Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Mirmite, eddig nagyon szép, remélem, mára még szebb... ;-)
Adrienn830, nem kicsit később van a nemvártad? Még a február 4. esetén is elég rövid a luteálisod.
Archangel, most is szedsz Utrót?
Plumeria, Te sem panaszkodhatsz! :-)
Katka, mi újság? Tesztet továbbra is szombatra tervezed?
Mindenkinek megy a drukk és a fújás! :-)))
plumeria14
2014-01-30 07:32:22
kukac,
nagy-nagy gratula!
Mirmite,
csudaszép :)
Valamelyik nap szó esett az Andti D szuriról, amelyet vetélés esetén adnak az rh negatívos anyáknak, ha az apa pozitívos...nos, nálunk is ez a helyzet és eszembe jutott egy korábbi eset, amikor mensikor olyan erős fájdalmaim voltak, hogy lezsibbadtam, lesápadtam, majd verni kezdett a víz és olyan fájdalmaim voltak, hogy majdnem elájultam...mivel terhességi tesztet nem csináltam, ezért nem tudom, hogy vetélés volt-e...mondjuk mi más lehetett volna, ami szerintem a szülési fájdalomhoz hasonlítható...sval, lehet, hoy butaságot kérdezek, de szerintetek akkor kellett volna kapnom anti D-t? Vagy azt csak később adják, amikor már kialakult a kapcsolat az anya és a baba között? Hátha ti hallottatok erről valamit.
Antika
2014-01-30 07:11:09
Jó reggelt!
Kukac gratulálok!!!
Mennem kell nődokihoz, és a 10.-ére gondoltam, mert akkor látná, hogy van e petécske vagy sem :)
De a katonákat látja odabent, akik sorakoznak?
Szerintetek?
Annyira szeretnék már túl lenni rajta!
Még egy kérdés!
A decemberi ciklusom 26 naposra sikerült, így a luteális fázis 11 nap lett. A januári ciklusom luteálisa mar 13 napra sikeredett. Az állandó luteális fázisom 12 nap.
Akkor szerintetek a januári ciklus csak bepótolta a decemberit vagy letezik olyan, hogy nő a luteális fázis?
Most nyugodt a hőm, nem ugrandozik, mint ilyenkor szokott.
Ma így:
Archangel85
2014-01-30 06:13:52
Adry! Mi majdnem együtt haladunk!! Én ma így
Adrienn830
2014-01-30 05:59:36
Sziasztok, mai hőm ilyen, alakul szerintem, nemvártam február 2.-a v 4-e
Adry03
2014-01-29 21:45:59
Sziasztok !
kukac
Gratulálok !
Katka Manó
Fújom nagyon !
Mirmite
Szorítok !
Részemről maradtam ahol voltam.
Mirmite
2014-01-29 21:31:10
Sziasztok Lányok!
Kukac Gratulálok!!!
Akinek kell megy a drukk nagyon:)
Nálam holnap holnapután kiderül mire számítsak:)
krisztibaba85
2014-01-29 19:40:53
Kukac gratulálok:-) :-) :-) :-) De jó,HURRÁ:-)
Megkérdezhetem hogy magadtól kezdtél tonázni,vagy doiki jasvasolta,mondván könnyíti a teherbeesést?!
napsugar24
2014-01-29 19:24:12
Sziasztok!
Kukac-
akkor meg van a "sőt"-minden jót kívánok nektek, kívánom, hogy minden rendben legyen.
NewHope-
örülök, hogy hallunk felőled, reméljük, most már minden simán megy tovább nálatok!
Virgács-
kívánom, hogy ne időzz sokáig itt :-)
Tudjátok, nem mintha szabadulni szeretnék tőletek(igaz nem vagyok egy nagyon aktív)-de 18 hónap-az 18 :-(--- na majd most
Katka-még most pont ráérek-szóval számíthatsz rám-fújommmmmmmm
Nem tudom, ki írt az inszemről -meg, h fájdalmas-szeretném eloszlatni ezeket a dolgokat-az elsőt meg sem éreztem, most a másodiknál, mint egy rákszűrés azt éreztem. És olyan jó, hogy tudom, hogy ott vannak a katonák-és csak pihennem kell. Szóval ettől ne tartson senki-inkább a stimu egy kicsit húzósabb.
Képzeljétek-én azt olvastam az e vitaminról-hogy nagyon jó hatással van a beágyazódásra-és a napi 200 mg-érték volt ott megadva.-szóval, akkor peteérés után is mehet-én szedem és szedtem is. Ez érdekes-remélem nem okozok ezzel gondot-ja és hogy nagyon szépen vastagítja a méhnyálkahártyát. Lehet hülyeség-nyugodtan mondjátok, ha úgy gondoljátok.
Ja és így állok
csillka
2014-01-29 17:57:18
Ma délután sem voltam tétlen :)
Feliratkoztam Aviva képzésre! :D Olyan nagy reményeim vannak vele kapcsolatban.
Kukac, én is nyírfacukrot használok már egy ideje. Sajnos nem teljes mértékig, sütéshez nádcukrot, mert a nyírfát mindenre használni eszméletlen drága. :(
Mirmite, eddig nagyon szép, remélem, mára még szebb... ;-)
Adrienn830, nem kicsit később van a nemvártad? Még a február 4. esetén is elég rövid a luteálisod.
Archangel, most is szedsz Utrót?
Plumeria, Te sem panaszkodhatsz! :-)
Katka, mi újság? Tesztet továbbra is szombatra tervezed?
Mindenkinek megy a drukk és a fújás! :-)))