Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Plumeria, jól számoltál. max 12-13nap a luteálisom....
Hétfőn kezdődött volna a ciklusom így 5 napja késik.
Hétfőn vérvétel... aztán meglátjuk.
Moha13
2014-02-01 09:40:20
Sziasztok!
capri
Nagyon szorítok hogy minden jól alakuljon!!!!
Vicacica
És a TSH-ddal kezdtek valamit?
KatkaManó
Neked is megy a szorítás....
Én meg ma nem mértem...a férjem megébredt, közölte, hogy 3/4 7 és hogy nem-e mérek...hát...mondtam, hogy nem, aludni akarok. :D
Majd mérek holnap vagy holnapután...
Vagy lesz@rom...:D
Viszont megyek Lidl-be, mert akciós a kivi, vegyetek Ti is, mert sok benne a C-vitamin, cink, stb., és ezek jól jönnek nekünk...:)
plumeria14
2014-02-01 09:33:59
Katkamanó,
még tényleg ne ad fel, mert szépen fent van a hőd és már a 21. dpo-n vagy ha jól számoltam...gondolom nem szokott ilyen hosszú lenni a lutálisod...esetleg hétfőn egy vérvétel...abból látszódna a hcg szint.
Vicacica,
te mit szedsz pajzsmirigyre? Nekem nézték a TPO-t és sajnos 273 lett, a TSH 2,77. IR nálam szerencsére kizárva. Azt írod, hogy neked feltornászták az ösztrogént. Ez most akkor jó? Ösztrogénszint terén sokan sokfélét mondanak.
Én hétfőre nem várom, de már addig nem mérek...
krisztibaba85
2014-02-01 08:29:14
Jó reggelt:(
Vicacica,Popeyné üdv itt:)
Katkamanó én drukkolok még mindig :-)
Nálam indulnak az izgulos napok:)
KatkaManó
2014-02-01 08:27:32
Aranyosak vagytok. Kicsit én is reménykedem.
Egy babót kaptunk vissza...
A görcsök folyamatosak a beültetés óta. Mintha meg akarna jönni . Tegnap volt egy kis barnàzás meg valami rózsaszínes cucc de estére elmúlt. de az is csak a papíron látszott. Ma még nem láttam...
Vicacica
2014-02-01 07:51:01
Szia
Ne add fel,szedjél mindent hétfőig amit felírtak.
Ha nem görcsöl a hasad körül akkor még van remény. 2 baba csak nem tűnhet el ilyen simán....
Én szorítok neked nagyon!!!!
szilvita
2014-02-01 07:46:42
KatkaMano, szerintem ez még lehet pozitív, reggeli vizeletből csináltad?
KatkaManó
2014-02-01 07:44:03
Szia,
igen lombikoztunk. Ma vagyok a beültetés utáni 14. nap.
Hétfőn kell telefonálnom a dokinak.
Vicacica
2014-02-01 07:34:34
Sziasztok!
KatkaManó
Hány napot vártál a teszteléssel? Vérvételre nem kell menned?
Ha jól emlékszem lombikos vagy igaz? Nekem a vérvétel reggelén is negativ volt a 10-es érzékenységű teszt,mégis 380 lett a Hcg.Ne add még fel!!!
Kedves Moha13
Visszaolvastam pár oldalt, láttam az eredményeid.
Babásodáshoz 2 alatti érték a legideálisabb,bár az én értékeim sokkal rosszabbak voltak.
Fsh:5,97
Lh:11,26
Prolactin:13,73
Tsh:3,9
AntiTpo-t nem néztek véletlen? Ez utalhat leginkább ha valamilyen pajzsmirigy probléma lenne esetleg,de akár inzulinrezisztencia is lehet. Sajnos ez a 2 érték nagyon sok mindent befolyásol.
Ezeket mind a lombik program ideje alatt tudtam meg.Az ösztrogén szinthez annyit fűznék hozzá,hogy nekem több 1000-re feltornázták.
szilvita
2014-02-01 07:23:27
Sziasztok! Új vagyok, 3 hónapja kezdtem vezetni a hőmet, eddig is olvasgattalak benneteket! Mit gondoltok, van esély babára?
Hétfőn kezdődött volna a ciklusom így 5 napja késik.
Hétfőn vérvétel... aztán meglátjuk.