Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kukac
2014-01-30 11:01:50

És a mostani: (már nem tudom beírni az értékeket, de ma 37,37 volt...)
kukac
2014-01-30 11:00:21

November-december:
kukac
2014-01-30 10:59:08

Csillka: Én is így álltam az avivához, és láss csodát... :)

December elején voltam a betanuló órán, azóta heti kétszer csinálom. Az előző ciklusom 35 napos volt, 16 npos luteálissal, azt mondta az oktató, hogy az első pár hónapban bekavarhat, de utána szépen rendbejön a ciklus. Nekem ezután volt az, hogy a 16. napon volt ovum, nagyon örültem neki, mert az előző ciklusokban 20-21. napon volt mindig. Úgyhogy én csak azt a változást vettem észre, és szerintem a baba is emiatt jött össze :)

Az októberi-novemberi görbém:
csillka
2014-01-30 10:43:58

Kukac

Biztosan minden a legnagyobb rendben lesz!
Megkérdezhetem, hogy mennyi ideig Aviváztál, és van-e olyan görbéd ami torna előtti? Milyen pozitív tapasztalataid vannak a tornával kapcsolatban, ezen az egyértelműn kívül?
Én egy hét múlva megyek az oktató kurzusra( vagy akárhogy nevezik) de olyan izgatott vagyok, annyira várom. Biztosan furán hangzik, de úgy érzem ez hozza meg számomra a babát :D
Dzsudzsa
2014-01-30 10:37:54

Mirmit!
Most néztem mi ez a nagy buzdítás a lányok részéről :))
Ez gyönyörű!!!! Hajrá!
Dzsudzsa
2014-01-30 10:34:20

Kukac! Gratulálok!
5+5 naposan, már valamit látni kell, de ne aggódja, ha még nincs szívhang!
KatkaManó!
Nagyon szurkolok! Tudom a szombat még nagy-nagyon messzinek tűnik, de már nincs sok hátra!!! Az orvos mit tanácsolt? Hányadik napon érdemes tesztelni?
Virgács!
Engem se hagyjál itt :D

Plumeria!
Én úgy tudom, a 2. babára gáz, ha nem kapsz antitestet. És ezt az 1. baba születése után rendezik le. De lehet, hogy nem nálam a bölcsek köve.
Éjszakánként elég cudarul alszom. Idegesít, hogy teljesen össze vagyok keveredve hormonilag, meg már agyilag is :( Éjjel böngészgettem a neten, és azt olvastam, hogy aki pajzsmirigyre gyógyszert szed, ne igyon tejet! Nem tudom téged érint-e? Én imádom a tejeskávét. 2 napja szoktatom magamat a tej nélküli élethez.
Neked mit t anácsolt az endomókus? Próbálkozhatttok, vagy várjatok egy kicsit? Én elflejtettem megkérdezni az orvostól. Annyi mindent mondott úgy hirtelen, hogy egy csomó kérdés kiszállt a fejemből :(
krisztibaba85
2014-01-30 10:33:56

Sziasztok:)

Mirmite uh de szép görbe:) drukkolok nagyon:)

Én kezdek süllyedő üzemmódba kerülni,és ovu közelbe:)
kukac
2014-01-30 10:24:15

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációt. Jövő hét pénteken megyek dokihoz, akkor leszek 5+5, talán már lát majd valamit, legalább azt, hogy jó helyen van-e a baba.

Magamtól kezdtem el avivázni, a dokim nagyon jófej, de mindig azzal nyugtatott, hogy fiatal vagyok, jön majd a baba, ne aggódjak, szóval semmilyen vizsgálaton nem voltam, csak rákszűrésen. Az első hónapokban nagyon rá voltam pörögve a témára és rengeteg mindent próbáltam, bogyókat, teákat, stb, aztán olvastam egy csomót az aviváról és gondoltam elkezdem, mert amúgy is akartam valamit sportolni. Az oktató mondta, hogy a meddőségi klinikáról is szokták küldeni a lányokat avivázni, úgyhogy szerintem orvosilag is elismert dolog.
KatkaManó
2014-01-30 08:26:48

Jó reggelt :)

Köszönöm mindenkinek a fújást sikeres volt :)))))
Továbbra is szombatra tervezem a tesztelést, mert megígértem a férjemnek,illtve ő is szeretne ott lenni :)
Mert mindent együtt csináltunk végig akkor a legjobb részéből ne hagyjam ki.

Na meg szeretnék tutira menni ;)
Virgács
2014-01-30 08:00:49

Sziasztok!Jó reggelt!

Nagyon köszi mindenkinek, hogy így üdvözöltetek, jól esett.No és a jókívánságok is jól estek.

Remélem mondanom(írnom) sem kell, hogy mit kívánok mindenkinek.

Ja és ha megyek innen, viszek Mindenkit:)
Látok itt szép görbéket :P

Ma így áll a helyzet.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!