Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok,
hú történtek itt dolgok tegnap délelőtt óta.
Moha,
gratulálok a vizsgádhoz.
Akik nem várják, remélem ma reggelre sem jött meg nekik és a hő az eget verik. :)
Nagyon érdekeseket írtatok a hormonokról, azt hiszem ezek után nem kérdés, hogy tényleg el fogok menni megnézetni.
A nőgyógyász is megnézetheti vagy mindenképpen endodokihoz kell menni? Vagy ő irányít át oda?
Minek a rövidítése az IR ?
Szilvi,
miből gondolod, hogy sikertelen? Még bármi lehet.
Ne keseredj el, "csak pozitívan" :)
Szilvia1980
2014-01-26 06:56:14
Jó reggelt!
Ismét le vagyok törve, mint a bili füle :(:(
Ez volt a 10. sikertelen próbálkozás nem tudom, hogy valaha lesz e valami?! :(
Én nem megyek dokihoz, hogy vizsgálgasson, hálat adok istennek, hogy vannak már gyerkőceim, csak kistesót szerettünk volna, rábízom magam a természetre...:)
Szerintem az is baj, hogy nagyon rágörcsöltem a témára.
1 évet adtam magamnak, ha nem jön össze a baba akkor talán nem ez az én utam?! Így is boldog vagyok, de akkor lennék a leg boldogabb ha lenne kistesó, majd meglátjuk...
Kismamáink nagyon vigyázzanak magukra ebben a hagy hóban!:)
Szép vasárnapot mindenkinek:)
plumeria14
2014-01-25 21:14:46
Moha13,
pajzsmirigy gyógyszer, D3, szelén, premens, elevit, omega3, C vitamin...
Moha13
2014-01-25 21:08:06
Plumeria
Köszönöm!
Egyébként miket szedsz most? Szelént is a gyógyszer mellé?
plumeria14
2014-01-25 20:46:20
capri,
a Premensben barátcserje van, ami csökkeni a pajzsmirigy gyulladását...kapta erről egy kis leírást is :)
Majd rájö az ismerősöd magától, ha már ők is a tizenixedik sikertelen hónapnál tartanak. Sajnos a szép görbe tényleg nem jelent semmit, mert nem minden belső történésről árulkodik. Ja és egyébként ennyit a nőgyógyászokról...én most nagyon haragszom az enyémre :(
Mirmite,
szerintem a baba nem ettől a tablettától jön, de akinek vannak pms tünetei, azt állítólag csökkenti és remélem nekem megszünteti majd a pajzsmirigy gyulladásomat. Szép a görbéd :)
Moha13,
gratula a vizsgához...mi a 16. ciklusnál tartunk, úgyhogy nem feladni! És most jön a kedvenc számod ;) Nekem is van ilyen szám fétisem (14), de nekem sajna nem jött be...remélem neked összejön.
Én Prof. Dr. Balázs Csabánál voltam és az igazat megvallva nagyon húzós az ára, DE annyit olvastam már róla és azt láttam, hogy előbb vagy utóbb mindenki nála köt ki...nekem már nincs időm próbálkozni, ezért kérdés sem volt, hogy csak hozzá megyek...még az április végét is kivártam volna ha kell, de szerencsére valaki visszamondta és 1 héten belül kaptam hozzá időpontot. Mivel publikus az ára, ezért leírom...18.500 pénz :( DE, kérdésekkel és kétségbeesetten mentem hozzá és megnyugodva, magabiztosan jöttem el tőle, mert most már tudom, hogy hamarosan rám köszönt a szerencse!
Ő az a tündéri doki: http://www.endokrinkozpont.hu/endokrinologus-szakembereink-prof-balazs-csaba
Dzsudzsa,
ez pajzsmirigy probléma lesz, attól magas a prolaktinod is...járj ennek utána, ne ijedj meg a pajzsmirigy gyógyszertől (én is kaptam), az mindent helyretesz...nekem azt mondtaa doki, hogy 3-6 hónap, de mivel már szedem a gyógyszereket, hamarabb is jöhet a baba...mondta is, hogy ha hamarabb jönne a baba, mint a kontroll időpontom (május 6), akkor menjek korábban...Állítólag a prolaktin 150 körül lenne jó, ez nekem is 238. A barátcserje csökkenti a prolaktin szintet is! D3 vitaminból olyat szedj, amit receptre írnak fel, mert a többi nem annyira hatásos a dokim szerint. Ne légy szomorú, mert szerencsére van rá megoldás, fel a fejjel! Bár megértem az elkeseredettségedet, mert én is kész voltam, amikor megkaptam az eredményeimet, de amióta az endomókusnál jártam, tudom, hogy minden rendben lesz.
jniki82,
nekem az endomókus írta fel krónikus stresszre és azóta minden nap iszok 1 csészével...nyugodtan ihatod hosszabb ideig, nem lesz tőle semmi bajod.
Moha13
2014-01-25 20:34:53
jniki
Nekem is van citromfűteám, de kb. már egy év megvan az az egy csomag, szóval nem igazán iszom, nem tudom, használ-e.
Viszont amikor ilyen feszült vagyok és magam sem tudom, miért, én általában leülök magamnak és elkezdem keresni a forrását. Megkérdezem magamtól, hogy mi kellene ahhoz, hogy ne legyek ilyen feszült, ideges, mi az, ami zavar, esetleg végiggondolom az elmúlt pár napot, hetet, mik történtek, hogyan hatottak rám, mit éreztem, és mit érzek most...
LEgutóbbi ilyen esetben a legvégére egy nagy "ELEGEM VAN, ÉN NEM EZT NEM ÍGY TERVEZTEM!" jött ki...rájöttem, hogy egyszerűen olyan haszontalannak érzem magam...nincs állásom, pedig keresem állandóan, sem anya nem vagyok, pedig évek óta vágyom rá és semmit sem szeretnék jobban...és még vannak egyebek is, de ezek itt annyira nem érdekesek.
Szóval kezdj kutakodni és gondolj arra, hogy ezt csakis magadnak csinálod, nem kell senkinek sem elmondanod, hogy mire jutottál, önmagadnak pedig igenis elmondhatod gondolatban, mi az, ami igazából nyomja a lelked...:)
.
.
.
Helyzetjelentés: még nem jött meg, gyakorlatilag totál száraz vagyok...de ez így is szokott lenni közvetlenül előtte, szóval nem tudom, mire vár még...és...bevallom, nagyon, nagyon reménykedem, hogy talán meggondolja magát...:)
jniki82
2014-01-25 19:43:32
Lányok, ismeri valaki a citromfű teát!Már régebben vettem nyugtató teának 1-2-szer ittam belőle, de nem voltam kitartó!Viszont most már 1 hete lassan, tiszta gyomor idegem van, de nem tudom miért.Enni is alig tudok, semmit nem kívánok!
Nem tudom érdemes lenne-e hosszabb ideig inni ezt a teát.
Antika
2014-01-25 18:44:49
Moha13
Tegnap én is azt hittem, hogy meg fog jönni, leesett a hőm, görcsöltem, fájt a fejem is és azóta sem jött meg :)
Ha ma nem jön, azért te se add fel!
Én semmi fájdalmat nem érzek, hogy meg akarna jönni :)
Csak úgy érzem, hogy egyfolytában pisilni kell és egy pici van, nem élénk és csak éppen, hogy látszik a papíron :)
Ja meg aludnék, mint egész héten tettem volna :)
Most pedig szalagos fánkot sütök :)
Szép estét mindenkinek!
Reméljük, hogy mindannyian szép havas reggelre virradunk magaslati leveg(h)ővel :)
Adry03
2014-01-25 18:38:32
Sziasztok !
Részemről kicsit még feljebb mentem. Bár 1-2 órával később is mértem a szokásosnál. Most marad a várakozás.
Antika
2014-01-25 18:24:00
Erika07
Igen, a szájban, a nyelv alatt kell mérni az ébredési hődet, mindig ugyanabban az időben. Én 6:30-kor ébredek, akkor mérem. Lehet hüvelyben is, de az nem higiénikus azt mondják :)
Ha neten rákeresel biztos találsz róla leírást, hogyan kell szakszerűen eljárni :) A digitális hőmérő az jó, nekem is az van :)
hú történtek itt dolgok tegnap délelőtt óta.
Moha,
gratulálok a vizsgádhoz.
Akik nem várják, remélem ma reggelre sem jött meg nekik és a hő az eget verik. :)
Nagyon érdekeseket írtatok a hormonokról, azt hiszem ezek után nem kérdés, hogy tényleg el fogok menni megnézetni.
A nőgyógyász is megnézetheti vagy mindenképpen endodokihoz kell menni? Vagy ő irányít át oda?
Minek a rövidítése az IR ?
Szilvi,
miből gondolod, hogy sikertelen? Még bármi lehet.
Ne keseredj el, "csak pozitívan" :)