, először is jobbulást! Nem nagyon tudok tanácsot adni, de úgy tudom, a Stodalt lehet inni babásan is, az köptető azt hiszem. Ja, és ahogy Kiara is írja, kb. az első hat hétben nincs még összeköttetés a babával.
Adrienn, nem lehet, hogy még csak most van ovud?
Antika, pont így voltam én is! ;-) (mármint "hiányzott" a pecsételgetés) Görbéd nincs? Na, közben eljutottam odáig, látom. :-)
Kiara, ááááááááá :-DDDDDDDDDDDDDDDDD
Katka, hogy bírod a várakozást? :-)
Luciffer, azon kívül, hogy épp ovulálsz, mi újság? :-) Rég voltál. Sok a meló?
Moha, mi újság? Remélem, eléggé felfújtuk!
luciffer73
2014-01-23 08:08:13
Szilvi szerintem ennek nincs jelentősége. Ha alszol 6 órát, és tényleg az ébredéskor méred, akkor szerintem nem gáz.
Őszintén szólva én hétvégén, amikor tovább alszok 4,15-nél, később mérem...amikor felkelek. Eddig még nem vettem észre, hogy különbség lenne a hőim között. Mármint a 4,15-ös és mondjuk a 9 órás között. Viszont akkor ti is láthattátok, hogy igenis magasabb volt, amikor nem stresszeltem szabi alatt. Még akkor is magasabb volt, amikor felkeltem az urammal együtt és mértem hajnalban...
Szilvia1980
2014-01-23 08:03:35
Jo reggelt!
Nem tudom, hogy ki, hogy vele,de en nem tudok rendesen aludni:(
Szerintetek nagy gond, hogy 6 ora helyett fel5-5 kor merem a hom?
luciffer73
2014-01-23 07:55:11
Igen plumi...pontosan ezért dühöngök én is....remélhetőleg azért holnap reggel már nem hagy cserben a hőmérő...legalábbis ajánlom neki :))))
Kriszti...ha én csak két napig szédelegtem volna, akkor nagy lett volna az örömöm...de én egész héten szarul voltam...szombaton teríteni akartam...a szekrénybe be kell hajolnom, hogy a tányérokhoz hozzáférjek...még jó, hogy az ajtajába megtudtam kapaszkodni, meg a lányom is ott volt...konkrétan beestem a szekrénybe...persze rögtön le is ültem...azt hittem éhes vagyok, és azért vagyok ilyen furán..., de hiába ettem, hiába kávéztam, a helyzet nem változott. Tök mindegy volt, hogy ülök, állok, vagy fekszek...forgott a lakás.
Amúgy is alacsony a vérnyomatom....megmértem egyébként...108/73 volt. És ez még nem is alacsony...:)))) egy kávé után :DDDD
krisztibaba85
2014-01-23 07:49:27
akkor biztos mamár meglesz:-)))
Én is amúgy múlthéten szédelegtem,egy-két nap :/
Egyik nap mondtam páromnak hogy a bolt elött megvárom mert félek beesek valami kirakatba:-)úgy szédültem :-/
Szóval szar érzés tudom,de ne is csodálkozzunk ilyen időjárástól!!!
plumeria14
2014-01-23 07:48:42
Kiara,
érdekesnek ígérkezik az elkövetkező 2 hét...nagyon-nagyon kíváncsi leszek a hüvelyi uh-ra...gondolom, te még inkább :) Lehet, hogy 2 baba lesz a nagy igyekezetből?
luciffer73,
ha a teszt 2 napig erős pozitív volt, akkor mostanában volt az ovud...kár, hogy pont napja nem tudtál mérni...a holnapi hődből azért már látni fogod, hogy emelkedett-e.
Én ma így, szokásosnak indul a görbe...kíváncsi leszek, hogy a gyógyszerek és az egyéb kiegészítők megváltoztatják-e majd a görbémet.
luciffer73
2014-01-23 07:41:06
Kriszti...igen, én is így gondolom...lehet, hogy pont ma.
A hasam úgy fáj, mintha mindjárt megjönne...de közben meg folyamatos szúrás van bal oldalt :/...és még mindig szédelgek...bár nem annyira durván, mint hét elején, meg múlt héten...az kemény volt
krisztibaba85
2014-01-23 07:37:31
Jó reggelt:-)
Luciffer,hát szerintem nemsokára meglesz az a tüszőrepi:-)))Hajrá!
Capri!
Igen végre vége a menzinek,és jöhet az izgi rész:-)))
köszönöm, igyekszem gyógyulni. De úgy tűnik fölösleges minden áldozat. Ma reggel nem a szokott időben, de egy ilyen hőmérsékletet sikerült elkapnom :((((
Kiara, most már én is nagyon várom a nőgyógyászati vizsgálatodat! Főleg a két pötty után :D