Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
KatkaManó
2014-01-29 10:29:02

Kukac, gratula :)
Két szép határozott csíkokcska :)
Moha13
2014-01-29 10:25:54

kukac
Hát, ez szép..a 6 hónap még teljesen jó. :)
Gratulálok még egyszer. :)

Azért az engem isérdekelne, miért csak oviug szedted az E-vitamint. Ezt így kell? Nekem eddig senki sem mondta, eszem minden nap...a férjemmel együtt...koccintani szoktunk :D

ÉS milyen E-vitamint szedtetek? A bioextrás sárga dobozost? 200mg-os?
Szilvia1980
2014-01-29 10:17:33

kukac. Az aviva torna fent van a neten vagy el kell menni erre hivatott helyre?
luciffer73
2014-01-29 10:16:46

Kiváncsi vagyok, hogy miért csak ovuig szedted az E vitamint? Ezt már másnál is olvastam...talán pont Caprinál....miért addig? Én egész hónapban szedem....ez gáz?
luciffer73
2014-01-29 10:14:09

Kukac...nagyon nagy G!!!!!!! :))))
És mivel reggel szólítottam fel a leendő anyucikat, ezért neked is szólok, hogy azonnal tessék nekem drukkolni és belémbeszélni! :))))))
Gyönyörűséges két csík....!!!!!
MOha....nekem minden egyes ciklusomnál az van, amit írtam...majd ledurrannak a melleim...most meg szinte semmi...ha erőssebben megnyomizom, talán akkor fájdogál...de egyáltalán nem erősen....szóval....ez akármit is jelenthet! :DDDDDD
Esik a hó...királyság.....:)))) fülig ér a szám...azonnal tessék még produkálni dupla csíkokat...hátha megreped a fejem a vigyortól!!! :DDDDDD
....ma olyan boldogságos vagyok....
Csillka a cél szentesíti....és sajnos sokba kerül...próbálj meg a dokira nézni szomorú kutyaszemekkel és elrebegni, hogy nem biztos, hogy fussa nektek magánkórházra...hátha....megesik a szíve rajtad és felajánlja, hogy olcsóbban, vagy esetleg más kórházban műt meg téged, ahol nem kell horror összegeket kifizetni....
kukac
2014-01-29 10:11:28

Ja és még annyi, hogy ez volt az a ciklus, amikor nem paráztam rá semmire, ittam is (mértékkel), igazából az esélytelenek nyugalmával indultam. Persze az utolsó napokban azért izgultam, de mégsem olyan stresszes volt, mint az előző hónapok!
kukac
2014-01-29 10:08:01

Májusban házasodtunk össze és azóta készülünk rá. Az első pár hónap igazából vaklövészet volt, mert én azzal sem voltam tisztában, hogy csak egy pete érik egy hónapban, stb... :D Úgyhogy én úgy számolom, hogy ez kb a 6. hónapunk. Én 25 vagyok, a férjem 27.

Az előző ciklusokban ittam teákat (málnalevél, palástfű), de csak bekavarták a ciklusaimat és december elején kezdtem el avivázni. Szerintem ez segített a legtöbbet!

Egyébként C-vitamint, E-vitamint (ovuig), folsavat, calciumot és Omega 3-as D-vitamint szedtem, a férjem E-vitamint, C-vitamint, D-vitamint meg calciumot.

Fogalmam sincs hogyan jött össze a baba, ebben a hónapban csak ovu előtti két napban voltunk együtt, ovu után egyszer (sajnos a férjemnek valamilyen emésztési problémái vannak mostanában és ezért hanyagoltuk a témát)

Hát nagyjából ennyi a történetem... :)
Szilvia1980
2014-01-29 10:03:48

Sziasztok!

Kukac: Hatalmas GRATLA!!!!
csillka
2014-01-29 09:56:23

Kukac
de jó, gratulálok!
Ezzel a szép görbével, és csíkkal nyugodtan elhiheted!
Moha13
2014-01-29 09:56:10

kukac

Akkor mesélhetnél...:D
Hányadik ciklus, hogyan hoztátok össze (:D) stb. :):):)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!