Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Gondoljatok rám kérlek holnap-második inszem- legalábbis már csak a férjem eredménye van hátra.Ha az reggel jó lesz, akkor olyan 13 körül.
Dzsudzsa
2014-01-26 17:44:06
Moha!
Igen, új orvosom van.
Mikor elkeztem vérezni, és felhívtam a régit, olyan lekezelő volt. Nem is akarta igazán megérteni, mi a problémám. Először örült, hogy vérzek, és ismételten elmondta, hogy "mondtam már, ha műtét után megjön, jöjjön kontrollra". Mikor meg akartam magyarázni, hogy a műtét szeptemberben volt, jelezte, most nem ér rá, mert rendel. Ha már nem vérzek, jelentkezzek. Na, gondolhatod, ezek után mikor jelentkezek!!! Mi lesz, ha pl. 17 hetesen lesz gondom, és nem tudom vele megértetni, hogy mi a helyzet ?????
Így, miután nem véreztem :) - elmendtem egy új dokihoz, aki azonnal hormonvizsgálatra küldött.
Szerintem az endokrinológust a nőgyógyásztól fogom kicsikarni. Olyan érdekes, van egy belgyógyász orvos barátunk, akinek megmutattam a vérképet, és ő azt mondta, a TSH 3.3 tökéletes, nehogy hozzányúljak. Gondolom, ebben az esetben inkább a nőgyógyászra és az endomókusra kell hallgatnom. Félek, a házi orvosom sem foglalkozna vele.
Holnap kiderül.
Lányok!!! Ismételt tanács! Figyelni magatokra, nem megnyugodni és több orvos véleményét kikérni!!!! Akár neten, akár házi orvos, akár szakrendelő, akár magán, de menni..., de menni..
csillka
2014-01-26 17:02:12
Antia, a második, mert az a magasabb :) Ez nem is kérdés.
Én már szánalmas vagyok...amit csinálok. Ma egész nap nyavalyogtam, majd délután elmentünk és vettünk tesztet. Mondtam reggel megcsinálom, de a férjem azt mondta ha már elmentünk most csináljam meg. Hát igen, negatív. Nem is lepődtem meg. Beírtam az adatokhoz, majd kiírta, hogy túl korán csináltam, ismételjem meg 28-án. :)))
Adrienn830
2014-01-26 16:53:42
Na csak behúzta erőssel a term. időszakot. ovu tesztet csináltam jan 20 és 23.-án erős 2 csíkos volt.
Együttlétek: Január 12.-én,14.-é,16.-án, 18.-án, 19.-én, 20.-án, 22.-én, 26.-án
Antika
2014-01-26 16:26:42
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek!
Reggel szokott időben, de csak 4 óra alvás után mértem 36,4-et, majd visszaaludtam és akkor már 7 óra alvás után 36,6-ot mértem!
Szerintetek melyik a jó?
Moha engem megint becsapott a szervezetem, mint pénteken. Még mindig se híre, se hamva a mensinek. Reggel fájt egy kicsit a hasam, de azóta semmit nem érzek.
Kicsit fura ez az egész. Semmi nem olyan, mint szokott :)
Azért, ha jönni akar most jöjjön, ne hétfőn, mert az a legnehezebb napom a munkahelyemen.
Szóval még egyben :)
krisztibaba85
2014-01-26 14:45:43
Sziasztok:-)
De jó látni hogy mekkora élet van itt újra:-)
Drukkolok akinek kell meg fújok meg minden:-)
Én továbbra is az ovumat várom izgatottan:-) :-)
Moha13
2014-01-26 13:00:24
Dzsudzsa
Igen, harcra fel! :)
Endomókusos beutalót kérsz a házidokitól?
ÉS most új nőgyógyászod van a két "nyugtatós" után?
Dzsudzsa
2014-01-26 12:57:32
Lányok!
Köszönöm a tanácsokat! Holnap okosabb leszek.
Én óva intenék bárkit, hogy az itt olvasottak alapján elkezdjen szedni bármit is. Még akkor is, ha az vitamin. Szerintem az emebri szervezet nagyon érzékeny rendszer.
Talán Capri írta tegnap, hogy mindenkinek mennie kell hormonprofilra! És igaza van! Látjátok, Plumeira és az én esetemet is. Engem 2 nőgyógyász nyugtatgatott, hogy makk egészséges vagyok, semmi bajom, nyugi. Én pedig nyugi voltam, és nagyon kár volt.
Mostantól ellökök minden barátot,ismerőst vérvételre. Addig fogom piszkáln őketi, míg el nem mennek :)) Ellenkező esetben nincs sírás a vállamon :)
Valaki kérdezte, hogy ki küldhet vérvételre. Nekem a nőgyógyász írta meg a papírokat, de úgy tudom egy részsét a házi orvos is kérheti. Bár az a tapasztalat, a házi orvosok az állami ellátórendszerben igen szűken mérik a laborpapírokat.
Tessék harcolni!! Ahogy Plumeira is írta, vagy mi kikaparjuk a gesztenyét, vagy sodródunk. Harcra fel !!!!!! Kardokat élesíteni!!!! Én kedden megyek a házi orvoshoz.
Moha13
2014-01-26 12:32:05
Pénteken meglesz a 21. napi eredményem is...és majd azzal doki...
Antika
A nemvártam Rád várt...újra együtt...
Erika07
2014-01-26 11:54:27
Szép hétvégét mindenkinek!
Antika, köszi a tájékoztatást!!Még félbe vagyok a főzéssel, de fölnéztem, kinek hogy alakul a napja..
A kismamáknak üzenem, vigyázzanak magukra, a várakozóknak sok sikert!
Én is szorítok értetek!!
Gondoljatok rám kérlek holnap-második inszem- legalábbis már csak a férjem eredménye van hátra.Ha az reggel jó lesz, akkor olyan 13 körül.