Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2014-01-25 17:19:04

Plumeria
Te kinél voltál (endokrinológusra gondolok, akit nagyon dícsértél)?
Ha adok e-mail címet, megírnád, mennyibe került?
KÖszi.
Moha13
2014-01-25 17:06:51

Dzsudzsa
Újabb bizonyíték a TSH-szint sztorikra...:X
Nekem 2,956, ami majdnem 3. Szerintem nálam is ezzel lehet gond. ÉS igen, a szép görbe becsapós lehet.
Engem is megnézett UH-n a doki és minden gyönyörűszép, ciklus rendszeres, van ovum, fennmarad a hőm, mégis megjön mindig...tuti a TSH játszadozik velünk...:X

Endokrinológushoz adhat a nőgyógyász is beutalót vagy házidokitól kell kérni? Arra gondoltam, hogy ugye meddőségi kivizsgálás keretében a nőgyógyász elvileg el tud küldeni, ugye?
Beutaló nélkül tuti nem tudok menni (mármint magán), mert nincs rá pénz. :S

Helyzetjelentés: még mindig nem jött meg, de már vagy 2 órája fáj a fejem...és nem akar szűnni...
csillka
2014-01-25 16:59:53

mirjam,
most ilyen kisírt szemekkel mit mondjak a nemsokára érkező vendégeknek? :)

Dzsudzsa, sajnálom, de legalább tudod mi a gond, és adnak rá gyógyszert, és többször nem kell átélned azt a szörnyűséget!

A "szép" görbe valóban nem minden :(
Erika07
2014-01-25 16:41:38

Sziasztok!

Örülök, hogy rátaláltam az oldalra s rögtön regisztráltam is. Már van két gyerkőcöm, de párommal szeretnénk még egyet. Félek, hogy a biológiai órám nagyon ketyeg, de azért bele vágunk!! Még kezdő vagyok a hőmérőzésben,a meglévő gyerekek jöttek maguktól! Több oldalon azzal találkoztam, hogy a szájban, a nyelv alatt kell mérni a reggeli első hőt. Igaz ez? Van jelentősége? Vagy elég csak a szájban? Digitális kijelzős, állítólag pontos.
Légyszi adjatok tanácsot!
Puszi nektek!
Szép napot!!

Csatolom a görbémet!
KatkaManó
2014-01-25 16:37:35

Dzsuzsa mihamarabb kezd el D -vitamint szedni...
Az segít a hormonjaidat is rendbe tenni aztán nyilván az endomókus is fog valamit biztos javasolni.
Nekem IR em van és állítólag az is megborítja a D vitamin szintet. Mióta szedem az IR em is rendben van és én is endomókushoz járok.
Fel a fejjel legalább már látszik hol a gond.
capri
2014-01-25 16:36:59

Mirjam, akkor most olvassam el magyarul is, és bőgjek újra?! :-))

Dzsudzsa, basszus... Hétfőn már endodokihoz mész? A prolaktin úgy tudom, viszonylag jól kezelhető (az aktív prolaktint én sem tudom, mit jelent), egy ismerős kb. két héttel van előttem, ő is szed rá gyógyszert (terhesen is).

Lányok, eddig is beszéltünk róla/tudtuk, hogy a szép görbe nem jelenti azt feltétlenül, hogy minden rendben, de ez az elmúlt két hét történései alapján nagyon durván bebizonyosodott... Nektek volt talán a legszebb görbétek, a legkiszámíthatóbb ciklusotok, és mégis van valami gond... :-( Szóval ezután aztán tényleg mindenkinek javasolni fogom a hormonsor megnézetését, aki pár hónapja sikertelenül próbálkozik...
Van is egy barátnőm/ismerősöm. Neki is említettem pár hete, hogy azért nem ártana a hormonsor (próbáltam finoman fogalmazni, nehogy úgy vegye, hogy okoskodok :-) ), de az volt a válasza, hogy a dokija szerint nem kell, a ciklusa is rendben, meg uh alapján is minden oké... Azt hiszem, megpróbálok kicsit határozottabban fogalmazni legközelebb...
Dzsudzsa
2014-01-25 16:13:28

Lányok!
Azért vannak szép, és bíztató görbék. Hajrá!

Nekem tegnap meglett a hormoneredményem. Azóta padlón.
TSH 3.3,
prolaktin 686 (felső határ 496), bár az aktív prolaktin 499, de az fogggggalmam nincs mit jelent.
D vitamin meg sehol: 32 (75-től jó). :((((((
Talán IR-em nincs, ahogy néztem.
Hétfőn megyek az orvoshoz, kíváncsi vagyok erre mit kamillázik.
Ahogy utánaolvastam ezen 3 érték egyenként is gátolja a beágyazódást, hát így együtt!!!! Gondolom egyik hat a másikra. Valami rendszerbe kell őket nézni, de nem nekem, hanem az endomókusnak. Már jojózik agyam, úgyhogy befejeztem a keresgélést a neten.
Hát nem csoda, hogy szegény baba nem képes beágyazódni.
mirjam
2014-01-25 16:12:42

Igen...en is elmorzsoltam par cseppet es lementettem a telomra is,nagyon tetszik. :-)
http://m.nlcafe.hu/hirek/csalad/Meghato-reklamfilm-Te-tettel-anyava
Megtalaltam a forditast is hozza.
Akinek mar uton a babo,annak azert,akinek meg csak fejben,annak meg azert.:-)
capri
2014-01-25 16:03:02

Mirjam, köszi a linket, itt bőgök rajta. :-)))

Moha, ez a 11. ciklus.

Adrienn, köszönöm! Érdekes a görbéd.

Na, lányok, úgy tűnik, jó kis szélvihart okoztunk. :-) Csak Mohához nem ért el. :-(
mirjam
2014-01-25 15:51:40

https://www.youtube.com/watch?v=gZq62c82-h4&feature=youtube_gdata_player

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!