Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
capri
2014-01-29 09:55:55

Kukac,
ne aggódj, én még most sem hiszem el, pedig már eltelt egy hét. :-))))
kukac
2014-01-29 09:50:14

Köszönöm Lányok! Még nem nagyon tudom elhinni, de azért próbálom :)
Moha13
2014-01-29 09:38:04

kukac!!!!! :):):)
Gyönyörű szép csíkok!!!
Gratulálok! :):):)

Lányok! ÉS még mindig csak január van! Beindult a móka! :)
ÉN hiszem, hogy pár hónapon belül mindenki tesztel majd itt egy legalább ilyen szépet, mint most Kukac! Főleg, hogy most jött el az az idő itt sokunknál, hogy elegünk lett és új, jobb, hozzáértőbb dokit kerestünk magunknak...:)
capri
2014-01-29 09:32:59

Kukac, azannyát! Ez aztán szép erős kétcsíkos! :-) Gratulálok! :-)))
Moha13
2014-01-29 09:31:49

Jó reggelt!

Látom, pörög itt az élet...:)
Képzeljétek, ma reggel is szépen ébredtem a megszokott időben, 6.30kor, mértem, és utána már nem szoktam visszaaludni, de ma igen...és 8 múlt, mikor észrevettem, hogy én még mindig alszom...:D

Virgács
Üdv újra itt és kívánom, hogy minimum ketten menjél is innen mihamarabb...:)

KatkaManó
Fújom! :)

Csillka
Örülök, hogy végre értő kezekbe kerültél, így most már tényleg rábízhatod magad erre a dokira...és végre elgördül minden akadály annak a babának az útjából, aki Téged választott...és aki jönni szeretne Hozzád! ;)

luciffer
Nekem vannak olyan ciklusaim, amikor már ovutól érzem a cicim, és van, hogy csak nemvárt előtt 1 héttel kezdődik...ezt én sem értem.

kukac
2014-01-29 09:29:48

Sziasztok!

A mai görbém egy katasztrófa, valószínűleg annyira izgultam, hogy így megugrott a hőm. A rendszer ki is vette az ovumat... :D

Egyébként a tesztem:
http://kepfeltoltes.hu/140129/1690625_622079141181088_1840266047_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

:)
csillka
2014-01-29 09:25:44

Luciffer
:))) lehet ezt kellett volna tennem.
Csak ledöbbentett, hogy van ott vmi, ami októberben még nem volt, és műtét, hát kicsit sok volt egyszerre...

Erre én is gondoltam már, csak egy műtét altatással, meg akárhány nap bennfekvéssel egy magánkórházban szerintem többe kerül mint egy szülés. Azt mondta nyilván több pénz, de más ellátás. :D

Biztos, hogy kellemetlen, de emberekkel csinálják, nem lehet kibírhatatlan. Én nem félek a fájdalomtól. És ha mindenképp át kell esni rajta azzal nem segítenek ha azt mondják fájni fog.
luciffer73
2014-01-29 09:01:36

Csillka...az én barinőmnek vagy 6-7 inszemi volt...egyetlen egyszer nem mondta, hogy fájt volna neki. Biztos nem kellemes, mert hát azért mégis az ember lánya ki van ott terülve pőrén, lába a nyakába....de az még nem fáj?! :)))) ..csak k..a ciki :))))))
Én egyébként azt szoktam, hogy ha olyan emberrel beszélek, akitől nagyon fontos dolgokat akarok kérdezni, leírom egy papírra...úgyhogy onnantól kezdve tök nyugodt vagyok...ő beszél, én figyelek, aztán felolvasok! :)))))
Ha elfogadsz egy kéretlen tanácsot....addig, ameddig szükséges járj ehhez a dokihoz...úgysem kell napi szinten látnotok egymást...ha már sinen vagy, akkor válassz egy másikat, olcsóbbat, közelit...szűlni nála is lehet...mert igazából az kerül baromi sokba....:(
csillka
2014-01-29 08:54:24

A történet úgy kerek, hogy úgy érzem valóban jó kezekben vagyok, csak ez az orvos kizárólag csak magán kórházban dolgozik, ami tőlem 200 km-re van :D Így amellett, hogy a legkisebb dologért is fizetni kell, még ennyit utazni is kellene :(

Lehet, hogy RH negatívat mondott, csak én a nagy káoszban pozitívat gondoltam. A lényeg, hogy nem nézték meg, és nem adtak szurit ha kellet volna. Annyi infót zúdított rám, és olyan folyamatosan beszélt, hogy közben villantak be a kérdések, de amire levegőt vett, már volt amit elfelejtettem :))

Épp most beszéltem egyik barátnőmmel, akinek mesélem mi történt, erre az inszeminációra azt mondja, "jaj, az úgy fáj", természetesen neki nem volt. Olyan dühítő, bármennyire is fáj ne mondják, és bármennyire is fáj végig csinálom. Olyan tapintatlanok az emberek, jobb nem is mondani, úgy sem értik meg!
luciffer73
2014-01-29 08:49:22

Plumi maximálisan egyetértek veled...sőt...én azt gondolom erről, hogy nekik összekéne dolgozniuk, mint ahogy egy fogász a fogtechnikussal...nem?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!