Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
csillka
2014-01-27 10:52:08

Tudom, hogy sokan meg fognak kövezni azért amit most írok, de így érzem.
Azt hiszem két oka van annak, hogy itt vagyok: a KELL és az AKAROM :( Nekem kell egy gyerek, mert én azt akarom. És hol van ebben az én gyermekem, hol van ebben az ő szabad akarata, hol van az anyai szeretet, és az elfogadás? Sehol, ez csak rólam szól....Ebben a ciklusban mi is minden másnap együtt voltunk, mert azt "úgy kell, ha gyereket akarsz" Sokszor köze nem volt az igazi szerelmeskedéshez..de az orvos is megmondta, hogy mikor kell együtt lenni, és ha nem tudunk gépszerűen összebújni, akkor lelkiismeret furdalásunk van, mert nem akarjuk eléggé...:(
Próbáltam belegondolni a "gyerekem" helyzetébe...lehet én sem vágynék egy olyan anyára aki akar engem.
Legelőször magamban kell rendet tennem, letisztázni mire is vágyom valójában. Én hiszem, hogy a lelkem betegíti meg a testem. Ha azt mondom gyereket akarok, de belül tele vagyok szorongással, félelemmel, bizonytalansággal, akkor a testem olyan tüneteket képes produkálni, hogy orvos legyen a talpán aki megfejti az okát. :(
Amikor októberben megfogant a pöttyünk, akkor nem akartam, akkor mentem orvoshoz, és azt gondoltam, majd ő leveszi a vállamról a terhet. Már nem csak rajtam múlik, hogy eléggé akarjam...aztán amikor kiderült ismét nagyon akartam, és nagyon kellett, annyira, hogy ismét tele lettem félelmekkel, és nem is tudtam igazán örülni...:(
A másik nagy hiba, hogy olyanokat mondok "sikertelen hónapok száma" :( Siker avagy kudarcként élem meg, ebben a teljesítményorientált világba, már a gyerek is siker vagy sikertelenség?!
Eldöntöttem, én gyereket SZERETNÉK! Szeretnék, vagyis elfogadom az ő szabad döntését, jön amikor jönni akar. Megteszek mindent, hogy a legjobb helyet biztosítsam neki, úgy a testemben mint a lelkemben. Igen, mától gyereket szeretnék :)
Moha13
2014-01-27 10:33:03

kukac
Szorítok a holnapi teszthez! :)

luciffer
Most néztem utána, a himalája sóban van jód, méghozzás nem is kevés. Igaz, nem hozzáadott, hanem természetesen benne lévő, de akkor is sok.
Moha13
2014-01-27 10:16:02

luciffer
ÉS ennek mi a neve és hol lehet kapni?
luciffer73
2014-01-27 10:04:52

kukac nagyon szorítok neked!
Moha...az ember most utóljára erdélyi sót vett...abban sincs semmi...csak szürkés összeállt só...isteni...mint megboldogult lánykoromban :)))))
A jód is összeadódik...sóban van, plusz kenyér (mert só is van benne), süti...(só), konzerv (só)...stb. és ez már túl sok...főleg, ha egyébként jól működik a mirigyed...
Angyalka...totál megértelek...én detto így voltam vele...bár én nem bőgtem, helyette csak gyomorgörcsöm volt, mikor már láttam, hogy megy le a nap...undorító, de ne hibáztasd magad...mi sem vagyunk gépek basszus
capri
2014-01-27 10:03:58

Köszi, Lányok!
Az előbb megpróbáltam felhívni az egyik dokit, akihez menni akartam 5-én. Pénteken és ma is ki volt kapcsolva, lehet, hogy szabin van. Próbálkozok majd egy másiknál, akinél szintén voltam már egyszer.
Archangel, miből gondolod, hogy nem volt még ovud? Azon a tegnapi kimaradt együttléten nem fog múlni semmi, ma pótoljátok be! :-)
Kukac, nekem 15. dpo-n a Predictor volt a leghalványabb (pedig a Facelle 25-ös). Másfél órával később mindhárom teszten sokkal szebben látszódott a 2. csík. Vegyél szerintem Rossmannban Facelle-t (szerintem tesztcsíkot, a kazettással az volt a bajom, hogy nagyon soká jelenik meg a 2. csík - igaz, órák alatt nagyon jól beerősödik), holnap tesztelj azzal! Drukkolok! :-)
kukac
2014-01-27 09:59:17

Sziasztok Lányok!

Hát az van, hogy 0,16-ot csökkent a hőm, viszont reggel ellőttem egy predictor early-t, ami halványan pozitív lett, elvileg holnap nem kellene megjönnie! Nem tudom, hogy mi lehet, nem merek reménykedni, mert olvastam erről a tesztről, hogy sokszor fals pozit mutat. Képem sajnos nincsen, mert a férjem mérges volt, hogy nélküle teszteltem, ezért nem mertem még fotózgatni is... Mit gondoltok?

Capri szurkolok, hogy visszamenjen a hőd! A teszteid nagyon szépek! :)
Moha13
2014-01-27 09:58:05

NA, akkor körkérdés: ki milyen sót használ? :)
(márkanevet is kérek)
Moha13
2014-01-27 09:51:01

luciffer
Köszi a tanácsokat! :)
Nálunk mindig Horváth Rozis jódozott van, amit direkt azért vettem, mert olvastam a neten (:D) hogy az ország jódszegény...és hogy a jód fontos...
Most meg oda lyukadtunk ki, hogy ne használjunk jódozott sót..be lehet dlizni ezekkel az infókkal...:X

A himalájásban úgy tudom, nincs jód, de nagyon drága ahhoz képest, hogy mi milyen mértékben fogyasztjuk a sót...hihetetlen, nagyon gyorsan fogy. Lehet, ez is gond...:X
Archangel85
2014-01-27 09:35:08

Capri, nyugi, ezek gyönyörű pozitívak. :)
Én ma így, igazából, szerintem még nem volt ovum. Pedig ilyenkor kellene lennie. :(
Tegnap kiborultam. Nekünk azt mondta a doki, hogy 12-16 napig minden nap együtt kell lennünk, és ki voltam merülve, és délután elszundítottam, arra ébredtem, hogy kurva álmos vagyok, de még szexelni kell, és rámjött a sírás. Ne értsetek félre, imádom a férjem, szeretek vele együtt lenni, csak....ez kibukott. Oltári barom vagyok, hogy babát akarok, és ez se megy. :( Úgyhogy kimaradt a tegnap... :( Lelkiismeretfurdalásom van :(
Ja és mától kellene elkezdenem az utrot, de még nem volt pém szerintem, ez nem gáz?
luciffer73
2014-01-27 09:16:57

Jó tanács: soha semmilyen kürlömények között ne használjatok olyan sót, amiben kálium van, vagy ha az van feltüntetve, hogy csomósodásgátló van benne.
Vegyetek inkább természetesen sókat. Himalája (k..a drága), parajdi...(ő megfizethető)...semmilyen körülmények között ne legyen benne kálium!!!!! Legyen inkább csomós, vagy akár álljon össze egy tömbbé...legyen koszos...tök mindegy, de ne legyen finomított...és én őszintén szólva jódozottad sem díjazom....a jóddal vigyázni kell.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!