Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lányok,
furdalja az oldalamat a kíváncsiság, hogy miért kell(ett) ennyi fehérjét ennetek?
KatkaManó
2014-02-01 19:41:51
Vicacica köszi :)
Én a 13. nap azaz tegnap kezdtem barnázni. Nekem az utro első perctől kezdve 3*2.
Fáradt én is vagyok de aludni nem nagyon tudok a pihi persze jól esik :)
Vizet én is sokat iszom. Én a főtt füstölt császár szalonnát vettem mert azt kívántam :)
napsugar24
2014-02-01 18:47:32
Vicacica-
nagyon érdekes amiket írtál.
Nekem inszemem volt-már a második-első is sikerült, csak elment-én is állandóan szalonnát ettem-na és még most is.
Előzőnél a paprikás volt a menő-és a paprikás téliszalámi mandarinnal-isteni-pláne a hűtő ajtajánál.
Most füstölt szalonna minden nap és fekete retek . Nekem is sok fehérje és víz- mondjuk a vizet kívánja a szervezetem- de a fehérjét már unom- egyedül a sajtokkal vagyok jóban-és lesem a fehérjetáblázatot.
Vicacica
2014-02-01 17:56:51
KatkaMano nekem kb. a10-15 nap között voltak pecsételések.Azt hittem elment a baba.Nem szóltam senkinek.A párom minden nap nagyitó alatt nézte a teszteket,ő látott csíkot én nem.Úgy mentünk vv-re,felkészítettem lelkileg ne számitson rá,hogy sikerült.Utána felemelte a doki az Utrogestant 3*2-re és jó lett minden.Nagyon szerettem azt a gyógyszert napi 18 órákat aludtam.Csak wc-re jártam mert a napi 2 liter vizet meg kellett inni.A fehérje tartalmú kajáktól rosszul voltam helyette kolbászt ès paprikásszalonnát ettem 2 hétig.
Nem tudom lettek-e volna rosszulléteim,mert átaludtam 1 hónapot.Azt tudom kegyetlenül fájtak a melleim és álmomban mindig fájt a hasam.
KatkaManó
2014-02-01 17:14:13
Vicacica te mikor teszteltél?
Beültetés után hányadik napon volt a beágyazódásos vérzésed ?
Bocsi a kérdésekért meg tudom hogy mindenki másképp reagál.
Köszi mindenkinek én is remélem hogy csak bújkál.
Capri megy a drukk minden rendben lesz.
napsugar24
2014-02-01 16:26:30
Katka-
kitartás hétfőig-minden rendben lesz, csak egy kicsit szégyenlős :-)
Capri-
pihenj nagyon sokat-ne mozogj csak a legszükségesebbek és meglátod felszívódik-ez sajnos elég gyakori ahogy hallottam.
Vicacica
2014-02-01 16:24:55
Nem kaptam semmit pajzsmirigyre pedig nekem kb.7-800 között mozgott.
Viszont mellé jó volt az inzulinterhelésem.
Kaptam egy nagy löket hormont,mivel lombikos vagyok és jelenleg 16 hetes vagyok.Lassan túl vagyok a kritikus heteken...
Kb.1 éve már írtam a laparoscopiás műtétről.
Úgy gondolom jobban átérzem a helyzetét mint itt sokan.
Beültetés után nekem is görcsölgetett a hasam,a papiron a beágyazódás miatt volt kis vér.Görcsök ellen napi 3*2 MagneB6-ot szedtem.
Nekem bevált
Adry03
2014-02-01 15:07:22
Sziasztok !
Üdv az újaknak !
KatkaManó
Biztos nem volt jó a teszt. Én azért még nem adnám fel.
Részemről kicsit feljebb mentem. Nem sokkal, de később mértem a szokásosnál.
nikinokedli
2014-02-01 14:21:11
Sziasztok!
Idén január elején hagytam abba a fogamzásgátlót, amit már 9 éve szedtem. Amint a gyógyszer abbahagyása után először megjött, elkezdtem mérni a hőmet. Az első vérzésem nem is volt igazi vérzés, csak a papíron láttam, amikor megtöröltem magam.
Két napig "tartott". Szeretnénk gyereket majd néhány hónap múlva, de még egyelőre "orgazmus előtt" védekezünk. Most valamiért eltolta az ovumat, de elvileg kb oda tette, ahol lecsökkent a hőm.
Jelenleg megy felfelé. Kíváncsi vagyok megjön-e időben a menzeszem. Érdekes ez a magas hő...
:)
Szilvia1980
2014-02-01 13:02:57
Sziasztok!
Üdv az újaknak!
Gratula az új babásoknak!
capri: kértem a jó istent, hogy nagyon vigyázzon Rád és a kisbabádra! :)
furdalja az oldalamat a kíváncsiság, hogy miért kell(ett) ennyi fehérjét ennetek?