Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kukac
2014-01-29 16:31:49

Köszönöm a gratulációkat! :)

Lányok, még annyit akartam mondani, hogy januárban kezdtem el rendszeresen sportolni (pilates) és néhány hónapja nyírfacukrot használunk cukor helyett...
Adrienn830
2014-01-29 15:55:33

Kukac Gratulálok :)

Enyém ma ilyen kicsit leesett.... de nem tudom miért ennyire esett le..
Mel84
2014-01-29 13:16:16

Sziasztok!

Kukac, nagy nagy gratula!!!

Próbálok olvasgatni azért, jövök, titokban fújom a görbéket! :-)

Szombaton történt egy kis gond, véreztem, nem kicsit... Irány a kórház, doki túl sokat nem tudott mondani, nagyon korai még, bent uh szerint minden oké volt. Azóta nem volt vérzés sem. Jövő szerdán megyek az első hivatalos uh-ra.

Legyetek jók, csíkosodjatok!!! ;-)

Íme a terhesgörbém:
luciffer73
2014-01-29 11:16:30

Okés capri, akkor így teszek....szerintem én végig fogom szedni. Valahogy engem ez nyugtat meg. Viszont amit én pozitívnak könyvelek el az az, hogy visszaálltam 28 napra...mert előtte már évekig 24-26 napra jött meg...de inkább 24-re :(
No de minden rendben tehát :DDDDDDD
capri
2014-01-29 11:04:35

Luciffer, mi itt mindannyian csak lelkes amatőrök vagyunk. :-) Az én dokim annyit kérdezett, van-e folsav a terhesvitaminban, amit szedek - mert hogy az a legfontosabb. A többi infót mind mi szedjük össze innen-onnan, megbízható vagy kevésbé megbízható forrásokból. Szóval tedd azt, ami megnyugtat Téged! :-)
luciffer73
2014-01-29 11:00:49

ahhha....szóval akkor most sem lettem okosabb...mert most akkor vagy csak a ciklus közepéig (kb) szedem, mert baj lesz, vagy nyugodtan szedhetem végig, mert kis mennyiség...nem segítenétek? :))))
KatkaManó
2014-01-29 10:44:23

Moha a párod nyugodtan szedheti nagyobb mennyiségben az E-vitamint mert csak úgy van javító hatása a spermaképre.
Az én férjem minden nap 400 mg E-vitamint szedett 3 hónapig.
Moha13
2014-01-29 10:40:01

:O:O:O

Basszus...nekem ezt miért nem mondta senki...hogy csak oviug kell???

Egyébként én is olvastam erről, de ott sokkal nagyobb dózist írtak, mint ez a 100-200 mg. Írták is, hogy azért nagyon biztonságos az E-vitamin, mert nehéz túladagolni, ahhoz huzamosabb ideig kell szedni hatalmas mennyiséget...

Na, akkor mától csak másnaponta eszem és csak ovuig. ÉS a férjemnek meg szerintem elég lesz az a mennyiség ami a szeléntablettában lesz (10mg). Erről ennyit.
capri
2014-01-29 10:36:49

Luciffer, igen, én vagyok a másik, aki ovuig szedte az E vitamint. Valami olyasmit olvastam, hogy NAGY MENNYISÉGBEN károsíthatja a magzatot. Ez, amiket mi szedünk, valószínűleg még nem éri el ezt a mennyiséget. Én egyébként csak 100 mg-ost szedtem, én is a DM-ben vettem, kis piros drazsé.
kukac
2014-01-29 10:29:29

Én voltam aviva oktató órán. Ott megtanították a gyakorlatokat és aztán a könyv alapján otthon kell csinálni, de szerintem csak a könyvből nem lehet megtanulni.

Én valahol olvastam, hogy csak oviug kell szedni az e-vitamint, már nem tudom hol, de valami olyasmit olvastam róla, hogy ovu után vetélést okozhat... Mi 100 mg-osat szedtünk a DM-ben vettem, majd otthon megnézem a márkáját.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!