Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
ez az első ciklusom, amit itt vezetek. Az ovu teszt 26-27-én lett pozitiv. A tervezett ovut is odarakta a rendszer egy ideig, aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy átpakolta. A ciklusaim egyébként rendre 28 naposak, és szinte óraműpontosságúak. A hőmérsékleti adatokkal nem vagyok tisztában, vagyis nem tudom igazán értelmezni. Nem túl alacsony az alaphőm? Ez mire utalhat? Illetve mikor kellene leesnie a hőnek, ha nincs terhesség? Más szóval meddig reménykedhetek?
Orvosnál még nem jártunk, azaz én még augusztusban befizettem magam egy ilyen "babaváró" csomagra magánban, ott néztek vért, vizeletet, EKG-t, nőgyógyi, kismedencei UH, stb. Minden rendben volt, de ez még igazán az előtt, hogy nekiálltunk volna. Márciust tűztük ki egyébként, hogy ha addig nem jön a babó, akkor felkeresünk egy orvost.
Moha13
2014-02-04 16:00:51
Zsanika85
Üdv itt!
Mikor volt pozitív az ovuteszted? Hány naposak a ciklusaid? Ez az első görbéd? Ha nem, mutatsz korábbit?
Ezek alapján jobban átlátható, mi a helyzet most. :)
Voltatok már bármilyen kivizsgáláson? Hormonsor, spermavizsgálat, nőgyógyászati UH?
jniki
Van komplex vitaminkészítmény direkt erre a problémára: http://www.spermanoveles.hu/landingpage?gclid=CPKekIndsrwCFXGWtAodLVUAQg
Én ezt találtam, de biztosan van másféle is.
Mi sok tökmagot eszünk (kalcium, magnézium, cink, szelén van benne), paradiót napi 2 szemet (szelénbomba), E-vitamin 200mg-osat. Ezek azok, amiket a férjem "szed" velem együtt, ezeken kívül én eszek még folsavat is.
Ezeken kívül dafigyelek, hogy minden nap együnk gyümölcsöt, most pl. kivi és ananász van itthon, ezekben nagyon sok c-vitamin, cink és egyéb hasznos dolog...:)
Azt írtad, hamarosan felkeresitek az urológust...ő biztosan ajánl majd vitaminokat vagy egyéb készítményt.
jniki82
2014-02-04 15:31:47
Sziasztok Csajok!!
Szépen szaporodunk ismét üdv az újaknak!!
Tudna nekem valaki tanácsot adni, hogy milyen vitaminokat vegyünk a sperma javítására amiben mind együtt van,vagy vegyem meg őket külön-külön!
Azt tudom, hogy szelén, cink, evitamin, c vitamin kell!Mondjuk vettem ma cvitamint!
Kösz, ha valaki tusd vmi okosat!
Zsanika85
2014-02-04 15:27:15
Sziasztok Lányok,
új vagyok itt, csak pár hete olvasgatlak Titeket. 28 éves vagyok, és 6 hónapja vagyunk rajta a dolgon, a kezdetektől tudatosan. Nagyon nagyon vágyunk a babára, mint ahogy itt a legtöbben, de sajnos eddig nem jött össze.:( Ez persze arra sarkallt, hogy még többet megtudjak a ciklusomról, és mindennek utána olvastam. Ezt az oldalt még csak pár hete használom, ezért elkelne egy kis segítség a görbém értelmezésében... Szóval, szerintetek elképzelhető, hogy tényleg akkor volt az ovu, amikorra a rendszer teszi? Mert az ovu teszt egyértelműen nem akkor lett pozitiv. Másik kérdésem a hőmérsékleti görbém: szerintetek kezdhetek reménykedni? Mikor kellene leesnie a hőnek (hanyadik napon), ha nem következik be terhesség? Előre is köszönök minden segítséget.
krisztibaba85
2014-02-04 14:03:29
Adrienn nagyon szépen alakul:)hajrá:)
Moha így van:) szépen megvárja az ovum amíg párom is rendbe jön,szép lenne:)
A munkahelyemen par hete rászoktattam magam hogy másfél literes üvegből iszom két üveggel most hétvégén viszont keveset ittam az tény.
Gondolod ez befolyásolja?
krisztibaba85
2014-02-04 14:03:09
Adrienn nagyon szépen alakul:)hajrá:)
Moha így van:) szépen megvárja az ovum amíg párom is rendbe jön,szép lenne:)
A munkahelyemen par hete rászoktattam magam hogy másfél literes üvegből iszom két üveggel most hétvégén viszont keveset ittam az tény.
Gondolod ez befolyásolja?
Moha13
2014-02-04 11:27:20
Ani0630
Ez eddig jól néz ki...csak így tovább..még 9 hónapig...:)
Moha13
2014-02-04 11:25:25
krisztibaba85
Na, hát akkor megvan...a párod dereka a hibás..emiatt tolódik kicsit az ovud. :D
Egyébként iszol eleget? Mert ha nem, amiatt is lehet, hogy nincs elegendő nyálka...
Ani0630
2014-02-04 11:16:28
Sziasztok
Rég írtam már,de azért olvasgatlak titeket.Gratulálok a babásoknak. :-)
Nekem ez a hónap így alakul:
krisztibaba85
2014-02-04 11:04:45
Szia Moha:-)
Köszi a bíztatást:)azért persze titkon reménykedem hogy lesz még ovum,annyiból nem baj hogy nem volt még hog párom par napig beteg volt és a dereka is fájt mostanra kezdenek helyreállni a dolgok
és az a fur hog amikor wc-re megyek és megtörlöm magam van egy kevés ilyen csomós kocsonyás váladék már elnézést :/
szóval lehet hogy lesz ovum?De jó lenne:)és még a sors is keg yes lenne hog megvárta amíg meggyógyul a párom:)
ez az első ciklusom, amit itt vezetek. Az ovu teszt 26-27-én lett pozitiv. A tervezett ovut is odarakta a rendszer egy ideig, aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy átpakolta. A ciklusaim egyébként rendre 28 naposak, és szinte óraműpontosságúak. A hőmérsékleti adatokkal nem vagyok tisztában, vagyis nem tudom igazán értelmezni. Nem túl alacsony az alaphőm? Ez mire utalhat? Illetve mikor kellene leesnie a hőnek, ha nincs terhesség? Más szóval meddig reménykedhetek?
Orvosnál még nem jártunk, azaz én még augusztusban befizettem magam egy ilyen "babaváró" csomagra magánban, ott néztek vért, vizeletet, EKG-t, nőgyógyi, kismedencei UH, stb. Minden rendben volt, de ez még igazán az előtt, hogy nekiálltunk volna. Márciust tűztük ki egyébként, hogy ha addig nem jön a babó, akkor felkeresünk egy orvost.