Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
krisztibaba85
2014-01-31 14:38:22

Szia Kelda:)
De jó végre olyat olvasni hogy tényleg nem az a fontos hog 37 legyen a hőd hanem hogy csak fönn maradjon alaphő fölött 2-4 tized fokkal 18 napig legalább,(ugye Katkamanó?:))
Szóval Kelda,szép volt:)Jó egészséget:)
krisztibaba85
2014-01-31 14:38:03

Szia Kelda:)
De jó végre olyat olvasni hogy tényleg nem az a fontos hog 37 legyen a hőd hanem hogy csak fönn maradjon alaphő fölött 2-4 tized fokkal 18 napig legalább,(ugye Katkamanó?:))
Szóval Kelda,szép volt:)Jó egészséget:)
Mirmite
2014-01-31 14:23:08

Sziasztok Lányok!

JNiki82 remélem azóta jó híreket kaptatok!

DMonalizi Mielőbbi teljes gyógyulást kívánok Neked és
kívánom hogy júniusig az idő minél gyorsabban teljen és
újra elkezdhessetek próbálkozni!!!

Azt hiszem a kedvenc számom a 13-as nekem se hozott
szerencsét:(
luciffer73
2014-01-31 13:25:15

Sziasztok!
Kelda...akkor nagyon óvatosan, lábújjhegyen egy nagyon hallk nagy G-t neked! :DDDDDD
És ugye lányok?????? Többször leírtam már, hogy nem kell 37 fokosnak lenni ahhoz, hogy...le sem merem írni! :DDDD
Mindenképpen számolj be, ha csinálsz második tesztet is...nagyon kiváncsi vagyok rá.
Az újakat (veled együtt) üdvözlöm...remélem minél hamarabb elhúzzák a csíkot innen...és írnak a reményhozóba! :))))
Moha te is számolj be....
Én ma így....
kelda
2014-01-31 11:23:56

sziasztok! mi 4 hónapja próbálkozunk a kistesóval, már van egy 2 éves kisfiam:) ő gyakorlatilag azonnal jött, így a másodikra picit ráparáztam a sok negatív terhességi teszt után. most nem ment fel nagyon a hőm, csak 36,7-ig, egyszer le is esett 36,4-re az ovuláció után pár nappal, de visszament. ma csináltam terhességi tesztet, nem túl sok reményt fűztem hozzá, aztán először el is keseredtem, hogy megint csak egy csík van, de aztán megjelent egy egész halvány második, azt hittem káprázik a szemem, de nem.:D Remélem holnap reggel már valami megnyugtatóbb erős csíkot fogok látni. :) Viszont nem mertem lemenni még tesztért, mert le van fagyva a járda... :S
Itt a görbém:
Dmonalizi
2014-01-31 10:38:37

Szia Moha 13 és mindenki. Emlékszel még rám valamennyire? Nyár vége felé tűntem el akkor írtam is nektek ,hogy műtét vár rám. A műtét sikerült a beteg megmaradt. Kivettek a méhemből egy hatalmas 13cm es kg körüli miómát. Most abból lábadozok. Elkezdtem újra vezetni a görbém de még nem rakom fel mivel még nem lehet gyerekünk csak junius tól. Veled mi újság azt hittem már jó hírekkel vársz mire vissza jövök.
Moha13
2014-01-31 10:21:23

jniki
Nem lehetett megvárni a spermavizsgálat eredményét? Nekünk fél óra alatt megvolt és még a mikroszkópba is belenézhettünk. :)
Remélem, minden rendben lesz az értékekkel.

Én most indulok a 21. napi vérvétel eredményéért...
jniki82
2014-01-31 09:31:12

Sziasztok Csajok!

castellucchio, üdv köztünk remélem nem töltesz el annyi időt itt mint én!

Már egy pár napja nem írtam, de mindig olvaslak benneteket!
Babásoknak gratula!
Mi tegnap voltunk sperma mintát adni, mára lesz eredmény.Remélem legalább annak az értékei jók lesznek, de ahogyan ismerem magunkat azzal sem lesz minden rendben.
Már nagyon várom az emailt, nem tudom mi tart ilyen sokáig!!!
Szorítsatok, hogy jó legyen.
Én pedig hétfőn megyek a 21. napi vérvételre aztán márcsak a köv peteérés és vissza a dokihoz!
Majdcsak haladunk így 1év után!!!:)
Virgács
2014-01-31 08:45:38

Szép reggelt!Kevésbé fagyosat!

Képzeljétek tegnap egész délelőtt derékfájásom volt,mensi szerü tompa fájdalommal néha szurkálással, és este volt egy pecsétem, pedig nekem soha sem volt még.

Ennyi a helyzetjelentés.

Én is fújok, meg szorítok meg minden Mindenkinek!
Szép naposat!
Archangel85
2014-01-31 07:48:59

Katka nagyon szorítok érted. :))))
Én szépen megyek felfelé. :)
Még a 37-et eddig nem értem el :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!