Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kukac
2014-01-26 10:07:18

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek köszönöm a fújást, még keddig kérnék egy kicsit! :)

Tegnap vendégeink voltak, azért nem tudtam jönni. A görbém ma ilyen:
plumeria14
2014-01-26 10:05:32

Szilvia1980,
sajnos azt sok minden okozhatja, ha nem jön a baba. Éppen ezért mindenkinek magának kell utánajárnia, hogy nála mi lehet a probléma: ovu nélküli ciklus, hormonprobléma, vékony méhnyálkahártya, ösztrogén dominancia, IR, stb.
Használsz lh tesztet, ami alátámasztja a hődet, hogy valóban ott van az ovud? Esetleg nyákot tapasztalsz azokban a napokban? Rendszeresek és szabályosak a ciklusaid?
Karolina01
2014-01-26 10:03:12

Jó reggelt lányok!
Szilvi! Sajnálom, hogy ez a hónap sem sikerült. Ha tényleg azért esik a hőd, de tudod... még bármi történhet. Én is úgy vagyok vele, ahogy Te, hogy van már egy gyerkőcöm, de persze szeretnénk még egyet. Én sem szeretnék orvoshoz menni, csak ha már nagyon régóta nem sikerült összehozni. Drukkolok neked is, hogy sikerüljön minél előbb..
Én így állok most:
Szilvia1980
2014-01-26 09:54:24

plumeria14: csak erdeklodtem, hogy esetleg az novelhet a teherbe eses eselyet?! Nem tudom, csak kerdeztem, azt hittem, hogy azt is barki barmikor szedheti!
Szilvia1980
2014-01-26 09:51:18

plumeria14: tudom igazad van!!!
Ha nekem nem lenne mar gyerekem akkor en is a vegsokig el mennek! Mindenkit megertek aki dokihoz jar es biztatni tudom csak oket!
Nem azert irtam, hogy en barkit is megbantsak! Isten orizz!en csak az en esetemet irtam!:)
Azert kerdeztem az elobb a szelenes dologra ra:)
plumeria14
2014-01-26 09:50:20

Szilvia1980,
te mire szednéd a szelént? Mert itt a fórumon a kicsit magasabb TSH érték miatt (2 felett), pajzsmirigy problémával összefüggésben beszéltünk róla.
Antika
2014-01-26 09:46:45

Sziasztok!
Nálam piros hó esik :)
Ma reggel arra ébredtem, hogy görcsölgetek. Már a meleg vizes tömlő bekészítve pocakhoz :)
Na sebaj, de a páromnak intézem a spermavizsgálatot. Remélem, hogy minden rendben lesz :)
Moha veled mi újság?
Szilvia1980
2014-01-26 09:44:31

Lányok, kérdésem lenne.
Tegnap említettétek a szelént, nos én szeretnén kicsit tájékozódni, hogy mennyi a napi adag?
Én szedek c-vitamint 100mg és E-vitamint [250 iu] mást nem, terhes vitamint sem
Az lenne a kérdésem, hogy milyen szelén készitményt szedjek és a napi adag is érdekelne!
plumeria14
2014-01-26 09:39:39

Bernie83,
bizonyos hormonok megnézését, pl. ciklus 3. és 21. napi a nőgyógyászod is kérhet. Ha itt valami nem stimmel, akkor vagy átirányít az endokrinológushoz vagy ha ő erre nem hajlik, akkor a háziorvosod ír beutalót. Én mindent privátban végeztettem és magam jártam utána. Ha régóta próbálkoztok és esetleg a korod is indokolja nem tudom hány éves vagy), akkor el kell kezdeni utánajárni a dolgoknak.
Az IR az inzulinrezisztencia rövidítése.

Szilvia1980,
szerintem nem szabad mindent a természetre bízni!

Nálam semmi változás...
Szilvia1980
2014-01-26 07:29:55

Bernie83: a nemvart előtt 2-3 nappal mindig elkezd esni a hőm és ma elkezdte:( fájdogál a hasam is kicsit, és ha babás lennék magasabb lenne a hőm es nem esne... 10 hónap alatt megismertem a ciklusaimat, és itt a lányoktól nagyon sokat tanultam amit mindenkinek köszönöm!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!