Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Én hiszek abban, hogy jövünk valahonnan, ezt mindenki úgy gondolja ahogy, és ez így van rendjén.
Nem másokról írtam, magamról. Nekünk is lassan 2 éve. Azt pedig, hogy sikertelenségként élem meg, úgy értem, hogy úgy gondolok egy gyerekre is, mint egy pont a listán. Értsd, lakás: pipa, autók: pipa, munka: pipa, gyerek: Úristen, nincs gyerek.
Igen, én is erről beszélek, hogy meg kell szüntetnem azt a hibát, ami szerintem inkább a lelkemből fakad, és a testem csak a lelkem gondjaira reagálva produkál különböző tüneteket.
Nagyon sok olyan történetet halok, hogy évekig jártak dokikhoz, keresték az okát, majd örökbe fogadtak, és nemsokára természetes úton, spontán gyerekük lett.
Sok minden meg lehet tervezni, évekre leosztani, de a gyerek az ennél több...És azzal, ha kudarcként fogom fel egyáltalán nem segítek!
Én nem azt mondtam, hogy mától leülök a fotelbe, karba teszem a kezem, és várok, amíg megőszülök. :))
"Megteszek mindent, hogy a legjobb helyet biztosítsam neki, úgy a testemben mint a lelkemben. Igen, mától gyereket szeretnék :)" Vagyis, elmegyek új orvoshoz, ha kell szedek bogyókat, de azt a hatalmas görcsöt ami bennem van, azt igyekszem elengedni. Pl. tesztelek, negatív, és akkor jövök a mindenféle kifogásokkal, hogy még túl korán volt, nem reggel volt, nem jó a teszt, ha kell még azt is kitalálom, hogy nem jó a szemem, és azért nem látom a csikót, csak azt nem tudom elfogadni, hogy most még nem. Értitek, hogy mire gondolok?
luciffer73
2014-01-27 11:48:48
Archangel...nem hinném, hogy bennünk van a hiba....de tényleg szar, hogy ennyire időzítve kell...sőt muszáj...
Abból következtetek capri, hogy még mindig érzem ahasfájást, ovusat. És a clostitól ez még erősebb. De annyira még nem görcsöltem be, mint pl múlt hónapban. Meg az esés se olyan volt, mint általában szokott lenni .:)
Köszi luciferr, azt hittem csak én érzek ilyeneket. Nem megy mindig parancsszóra...lehet rosszul vagyunk összerakva. :P
Moha13
2014-01-27 11:30:26
capri
Igen, mi már csak ilyen "Földhözragadtak" vagyunk...:)
Egyébként lehet, hogy ez hasznos dolog...mert az ember megynugtatja magát, máris nem görcösl, és a hit tényleg képes gyógyítani is, mert a testünk képes öngyógyításra...
Szóval lehet, hogy az csinálja jól, aki elhiteti ezeket önmagával.
Csak én valahogy nem tudok ilyet...túl realista vagyok...:(
capri
2014-01-27 11:21:49
Moha, már vártam, hogy reagálj Csillka írására! :-)
Én is inkább ezen a véleményen vagyok - de persze senki nem fog megkövezni, Csillka drága! :-)
Mert ha mindig arra várnánk, hogy "majd jön, amikor akar" egy adott dolog, akkor nem állunk neki munkát keresni sem, ha nem vagyunk elégedettek a meglévővel. Vagy amikor nincs párunk, nem megyünk sehova, úgyis majd becsönget az ajtón a nagy Ő?
Moha13
2014-01-27 11:19:53
luciffer
Köszi, nézem! :)
Moha13
2014-01-27 11:15:18
Hát...
...ilyenkor én szoktam itt lelombozni a népet...:D
1. "hol van ebben az én gyermekem, hol van ebben az ő szabad akarata" - aki még nincs, az nincs, és így nem lehet neki sem szabad akarata, sem másmilyen gondolata az anyjáról...:X
Ugyanígy nyilván aki még nincs, az nem tud akarni vagy nem akarni, eldönteni, hogy "akkor jön amikor ő akar"
2. Akik itt vannak, jó ideje próbálkoznak már...sokan az idejükből is kifutóban...teljesen normális, hogy igenis, tudni akarják az okot, miért nincs még eredménye a próbálkozásaiknak. És ez nem "sikerorientáltság", ez egyáltalán nem a gyerek sikerként való elkönyvelése, hanem egy cél elérésére való vágyakozás. Mivel a cél a gyermek megfoganása és megszületése, nyilván azt tekinthetjük sikernek, ha ez összejön.
3. Lehet csak úgy várakozni és nyugtatgatni magunkat, hogy "majd jön, amikor akar", de az 1. pont miatt szerintem ez csak önámítás, másrészt meg ha tényleg van valami gond, amit megszüntetve szabad lenne az út, pont, hogy meg kéne tennünk azt a lépést, hogy ha már hiszünk a még nem létező gyermek szabad akaratában, tudjon is jönni, amikor szeretne...
Mert mi van, ha szeretne jönni, de nem tud...mert mi nem segítünk kicsit sem magunkon és nem megyünk orvoshoz és nem derítjük ki a gátló tényezőt, mondván, hogy ha akar, úgyis jön...:X
luciffer73
2014-01-27 11:12:30
csillka ma nagyon zen hangulatban vagy! :)))) De azt hiszem értem...és talán még igazad is van.
moha...rákéreckedek erre a kérdésre az uramnál...most ő vett sót.
Szerintem a természetes jóddal nincs semmi baj...egészen másképp dolgozza fel a szervezet a jódot ilyen esetben. Ha para, akkor ne vedd meg. De mindenképp nézd meg, hogy ne legyen benne tapadásgátló...asszem a káliumot szokták sokszor így megnevezni a zacsikon...állítólag több országban már nem is alkalmazhatják pont a meddőség miatt...amikor az van a zacsin, hogy 50 százalékra csökkentett nátrium-clorid, akkor azt azt jelenti, hogy az egy kiló sóban tulképpen 50 deka só van, a többi adalék...jó mi?
Van egy bóóót a neten, bio, ahol egész jó áron lehet sót venni...parajdit.
Azt hiszem biobolt.hu...vagy valami ilyesmi
Megkerestem neked...már csak be kell másolnod
http://www.biobolt.e-tar.hu/biobolt/category/88/reform-élelmiszerek/sók
kukac
2014-01-27 11:08:34
Köszönöm a bíztatást!
Capri: Van facelle tesztem, azt fogom használni szerdán, ha nem jön meg :)
Nem másokról írtam, magamról. Nekünk is lassan 2 éve. Azt pedig, hogy sikertelenségként élem meg, úgy értem, hogy úgy gondolok egy gyerekre is, mint egy pont a listán. Értsd, lakás: pipa, autók: pipa, munka: pipa, gyerek: Úristen, nincs gyerek.
Igen, én is erről beszélek, hogy meg kell szüntetnem azt a hibát, ami szerintem inkább a lelkemből fakad, és a testem csak a lelkem gondjaira reagálva produkál különböző tüneteket.
Nagyon sok olyan történetet halok, hogy évekig jártak dokikhoz, keresték az okát, majd örökbe fogadtak, és nemsokára természetes úton, spontán gyerekük lett.
Sok minden meg lehet tervezni, évekre leosztani, de a gyerek az ennél több...És azzal, ha kudarcként fogom fel egyáltalán nem segítek!
Én nem azt mondtam, hogy mától leülök a fotelbe, karba teszem a kezem, és várok, amíg megőszülök. :))
"Megteszek mindent, hogy a legjobb helyet biztosítsam neki, úgy a testemben mint a lelkemben. Igen, mától gyereket szeretnék :)" Vagyis, elmegyek új orvoshoz, ha kell szedek bogyókat, de azt a hatalmas görcsöt ami bennem van, azt igyekszem elengedni. Pl. tesztelek, negatív, és akkor jövök a mindenféle kifogásokkal, hogy még túl korán volt, nem reggel volt, nem jó a teszt, ha kell még azt is kitalálom, hogy nem jó a szemem, és azért nem látom a csikót, csak azt nem tudom elfogadni, hogy most még nem. Értitek, hogy mire gondolok?