Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
krisztibaba85
2014-01-31 07:20:35

Jó reggelt:)
Üdv az "újaknak"hajrá:)

Én ma így:
krisztibaba85
2014-01-31 07:20:17

Én ma így:
krisztibaba85
2014-01-31 07:19:30

Én ma így:
KatkaManó
2014-01-31 07:09:50

Jó reggelt :)
Adry köszi :)

Már csak egy nap :)
Adry03
2014-01-30 21:04:19

Sziasztok !

Archangel

Remélem pozitív eredménye lesz. :)

Katka Manó

Már csak 2 nap. De nem mondok többet. :))

Mirmite

Még jó lehet.

castellucchio

Üdv itt !

Részemről ma emelkedtem kicsit.

plumeria14
2014-01-30 20:39:15

Moha13,
én ennyire nem néztem utána és a dokinál se kérdeztem, erre már nem volt idő...a fene se tud már kiigazodni az orvosokon...nyilván mindenkinek vannak kedvencei.
Moha13
2014-01-30 20:29:26

Plumeria
Köszi!:)
Azért érdekelne, miért nem jó a szelenorg, hiszen az is szerves szelén, és ha jól tudom, 80mikrogramm van egy tablettában.
A Béres szelén vital-ról ezt találtam:

"Hatóanyagok mennyisége filmtablettánként
Béta-karotin 6mg
C-vitamin 120mg
E-vitamin 30mg
Cink 20mg
Szelén 100mikrogramm

Adagolás: felnőtteknek naponta 1 filmtabletta

Összetevők: tömegnövelő szerek (vízmentes kalcium-hidrogén-foszfát, mannit, polidextróz), azskorbinsav, cink-szulfát, csomósodást gátlók (mikrokristályos cellulóz, magnézium-sztearát, talkum, szilícium-dioxid), dl-afla-tokoferil-acetát, kukoricakeményítő, maltodextrin, módosított étkezési keményítő, glükóz szirup, sűrítőanyag (etil-cellulóz), emulgeálószer (hidroxi-propil-metil-cellulóz), stabilizátor (polivinilpolipirrolidon), színezékek (titán-dioxid, indigókarmin alumínium lakk), nedvesítőszer (glicerin), antioxidánsok (nátrium-aszkorbát, dl-alfa-tokoferol), szelénessav."

A Selenorg:

"Hatóanyag mennyisége 1 tablettában: 80 µg organikus szelén

Adagolás: napi 1 tabletta bőséges folyadékkal

Összetevők: laktóz, szelénes élesztőpor, kukorica keményítő, hordozó (polividon, talkum, magnézium-sztearát, szilicium-dioxid)."

Bio - szelénium50 +cink (+ vitaminok):

"Dán kutatási eredmények bizonyították, hogy szervezetünk a szelént L-szelenomethionim szerves formában képes a legjobban felvenni és hasznosítani. Ezt a formát tartalmazza a Bio-Szelénium 50.

1 tabletta tartalmaz:

Energia 6.5 KJ / 1.5 kcal
Fehérje 50 mg
Szénhidrát 310 mg
Zsír 10 mg
Szelén 50 mg
Cink 15 mg
b-karotin 4.5 mg
B6-vitamin 2 mg
C-vitamin 60 mg
E-vitamin 10 mg

Javaslat:
Naponta 1 tabletta

Készült:

Hordozók: E 460 (cellulóz), E 464 (hidroxipropil-metil-cellulóz), E 551 (szilícium-dioxid), E 470b (magnézium-sztearát), maltodextrin, cink-glukonát, b-karotin, aszkorbinsav, d-a-tocoferolacetát, I-szeleno-metionin, piridoxinhidroklorid, kukoricafehérje felhasználásával."

Akárhogy nézem, a Béresnek van a leghosszabb összetevőlistája...tele színezékekkel, amikre igazán nincs szükség egy tabletta esetében...
Már nem vagyok biztos abban, hogy ezt választom. Egyelőre a bio-szelénium felé hajlok...a +vitaminok és a cink miatt.
plumeria14
2014-01-30 20:28:36

Moha13,
köszi, én meg is rendeltem a D vitamint, sőt Xillitet is, mert az is jó árban volt :)
plumeria14
2014-01-30 19:59:18

Dzsudzsa,
én a tejre is direkt rákérdeztem, mert én is tejeskávéval indítom a napot és csak annyit mondott (de erre nem is ő, hanem az asszisztens hívta fel a figyelmem), hogy a pajzsmirigy gyógyszer és a tejeskávé között teljen el 30 perc...ez betartom, de nem tudom, hogy tejeskávé nélkül hogy indulna a napom :)
Nyugodtan lehet már most is próbálkozni, mert a gyógyszer már megteszi hatását, így nem kell tartani vetéléstől...bár kérdés számomra, hogy amíg nem rendeződnek az értékeim (3-6 hónap), addig egyáltalán összejön-e.
Én ma azért zavarodtam össze, mert írtam a hormontanácsadónak, aki azt mondta, hogy a gyulladásra nagyon kevés az a D vitamin mennyiség, amit kaptam...sőt E vitaminból is a dupláját kellene szednem...és a premensben iszonyatosan kevés a barátcserje...na, most legyek okos, mi?

Moha13,
bocsánat, hogy eddig nem válaszoltam erre a kérdésre: Béres Vital Szelént javasolt a doki, napi 2 tablettát. Előtte a Selenorgot szedtem, de azt mondta, hogy az nem jó :(

Mirmite,
azért még mindig szép a görbéd!
Mirmite
2014-01-30 19:45:16

Sziasztok Lányok!

Castellucchio üdv közöttünk!
Megy a drukk!

Elindultam lefelé.......Holnap.....

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!