Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2014-01-27 09:07:47

Luciffer
Köszi! :)

capri
Szerintem szépek...ne aggódj. Vagy ha igen, tegyél valamit, amitől megnyugszol, pl. hívd fel a dokidat és kérdezz rá ezekre...:)

Antika
:(

ÉN még mindig a TSH-s topikokat bújom a neten, és egyre biztosabb vagyok benne, hogy az én értékem magas (2,956)...mindenütt azt írják, hogy a meddőségi központok szerint is rég le kellett volna már vinni a babásodni próbálkozóknál a felső referenciaértéket 2-re a 4, akárhányról...
Ehhez képest nekem hajszál híján 3.
Eddig jódozott sót használtunk (elég sokat), azt hiszem, lecserélem. Eszem a D3-vitaminomat, +E, +folsav, és lehet, szelént is beszerzek. ÉS mire időpontot kapok endomókushpz, és meglesz egy újabb vérvizsgálat, látni fogom, ezek hatnak-e bármit is...ha nem, elfogadom a bogyót. Babát akarok...de most azonnal...:)
csillka
2014-01-27 08:54:40

Jó reggelt!

Capri, nyugalom, a jelek jönnek és mennek. Te mondtad mindig, hogy nem akarsz a jelekre figyelni, most se tedd, csak a nagyon erős tesztre figyelj!!!

Az én hőm, hogy áll? Nem áll, hanem zuhan :)) De akkor legalább mihamarabb jöjjön meg, hogy tudjak időpontot kérni az új orvostól.
krisztibaba85
2014-01-27 08:47:51

Jó reggelt:)

Napsugar hajrá:-)
Katkamanó nagyon szép görbe:)

Luciffer:)
Az aztán az ugás,gratulálok szép teljesítmény:-)
Capri bizony csodaszép erős csíkok:)majd kibökte a szemem úgy virítottak azok a csíkok:)nyugi:)

Ên csökkenő üzemmódba kerültem hálistennek:)

És ma már elkezdődtek az ilyenkor szokásos középidős fájdalmak mint derékfájás és bal petefészek szurka:)
capri
2014-01-27 08:22:37

Sziasztok!
Napsugár, Neked nagy drukk mára! :-)
Moha, Antika, sajnálom... :-(((
Luciffer, akkor hajrá! :-))
Katka, szép! :-)
Csillka, hogy áll a hőd? Korai volt az a teszt, főleg nem reggeli pisiből! ;-)

Lányok, nálam para van. :-S Ma kicsit alacsony volt a hőm: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/2dfccbb25dc1a69bd97df1e2384794f0_131226_140127_1390780800_.png (a ciklusos görbémet csatolom, mert az ittenit nem engedi tovább mérni, ha beírom a + tesztet). Barnázás, pecsételés nincs, viszont a nem túl sok tünetemből a mellfájdalom is elmúlt... Kicsit fázva ébredtem mondjuk, és 6 óra után újra megmértem (már felkelés után), akkor 37,1 volt (múlt héten esténként is ennyi szokott, pedig akkor is mozgok). Persze megcsináltam a maradék két tesztemet: http://kepfeltoltes.hu/140127/1502513_647771645269388_1999761806_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Ezek 10-es érzékenységű netes tesztek, szerintem szép erős... Vélemények?
luciffer73
2014-01-27 08:09:27

Szevasztok csajszik!
Olvastalak benneteket...drukk moha a vizsgák miatt, a piros ünnepléstnek viszont nem! :/
Én ma reggel jósoltam angyalkártyából. Az volt a kérdésem, hogy idén lesz-e babám...a válaszok jók voltak...igazából azt tanácsolta mind a három kártya, hogy már most örüljek, még ha egyenlőre nincs is minek, már most viselkedjek úgy, mintha lenne miért, és már most szeressek úgy, mintha lenne kit :))))
Tehát...a gondolatnak teremtő ereje van...úgyhogy mától nem érdekel a hőm, ha lemegy, ha felmegy....én már babás vagyok és kész :DDDDD
...na azért csatolom a görbém...ami rekordot döntött
Bernie83
2014-01-27 07:32:37

Jó reggelt!

Én mindenkinek nagyon-nagyon szorítok, vagy a görbéje miatt vagy egyéb dolgok miatt!

Antika
2014-01-27 07:32:20

Jó reggelt!

Moha én kivártam a megfelelő pillanatot :)

Nagyon rosszul vagyok gyerekek és pont hétfőn, volt egy érzésem, hogy ma megjön :(
Ilyen alacsonyan még nem kezdtem ciklust!
Ma így:
KatkaManó
2014-01-27 06:22:01

jó reggelt

Napsugar megy a drukk minden rendben lesz :)

Én ma így :)
Adrienn830
2014-01-27 05:55:15

Jó reggelt de jó megy felfelé csak maradjon is így :) mai ilyen
Moha13
2014-01-26 20:06:05

Napsugár
Szorítunk és gondolunk Rád, Rátok! :)

Dzsudzsa
:)

Plumeria
Te milyen szelént szedsz? Én találtam kettőt, ami szerves, az egyik a Selenorg, a másik a Bio-szelénium (+cink, E, C, A)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!