Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
a tsh értéknek én is örültem az első volt amit megnéztem.De addig nem lesz semmi azerintem amíg a prolaktin ilyen magas, utána olvastam és a sárgatesthez van köze és ennak magas értéke beágyzódást nehezíti valamint a 12. hétig vetélést!Aztán lehet, hogy más is van a dologban!
kukac
2014-01-28 09:36:08
Köszi Lányok! :)
Napsugár: Nem teszteltem, csak a mai hőm magasabb, mint az eddigiek :)
Holnap fogok tesztelni, ezt már a férjem is engedélyezte, azt mondta, ha a ferti szerint tesztelhetek, akkor ő is megengedi :D
csillka
2014-01-28 09:35:54
Jujjj, olyan izgatott vagyok!
Felhívtam az új orvost, hogy időpontot kérjek. Már adtak időpontot, mondtam, hogy lehet én ma menstruálni fogok, de azt mondták nem én leszek sem az első, sem az utolsó akit igy néznek meg, és akkor a harmadik napi vérvételt nem szalasszuk el. Igy nem kell várnom még egy hónapot. Azt mondták, amíg nem néz meg a doki, addig nem ad beutalot vérvételre, ami jogos is. Ez a doki együttműködik egy endokrinológussal is.
Jaj, szorítsatok, hogy ne jöjjön meg ma.
KatkaManó
2014-01-28 09:18:55
Köszi Csillka aranyos vagy :)
csillka
2014-01-28 09:04:24
Capri, jaj ne viccelj! Én és a harag távol állunk egymástól!
Sokan vagyunk, sokfélék, és ezzel nincsen semmi gond. Én csak leírtam, hogy ezen a hatalmas görcsön kell változtatnom, úgy érzem.
KatkaManó,
igen, én is így gondolom, ezért is írtam, hogy most igyekszem a legnagyobb rendet rakni a testemben és a lelkemben is.
Őszintén kívánom, hogy az a kis lélek aki kiválasztott, már be legyen költözve a szívedbe!
Moha13
2014-01-28 08:53:21
Jó reggelt!
kukac
Ez csudiszép! :)
Mikor tesztelsz?
Plumeria
Leírnád, milyen fajtájú szelént szedsz?
Köszi. :)
KatkaManó
2014-01-28 08:44:25
Csillka én is értettem amit írtál :)
Én is hiszek az égiekben. Illetve abban, hogy a lélek kiválaszja, hová és mikor is szeretne megszületni.
Mindenkinek eljön a maga ideje :)
Tudom ezért engem is sokan hülyének néznek, de hát én ebben hiszek :)
Nyílván ezért tenni is kell. Pl. teljesen jó, hogy mindenki utána jár, hogy hol lehet a testi probléma és azon a legjobb tudása szerint megpróbál segíteni. Lásd vitamin, vizsgálatok, diéta stb...
Tudjátok ne várjuk a lottó ötöst, ha még csak lottót sem adtunk fel :)
Én ma így, bár a hasam még mindig fájdogál mintha meg akarna jönni.. de nem fog :)
capri
2014-01-28 08:40:19
Jó reggelt!
Köszönöm mindenkinek a biztatást! Mára visszamászott a hőm. :-)
Dzsudzsa, én is azt a D vitamint kezdtem el január elején, amit Moha írt. Nekem bejött! ;-) Kitartás az előtted álló dolgokhoz!
Kukac, huhúúúúúú... :-)))
Luciffer, gyere-gyere! :-)
Archangel, nagyon úgy néz ki, hogy megvolt.
Csillka, azért remélem, nincs harag. Csak arról van szó, hogy máshogy gondolkozunk, más a felfogásunk. :-)
Napsugár, pihenj jó sokat!
napsugar24
2014-01-28 08:26:09
Kukac-még mindig nagyon szép a görbéd . A sőt mit jelent? :-)teszteltél?
Archangel85
2014-01-28 08:08:43
Kukac hajrá, hajrá!!!!
A mai hőm.....nem értem, akkor most volt ovu vagy nem??? és ha volt, miért tegnap éreztem a pét?????? Elfogyott az ovu teszt és nemjött még meg a másik,és most nem tudom hanyadán vagyunk. :)
Moha,
a tsh értéknek én is örültem az első volt amit megnéztem.De addig nem lesz semmi azerintem amíg a prolaktin ilyen magas, utána olvastam és a sárgatesthez van köze és ennak magas értéke beágyzódást nehezíti valamint a 12. hétig vetélést!Aztán lehet, hogy más is van a dologban!