Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Archangel85
2014-01-29 07:47:53

Katkamanó szorítok, és fújom neked!!!!
Na akkor úgy veszem, hogy megvolt az ovu :))))))))
Jön az izgalmas rész :)
krisztibaba85
2014-01-29 07:23:38

Jó reggelt:)

Hat Katkamanó én nagyon izgatott vagyok a görbéddel kapcsolatban,rettentően drukkolok:)

Virgács Szia "sajnos" újra it:/ De így van átkell lépni mert ha megrekedsz az sem job sajnos:-(
Fel a fejjel,mi itt vagyunk és segítünk erőt pumpálni beléd:)

Én ma ugyanúgy:)
KatkaManó
2014-01-29 06:25:21

Én ma egy picit lejjebb...
Holnapra kérhetnék fújást ? :)
Virgács
2014-01-29 05:47:51

Sziasztok Lányok!

Azt hiszem újra a ringben!
A missed ab óta eltűntem, azt hiszem igazán sértődött voltam a világra. De azért kisangyal munkálkodott bennem, és végig mértem a hőmet.
A műtét utáni első ciklusom 52 naposra sikeredett.De aztán megjött:) És most a második ciklusomat élem.
Közben rájöttem ezen nem lehet túl lenni, csak átlépni lehet, így tulajdonképpen mostantól rábízzuk magunkat a JóIstenre!Remélem nem túl korán, 2,5 hónap telt el.
Ahogy anyukám mondja, majd lesz valahogy, mindig volt valahogy./persze ezzel a mondattal az őrületbe kerget:)

Ím a görbém:)A rendszer berakta az ovut egyszer már a 15. nap környékére, majd kivette, most ismét berakta, de szerintem nem jó helyre, 15. nap körül kellett lennie, ott volt pozitív az ovuteszt is.

Szokott ilyen lenni?Szerintetek se jó helyen van?

Azt gondoltam ha belépek a fórumra csupa idegen lesz már, de rossz látni, hogy sok az ismerős név.:(
Pedig drukkoltam az elmúlt 2,5 hónapban Nektek!

Szép napot!Puszi

Dzsudzsa
2014-01-28 21:40:12

Lányok!
Én ma zakkantam meg majdnem, úgyhogy konklúzió levonva :))
Minden orvos, eü-s ismerősöm mást mond a vérképem alapján. Egy belgyógyász - homeós ismerősöm szerint hozzá ne merjek nyúlni a 3,3 TSH-hoz, de kezeljük homeopátiával a 686-os prolaktinomat. Ott van a bibi!!! Ezzel szemben a nőgyógyász: kezelni kell a TSH-t, csakfigyeljük a prolaktint. Gyökeresen az ellenkezője. Elkezdtem olvasgatni a neten is, amitől már teljes az agybaj.
Úgyhogy!!! Szerintem kell 1 ember, mármint orvos, akiban megbízol, és követed az útmutatását. Ha a sokadik kontrollnál sincs érdemi elmozdulás, akkor jöhet valaki más.
Nem kéne teljesen megzizzennem már ideje korán.
Én ma erre jutottam, pedig nincs is igazán zenes napom :) Gondoltam megosztom veletek.
Jó éjt!
Adry03
2014-01-28 20:46:15

Sziasztok !

Ma azt az értéket mértem amit tegnap gondoltam, hogy mérni fogok. Tudom ezzel korábban jöjjek. :) A lényeg, hogy megint kicsit lejjebb mentem. Viszont napközben, ma is + tegnap is azt érzetem, mintha hőemelkedésem lenne. Persze, lehet ezt már csak beképzelem, mert ugye mérni azt nem tudtam.
krisztibaba85
2014-01-28 19:28:27

Sziasztok:-)

Reggel nem volt időm irni,és majdnem el is felejtettem hogy bekéne vinni a mai hőmet:-)
Azért annyiból megnyugtató volt hogy nem egyfolytában ezen agyalok:-)
Megy a drukk akinek kell:-)
plumeria14
2014-01-28 17:15:06

Na, megkaptam a vérvétel eredményét és az ösztradiolom tovább emelkedett, bár elég rendesen változtattak a referencia tartományon. Az eredményt elküldtem a dokinak, kíváncsi vagyok mit fog reagálni, mert az ösztradiol sajnos magasabb a felső határértéknél :(
Ösztradiol: 957,8 pmol/L (161-774)
Progeszteron: 71,82 nmol/L (5,3-86)
Esetleg valaki van hasonló helyzetben? Az arány 1:75, az átlag állítólag 1:80, de mostanában már nagyon rebesgetik az 1:200 arányt, hogy ne alakuljon ki ösztrogén dominancia.
luciffer73
2014-01-28 15:20:23

Szia!
Nagyon örülök, hogy jelentkeztél...és annak is, hogy most már minden sinen van! :)))))
Örömmel látom, hogy a terhesgörbéden nem feltétlenül van 37 és e fölötti hőmérséklet, mert itt a lányok a saját kardjukba dőlnek rendszeresen, amikor nem éri el a hőjük a 37-et :DDDDD
Azért jelentkezz sűrűbben!
Pusszancs
NewHope
2014-01-28 14:58:05

Sziasztok!
Benéztem hozzátok, még mindig sok ismerős nevet látok sajnos, remélem már nem sokáig! Drukkolok mindenkinek hogy összejöjjön!
Én most 19 hetes vagyok, nagyon xar volt a terhességem eleje és nagyon féltem hogy újabb vetélés lesz ezért nem is mertem előbb irni. Most már túl vagyunk minden nagyobb parán és genetikai szűrésen és úgy néz ki minden ok! Mindez úgy hogy az elején hetekig véreztem és 1,5 hónapot feküdnöm kellett szigorúan. Fontosnak tartottam megosztani ezt, hátha valakinél ilyen helyzet áll elő, nem kell megijedni, bizni kell végig, mert lehet jó a vége! Június 21-re várom a kistesót, megosztom a sikeres görbét, majd a terhesfórumba is beteszem.
Egy kalappal mindenkinek és kitartás! :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!