Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
SZIASZTOK! ÉN MA CSATLAKOZTAM! NAGYON JÓ LÁTNI MIT ÍRTOK! MI A FÉRJEMMEL 1 ÉV ÉS 6 HÓNAPJA PRÓBÁLKOZUNK.2 ÉVE VAGYUNK HÁZASOK DE 10 ÉVE EGYÜTT VAGYUNK. MÉHPEMPŐT ESZÜNK MINDKETTEN ÉS FIGYELÜNK MIKOR KELL EGYÜTT LENNÜNK. 32 ÉVES LESZEK IDÉN A FÉRJEM 40 LESZ. NEKI MÁR VAN EGY FIA AZ ELŐZŐ HÁZASSÁGÁBÓL ÉS MOST SZERETNÉNK KÖZÖSET IS. NEKEM 11 ÉVE VOLT EGY IKERTERHESSÉGEM AZ ELŐZŐ HÁZASSÁGOMBAN DE 9 HETESEN ELHALTAK A BABÁIM ÉS MEG KELLETT MŰTENI. MOST NAGYON REMÉNYKEDÜNK MIVEL JÓ IDŐBEN VOLTUNK EGYÜTT ÉS KB. A BEÁGYAZÓDÁS IDEJE TÁJÁN MEGEMELKEDETT A HŐM ÉS AZÓTA IS TARTJA MAGÁT. VASÁRNAP-HÉTFŐ KÖRÜLRE KELLENE MEGJÖNNIE,DE REMÉLEM NEM FOG! SZURKOLJATOK!!!
Csilla27
2014-01-30 18:03:02
Sziasztok!Már rég nem jártam az oldalon és nem is mérem a hőm de gondoltam ma megosztom a tapasztalataim hátha valakinek hasznos.Ma voltam HSG(petevezeték átjárhatósági)vizsgálaton.Az interneten mindenféle rémtörténeteket olvastam ezzel kapcsolatban és eléggé paráztam miatta.Bár lehet hogy valakinek tényleg nagyon gáz de szerintem az nagyon ritka!
Nem mondom nagyon kellemetlen de kilehet bírni.Én szorítottam az ágy szélét,felkészülve a fájdalomra de nem jött :) Szerencsére!!Mi külföldön élünk és így még jobban paráztam valamiért.A kontrasztanyag benyomása után enyhe menstruációs görcs szerűt éreztem.Ha valaki előtte áll ne parázzon,nem vészes. Üdv.
KatkaManó
2014-01-30 13:39:38
Dzsudzsa!
A doki javasolta a szombati tesztelést. Én meg várok inkább türelmesen, bár nagyon izgulok :)
Már csak kettőt kell aludni és remélem biztos lesz hogy lakik odabent baby :)
mirjam
2014-01-30 13:21:03
Sziasztok!
Az avivat en mar korabban feszegettem itt,de senkit sem erdekelt...
En regota ismerem es sokat koszonhetek neki,mindenkinek javaslom a tanfolyam elvegzeset,konyvbol nem lehet megtanulni,mert a gyakorlatok bar nem bonyolultak,megis ugy vannak leirva,h aki soha nem probalta,nem fogja tudni pusztan leiras alapjan helyesen kivitelezni! A jo vegrehajtas pedig mindennek a kulcsa! Nekem a betanito oran sok mast is elmondtak anno 2eve,hogy pl van olyan,h vki szervezete el van savasodva es azert nem jon a babo. A gyakorlatokkal vigyazni kell,foleg azoknak,akik mar ket csikosak,nehogy a szoritasok v a huppanasok bajt okozzanak!azt javaslom,h inkabb hivjatok fel az oktatot,akinel betanultatok,hogy ket csik van,hogyan tovabb a tornaval. Azt is mondta az en oktatóm,h aki hormongyogyit szed az is vigyaýzon,mert a torna is a hormonokra hat.
Nem akartam elvenni senki kedvet,sem megijeszteni barkit,csak elmondani,h az aviva hatalmas dolog,de vigyazni kell vele! A betanulo ora azert 4oras,h mindenki elmondja a bajat,es az oktato aszerint instrual!
krisztibaba85
2014-01-30 12:24:01
Kukac képzeldd én ugyan nem Avivázok hanem capoiera aeeobikozok otthon De azelött nekem is 37 napra jött meg és 21. nap volt Dec inkább nem,ovum 16 napos luteális időszakkal.Amióta mozgok azóta 31 naposak a ciklusaim 13 napos luteális idővel:)
Szóval szerintem már az is sokat segít ha nekiállsz mozogni eg kicsit:)
Archangel85
2014-01-30 11:51:42
Igenn capri, most is szedem, viszont már hamarabb ugrott a hőm, minthogy az utrot kezdtem használni-
Moha13
2014-01-30 11:39:15
HA valakit érdekel a természetes D3-vtamin csepp, most épp akciós az internetpatikánál, és itt ingyen szállítanak pick-pack pontokra. :)
http://internetpatika.hu/Termeszetes-D3vitamin-cseppek-2000NE-50ml
csillka
2014-01-30 11:38:56
Kukac
Jaj, de jó! Úgy örülök, és olyan jó ilyen pozitív példákat látni! Mondjuk a Te torna előtti görbéd sokkal szebb mint az enyém, de nekem is ilyen 20. napra teszi az ovut a rendszer, de én nem vagyok biztos, hogy egyáltalán van!
A dokim ránézett a görbémre és azt mondta "ilyen görbével nem lehet teherbe esni" Mit ne mondjak, én is így gondolom :))
Múlt hónapban 28 napos volt, most meg a 35. napban járok :(
Már nagyon várom, nekem ez fog segíteni, ahogy Neked is!!!
Moha13
2014-01-30 11:20:03
Lemaradt a görbém...de annyira nem is érdekes...most még. Lehet, hogy abba is hagyom ezt a méricskélést...
Moha13
2014-01-30 11:11:53
Mirmite, KatkaManó
Nagyon izgi...fújom!!! :):):):)
Plumeria
Még mindig várom a kérdésemre a választ...hogy milyen típusú szelét szedsz? :)
Azt tudom, hogy szerves kell, de találtam 3 félét is, az egyik a Béres Szelév Vital-ja, a másik egy Selenorg nevű, meg a Bio-szelénium.
Neked milyet írt fel Balázs Csaba? Szeretném én is azt szedni.
Köszi. :)