Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
jniki82,
én ebnől annyit látok, hogy a 120 perces inzulinod szerintem nem jó, de nem szeretnélek félrevezetni, mert ebben nem vagyok túl profi....a 60 és 120 perces inzulinnak is a referencia tartományon belül kell maradnia. Utána kellene járnod annak is, hogy a prolaktinod mitől magas.
plumeria14
2014-01-27 19:59:52
Moha13,
valóban 2 alatt kell lennie a TSH-nak, de az a legjobb, ha 1-1,5 körül van. Ha gyógyszerek nékül szeretnél próbálkozni, akkor minimum 3 hónapot kell várni, mert kb addigra fejtik ki hatásukat.
Mi Cliir Nature Himalaya sót használunk és ebben nincs se jód, se kálium. Javasolt beszerzési forrás Aldi vagy Lidl, már nem emlékszem.
Annyi igazság azért mégiscsak van a csillka gondolatmenetében, hogy én sokszor, amikor látok egy terhes nőt vagy kisgyerekes családokat, akkor korábban feltettem magamnak azt a kérdést, hogy én vajon miért nem vagyok erre képes? Ők vajon mit csinálnak jobban? Mi miért nem érdemeljük meg ezt a nagy boldogságot? Válaszokat sajnos soha nem kaptam, de jelen pillanatban tényleg elfogadtam azt, hogy egyszer bennünket is választ egy baba, akit nagyon-nagyon fogunk szeretni és ezt ő is tudja :)
Persze, ezen rengeteg lelki megpróbáltatáson kellett átesnem, de ezek tereltek engem az elfogadás útjára és már nem én szeretném meghatározni, hogy mikor jöjjön a baba, mert bármikor jön, az úgy lesz jó. Pedig én lassan 37 éves leszek...valahogy most érzem, hogy ez az év az én évem lesz...
Luciferr73,
nekem a jódozott sóra egyébként azt mondta a doki, hogy abban viszonylag kevés van...mondjuk én egyébként sem sózok semmit...
kukac,
drukkolok az emelkedésért!
csillka,
kb egy hónapja én is hasonlókon gondolkoztam...akkortájt kezdtem el ismét munkát keresni, előtte kipihentem az előző munkahelyemen nagyon rövid idő alatt összeszedett nagyon sok stresszt...utána nagy dilemmában voltam a munka miatt, hogy kell-e ez nekem, mert egy kicsit úgy éreztem, hogy a munkát választom a baba helyett...de tudtam, hogy ez nem az én választásomon múlik, így a sors kezébe adtam magam, aki most úgy döntött, hogy először egy munkahellyel ajándékoz meg és utána jöhet a baba is :) Szóval valóban el kell fogadni, hogy nem minden úgy történik, ahogy mi szeretnénk és mivel a munkakeresésre sem stresszeltem rá, ezért egyből jött is. 3 interjún voltam és egyszer sem gondoltam azt, hogy én ezt akarom, hanem úgy fogalmaztam meg, hogy szeretnék ott dolgozni, szeretnék ezzel foglalkozni, de ha nem jön össze, akkor továbblépek...valóban lehet ebben a "szeretnék" dologban valami:)
capri,
szerintem csillka nem arra értette a "jön, ha jönni akar", hogy ne keresgessük az okát annak, hogy miért nem jön, de a KELL és az AKAROM helyett jobban beválik a SZERETNÉM :)
KatkaManó
2014-01-27 18:48:54
Napsugar minden rendben lesz pihenj :)
Nekem szombaton kell tesztelnem :)
napsugar24
2014-01-27 17:38:55
Sziasztok!
Jelentem megérkeztem és túléltem. Köszönöm mindenkinek, aki gondolt rém.
Capri-nyugi-majd felmegy-nagyon szép, erősek a csíkok.
Kukac-jó lesz az próbáld másik teszttel.
Katka-te mikor tesztelsz, vagy vérvételre kell menned-hanyadik napon kell?
Nekem még a jobb oldalam nagyon érzékeny, de holnap de még pihenek. Reggeltől jön a crinone-amit nem nagyon várok.
csillka
2014-01-27 13:12:55
Luciffer
:)) Igen, ismerős. Nekünk is volt olyan, hogy "ne ellenkezz, mert hamarabb szabadulsz" Mert ugye, mi van ha pont holnap lesz, és mi kihagyjuk :))
Amikor sikerült a pötty, akkor nem számoltunk, nem történt meg minden másnap. Mert azt gondoltam, ez most szabad hónap, megyünk a dokihoz és ő majd útbaigazít.
Sem előtte, sem utána néhány napig nem történt meg, akkor, ott, spontán, és nem raktam a lábam a nyakamba, nem pihentem :)Másnap mentem a dokihoz, és azt mondja, itt megvolt az ovuláció. Erre én, az nem lehet, hát a hőm nem azt mutatja. :)) Szegény doki mit gondolhatott.:))
jniki82
2014-01-27 13:03:36
Sziasztok!
Nagy mákom volt, mert megkaptam a vérvétel eredményt holott azt mondták a fokinak küldik!Ahogy nézegetem nem olyan rossz legalábbis az itteni referencia tartományhoz egy van mi aggasz a CA 125, mert nekem az 98 a ref tartomány a papíron viszont 0,1-35-ig!
A tsh 1,83
t4 16,30
t3 4,17
luteinizáló hormon 6,63
pollikulus stimuláló hormon 7,41
prolaktin 711,20 ez is sok, mert 496-ig jó
prolaktin peg 574
ösztradiol 160,7
progreszteron 2,12
totál tesztoszteron 1,470
kortizol 525
dhea-s 7,01
cea 2,6
ésa ca 125 ami 98
aztán van inzulin 3,9
60 perces 28,7
120 perces 41,8
glukóz 4,4
60 perces 5,6
120 perces 5,1
Nekem sokat nem mondanak ezek, de hátha Ti értetek belőle vmit!
luciffer73
2014-01-27 12:45:55
Hát anyukám...igen, mi megcsináltuk....de ha azt valaki látta volna, amit mi művelünk...?! VAgy röhögött volna, vagy sír...:))))
Archangel85
2014-01-27 12:38:45
Luciferr, ti legalább megcsináltátok :D :D
Azt mondta apa reggel, nem baj, majd ma kettőt lövünk. Mondtam ho-ho jó lesz oda egy is :D :D :D Persze próbálja poénnak venni, és segíteni nekem, hogy ne gyötörjem magam ezen. Hiszem, ha nem esne jól, úgysem sikerülne. :D
luciffer73
2014-01-27 12:24:21
Ismét jó a benti rendszerünk!? :/
Csillka én értem, hogy mit mondasz...pontosan erre szokták azt mondani, hogy ne görcsölj.... :)))
Próbálj meg lazítani....meg igazából mindegyikünkre ráférne már egy kis lazítás...én azt hiszem, abban a pillanatban "nyugodtam" meg, amikor agyban eldöntöttem, hogy tavaszig próbálkozunk. Ha addig nem jönne össze, akkor visszaáll a régi rend...szex gumival...és befejeztem. Ennyi...azóta nyugi van, most, hogy már az ember is felfogta agyilag, hogy a gyerekért neki is tenni kéne valamit, és csinálja is....eszi a vitaminokat anélkül, hogy rá kéne szólnom, vagy oda kéne készítenem, dokit keresett a neten, és ha fizut kap elmegy...szóval úgy látom, hogy ő most nőtt fel a feladathoz...:))))
Eddig azt hitte, hogy tök király...gyereket szeretnénk, kekszelünk, oszt jóvan...hát nem...ennél azért többről van szó. No de mindegy, mert az én problémám megoldódni látszik...
Archangel...eszembe jutott, hogy ebben a hónapban a kritikus napokon együtt voltunk...mármint nem veled, hanem az urammal...szóval mikor utóljára voltunk együtt, hulla fáradtak voltunk...a hátam közepére se kívántam még egy menetet...és ez látszódott rajta is...röhögtünk egy jót, mondtam neki, hogy még ma, aztán holnap már alhatunk :DDDDD
Ez bevált...:))))
luciffer73
2014-01-27 12:12:47
Archangel...nem hinném, hogy bennünk van a hiba....de tényleg szar, hogy ennyire időzítve kell...sőt muszáj...
én ebnől annyit látok, hogy a 120 perces inzulinod szerintem nem jó, de nem szeretnélek félrevezetni, mert ebben nem vagyok túl profi....a 60 és 120 perces inzulinnak is a referencia tartományon belül kell maradnia. Utána kellene járnod annak is, hogy a prolaktinod mitől magas.