Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
plumeria14
2014-01-26 11:44:05

Adry03,
szerintem inkább a 15. napon volt az ovud, mert akkor kezdett el emelkedni a hőd...a petesejt kiszabadulásakor a visszamaradt sárgatest kezdi el termelni a progeszteron, amely megemeli a hőt.
Adry03
2014-01-26 11:11:13

Sziasztok !

Én ma megint kicsit később mértem így újra magasabb lett a hőm. Az ovut is betette. Akkorra mikorra én is gondoltam.
Mivel holnap már melózni kell így valószínűleg lejjebb fog menni kicsit. Most ismét várakozásé a főszerep.
csillka
2014-01-26 10:25:11

kukac,
előző élet? :D Vicceltem :))
Nem tudom mit tettél eddig, de a görbéd az gyönyörű!!!

Nekem nagyon fájnak a melleim, ami két dologra utalhat. De ezt már beszéltük, a menstruációnak és a babának ugyanazok a jelei :S

kukac
2014-01-26 10:18:57

Szilvia: Köszi! :)

Csillka: Remélem nem üzennek az álmok, mert én tegnap azt álmodtam, hogy a férjemmel beszélgettünk (még a kapcsolatunk elején jártunk) és azt tárgyaltuk ki, hogy öltünk-e már embert, és kiderült, hogy mindketten gyilkoltunk már. Annyira szörnyű volt, mert végig néztem, ahogy a tesómmal megöltünk egy embert...borzasztó!
Karolina01
2014-01-26 10:17:34

Moha! Sajnos a hődből úgy tűnik, hogy holnapra meg fog jönni neked.... : o(( Talán reggel...
kukac
2014-01-26 10:16:14

Karolina, köszi! Nekem is nagyon tetszik! :) 3 hónapja vezetem a görbéimet és december elején kezdtem el avivázni, szerintem ez annak a hatása... :)
Szilvia1980
2014-01-26 10:15:51

plumeria14: hasznalok ovu tesztet, 30-31 naposak a ciklusaim, minden honapban amikor pozi az ovu teszt akkor van a nyak es az ovus fajdalom is, minden egyutt szokott lenni.
a 10 honap alatt 2x volt, hogy a 22. nap volt az ovum a tobbi mind 17,18,. napon...

kukac: gyonyoru a gorbed:) en is fujom tovabb:)
csillka
2014-01-26 10:14:50

Sziasztok!

Ma reggel mérés előtt 1 órával wc, és ittam, majd aludtam még egy órát és ezt a hőt produkáltam. Ez miatt nem izgatom magam, de folyamatosan hasonlítgatom az októberi ciklussal :D
Hónapok óta nem emlékszem egy álmomra sem (azt gondoltam, lehet én nem is álmodok :)) ) de most már két éjszaka is tesztekről, és pocakról, szülésről álmodok, és emlékszem is rá. Most sikerül megfejteni, hogy az álmok üzzennek, vagy csak azt álmodjuk ami foglalkoztat nap közben :S
Moha13
2014-01-26 10:13:10

Sziasztok!

Hát, ez szórakozik velem...tegnap betéttel telt az egész napom, hát semmi...éjszakára is raktam, nehogy meglepetés érjen...most keltünk ( a férjem egész héten korán kel, ilyenkor hagyom aludni) és megint hófehér...a hőm viszont lejjebb ment. Nem értem, miért nem jön már meg, ha akar...:X

A szelént illetően...a neten töb cikket is olvastam, azt írják, alapvetően szeléhiányos a Föld nagy része, tehát az ott élő emberek is...Magyarország is, szóval szerintem senkinek sem árt meg egy kis szelén, én találtam bio szelént, ami 50 mikrogrammos, és van benne cink és e, c, b6, szerintem ezt lehet szedni bárkinek. Azt olvastam, ha valami problémára kell, akor ahhoz, hogy hasson is, napi 150-200 mikrogramm kell, de ezt nem lehet csak így, orvos kell, hogy megmondja az adagot, mert a szelén túladagolva mérgező. A napi szükséglet nőknek 55mikrogramm, férfiaknak 70. Szóval szerintem 100-nál senki se szedjen többet. ÉN bepróbálkozom az 50-essel egyelőre...:)
Karolina01
2014-01-26 10:12:40

Kukac! HÚÚÚHAAA Nagyon klassz a görbéd!!! Fújom!!!! : o))

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!