Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
luciffer73
2014-01-28 07:59:03

Sziasztok!
Annyira örülök nektek!!!! :)))))
Csíkosodjatok, dagadjatok...:DDDD
Úgy döntöttem, hogy én is követlek benneteket...:))
Az én mai hőm...lejjebb ment...viszont a tegnapit amúgy se éreztem a magaménak! :DDDDDD
kukac
2014-01-28 07:48:41

Visszament a hőm, sőt :)
csillka
2014-01-28 07:47:15

Jó reggelt!

Plumeria, örülök, hogy van egy ember aki azt olvasta amit írtam :)
plumeria14
2014-01-28 07:33:09

Dzsudzsa,
csak nyugodtan...én is szedek most mindenfélét, de a pajzsmirigy hormonoktól nem tartok, mert ugyanazt kapok gyógyszer formájában, mint amit a pm-ed is termel. Nekem 50 mg-os Letroxot írt fl í doki, de az első hat hétben csak fél szemet kell zednem. Az NE a nemzetközi egység rövidítése :) Én ebből 2000 NE kaptam + az Elevet, amit most néztem, hogy abban még 500 NE van. Ezt a glükóz-inzulin dolgot én egyelőre még nem nagyon értem. A prolaktin valóban lehet magas a stressztől is, nem kell azonnal megijedni, de azért oda kell rá figyelni, mert más is okozhatja a túl magas szintet.

jniki82,
a referencia tartomány minden laborban más, ezért erről inkább az orvosod nyilatkozzon majd.

Én tegnap voltam vérvételen, ma küldik az eredményeket, amelyet kíváncsian várok.
Dzsudzsa
2014-01-28 07:19:30

Moha13!
Köszönöm! Utánanézek a D3 természetes vitaminnak!
Moha13
2014-01-27 21:54:14

jniki
Klassz, hogy a TSH-d rendben van!!! :)
Én pénteken megyek a 21. napi eredményekért...:)
Moha13
2014-01-27 21:52:18

Dzsudzsa
Én is félek a hormonoktól, ezért gondoltam arra, hogy bepróbálkozom a szelénnel+D-vitamin+E dologgal...hátha. És lecseréltem ma a kálium-jodidos sónkat...:)

A 3000NE (nemzetközi egység) D-vitamint illetően szerintem jobban járnál a SynergyTech Nature&Vitality D3 vitaminjával, ez ugyanis jól felszívódó, és természetes, báránygyapjúból van kivonva. Nekem ilyenem van. És bőrről is felszívódik, én néha megeszem, néha meg a csuklómra kenem...:)
Ha 2000NE-ben fogyasztod, az napi 4 csepp, így 500 adag van benne, ehhez képest szerintem nagyon baráti az ára (2000 körül, ha jól emlékszem).
Ha Neked 3000NE-t írt ki a doki, akkor az 6 csepp. :)

Plumeria
Köszi megint :)
jniki82
2014-01-27 21:22:44

Plumeria,

most néztem az inzulin értékeket a papíron nem volt ref tartomány, de a 120 perces az tényleg magas.Még megyek a 21.napi vérvételre és utána vissza a dokihoz talán tud majd vmit a prolaktinról is mondani vmit!
Adry03
2014-01-27 21:18:59

Sziasztok !

capri

Nyugi ! Minden oké. Szépen látszanak a csíkok. Pihenj többet és agyalj kevesebbet ! :)

Moha

Részemről sima tengeri sót használok már jó ideje. Kék dobozosat vagy amit a bio boltban lehet kapni. Az mondjuk pont zacskós. Az egyik durvább, a másik finomabb őrlésű. A férjem mindig tudja mikor vettem újat, mert akkor általában elsózok mindent. :) Így igyekszem 1 fajtát használni.

luciffer, Achangel

Én már rég túl vagyok az ennyire időzített együttléteken. Meg is hülyülnék mivel a férjem csak 3-4 naponta van itthon. Persze próbálok figyelni, hogy jó időben legyünk együtt, de ha 1x pont akkor nincs itthon akkor nem tudok mit tenni. Így eldöntöttem, hogy inkább élvezem azt a pár együttlétet és majd lesz valami. Attól nem lesz jobb, ha kiidegelem magam. Sőt.

KatkaManó , kukac

Biztató. Jó lesz ez.

Antika :(

Részemről ahogy vártam a korábbi mérés végett lejjebb ment kicsit a hőm. Bár én még kevesebbre számítottam.
Dzsudzsa
2014-01-27 20:38:57

KatkaManó! Napsugár! Capri!
Nyugodt, tesztelgetős időszakot Nektek! Erősödjön csak az a 2. csíkocska.
Na jó, Napsugár, te még gyúrjál rá egy kicsit sok-sok pihenéssel.
Capri! Dobd el a csudába azt a hőmérőt, teljesen feleslegesen stresszeled magadat vele!!!!!

Én ma voltam a nőgyógyásznál.
D vitamin receptre - 3000 NE, ami lövésem nincs milyen egység.
Euthyrox a pajzsmirigyre, a legkisebb 50 mg - egyenlőre.
Infolic napi 2 tasak.
A 686-os prolaktinomat egyenlőre nem bántjuk, mert remélhetőleg magátol alakul, de a biztonság kedvéért a doktor bácsi a ciklus végén is kér egy prolaktin vérvételt. Azt mondta, a prolaktinnál egy eredmény, nem eredmény. Sok mindentől függ.
Ja, és én nagyon megnyugodtam, hogy legalább IR-em nincs, de ma megtudtam, hogy az is van :(( A 120 perces cukrom leesett. A 60 perces inzulinom 60.
Dieteikushoz kell mennem, aki megtanít étkezni és mozogni, ami majd rendbeteszi az inzulin bigyómat.
1 hó múlva vérvételkontroll és meglátjuk.

Nagyon féltem, nagyon nem akartam a hormont. Végül a párommal azt beszéltük, hogy talán a nem akaromnál jobban akarjuk a babát. Így holnap reggel rávetem magam a hormontabira.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!