Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok! Új vagyok, 3 hónapja kezdtem vezetni a hőmet, eddig is olvasgattalak benneteket! Mit gondoltok, van esély babára?
KatkaManó
2014-02-01 06:01:38
jó reggelt :)
Köszi mindenkinek a szurkolást de :
NEGATÍV !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(
Popeyené
2014-02-01 00:23:27
Sziasztok!!
1,5 éve próbálkozunk a párommal a családtervezéssel bár most hogy utánna néztem a dolgoknak nem sok esélyt adtunk magunkat ( nem volt vmi sok az együttlétünk száma) ugyhogy ezen változtattunk mára ugyhogy inkább azt mondanám hogy 3-4 hónapja vagyunk rajta a témán :)
Voltam orvosnál másodjára végre sikerült lelkiismeretes orvost választani aki nagyon biztatott.Minden eredményemmel elégedett most a párom kivizsgálása történik majd.
Amikor a vizsgálaton voltam legutóbb pont jókor mentem mert tüszőrepedésem volt amit meg is mutatott a monitoron.
Aznap már megtörtént aminek megkellett :)
3 hónap múlva kell visszamennem és addig is ilyen kiszámolt együtt létet irt meg nekem hogy melyik napokon igen s melyik napokon ne "akciózzunk".
Nem várok csodát hogy majd egyből most sikerült is...csak jó lenne már!
A lényeget nem mondtam : minden fejben dől el! Mondta ő nekem.
30 éves leszek idén s szerencsésnek mondott hogy ilyen fiatalon ő ilyen jó eredményekkel spontán "összehozza" nekünk azt a babát csak ne görcsöljek s ne agyaljak rajta.
Ezt csak azért irtam le hogy ha vkinek ez segit egy kicsit is lelkileg azért már megérte.:)
Popeyené
2014-02-01 00:23:13
Sziasztok!!
1,5 éve próbálkozunk a párommal a családtervezéssel bár most hogy utánna néztem a dolgoknak nem sok esélyt adtunk magunkat ( nem volt vmi sok az együttlétünk száma) ugyhogy ezen változtattunk mára ugyhogy inkább azt mondanám hogy 3-4 hónapja vagyunk rajta a témán :)
Voltam orvosnál másodjára végre sikerült lelkiismeretes orvost választani aki nagyon biztatott.Minden eredményemmel elégedett most a párom kivizsgálása történik majd.
Amikor a vizsgálaton voltam legutóbb pont jókor mentem mert tüszőrepedésem volt amit meg is mutatott a monitoron.
Aznap már megtörtént aminek megkellett :)
3 hónap múlva kell visszamennem és addig is ilyen kiszámolt együtt létet irt meg nekem hogy melyik napokon igen s melyik napokon ne "akciózzunk".
Nem várok csodát hogy majd egyből most sikerült is...csak jó lenne már!
A lényeget nem mondtam : minden fejben dől el! Mondta ő nekem.
30 éves leszek idén s szerencsésnek mondott hogy ilyen fiatalon ő ilyen jó eredményekkel spontán "összehozza" nekünk azt a babát csak ne görcsöljek s ne agyaljak rajta.
Ezt csak azért irtam le hogy ha vkinek ez segit egy kicsit is lelkileg azért már megérte.:)
plumeria14
2014-01-31 22:43:04
capri,
szívből kívánom, hogy minden jól alakuljon!
Adrienn830
2014-01-31 22:40:50
enyém kezd lefelé menni :(
capri
2014-01-31 22:24:19
Sziasztok! Telefonról írok, így most csak két dolgot gyorsan:
Katka, nagyon drukkolok holnapra! :-)
Én voltam ma orvosnál. Hát, nem felhőtlen az öröm... Van egy 9-10 mm-es szabályos petezsák, DE mellette/mögötte 21x6 mm-es bevérzés... Azt mondta a doki, van még miért aggódni. Ehhez képest tök nyugodt vagyok... :-) Jövő héten táppénz, pénteken újra orvos.
Holnap majd jobban visszaolvasok. :-)
plumeria14
2014-01-31 22:06:10
Moha13,
én már nem tudok igazat tenni, mert a hormoncsaj erre írta nekem, hogy ösztrogén dominanciám van....nagyon kevés helyen találni erre vonatkozó arányszámot, és már rengeteget kutakodtam és belefáradtam :(
Moha13
2014-01-31 21:51:59
Plumeria
Köszi az infókat, de ezt az arányos dolgot nem igazán értem...akkor most nekem nem túl jó az arányom? Mert azt írtad 1:80 jó, nekem meg azt számoltad ki, hogy 1:67?
Dzsudzsa
Én megértelek...képzeld, én ma mikor megláttam Mirmite görbéjét, elkezdtem könnyezni...annyira, de annyira unom, hogy szép, szép, aztán ez a lekonyulás mindig...nálam is ez van, gondolom, ezért sirattam meg. Csak nem akartam írni...
De én azért még ilyenkor is szoktam reménykedni a saját görbémnél is, hogy valami csoda folytán mégis visszaugrik és majd nézek nagyot, hogy lám...
Így én még Mirmiténél is bizakodom...egészen addig, amíg nem történik valami...és csodák, meg a mélyből visszaugráló görbék mindig vannak. :)
jniki
Szerintem nem azért nem küldik, mert gond lenne, lehet, hogy csak kissé elcsúsztak a kiértesítésekkel...és majd holnap.
castellucchio
Én is akartalak már párszor üdvözölni, csak mire odaértem volna íz írásban, mindig elfelejtettem a neved...:D
Remélem, nem is lesz nagyon időm megjegyezni, mert hamar bebabásodsz és ahogy jöttél, úgy mégy is...:):):)
Szóval üdv itt, és mihamarabbi zebrásodást! :)
Jó éjt mindenkinek és szép ébredést...:)
A holnap tesztelőknek pedig...nagyon szorítok!!!!!
És persze várjuk az eredményeket. :)
Adry03
2014-01-31 21:03:59
Sziasztok !
Mirmite
Ez már nem túl biztató.
KatkaManó
Szépen kitart a hőd.
Domalizi
Mielőbbi gyógyulást kívánok.
Részemről maradtam. Bár ma 1 kicsit korábban mértem.