Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Katicabogár5
2014-02-03 19:18:42

Sziasztok!

Hát itt vagyok. Gratula a babásoknak és szorítok akinek kell.
Azért írok mert jan 22 én volt egy ciszta leszívásom. Gondoltam a ciszta miatt is megjött 28 majd 24 napra. Viszont most egy hete késik. Vagyis ma nagyon-nagyon-nagyon gyengén elkezdtem barnázni. egy cseppnyi halvány barna. A melleim fájnak, a derekam, meg a ,,mindjárt megjön" érzésem van. a babában nem bízunk mert januárban nem tudtunk együtt lenni sokat meg le is lettünk tiltva. Igaz történt egy ,,baleset" középidőben mert a nagy hévben nem védekeztünk.
Katicabogár5
2014-02-03 19:18:24

Sziasztok!

Hát itt vagyok. Gratula a babásoknak és szorítok akinek kell.
Azért írok mert jan 22 én volt egy ciszta leszívásom. Gondoltam a ciszta miatt is megjött 28 majd 24 napra. Viszont most egy hete késik. Vagyis ma nagyon-nagyon-nagyon gyengén elkezdtem barnázni. egy cseppnyi halvány barna. A melleim fájnak, a derekam, meg a ,,mindjárt megjön" érzésem van. a babában nem bízunk mert januárban nem tudtunk együtt lenni sokat meg le is lettünk tiltva. Igaz történt egy ,,baleset" középidőben mert a nagy hévben nem védekeztünk.
Moha13
2014-02-03 19:11:43

KatkaManó
Sajnálom...:(:(:(

...és nagyon szorítok a tavasznak!!!
jniki82
2014-02-03 19:05:37

Moha,

kösz a bíztatást, bár jelen pillanatban csak bőgnék!
Szegény párom már az elején mondta, hogy kevésnek találja a mennyiséget a szokásoshoz képest!!!
Talán tenyleg igaza volta a stressz vagy nem tudom mi, de lehet, hogy mindig ennyi!
Kértünk időpontot urológushoz, jövőhét keddre talán tudnak valamit mondani!
Addig is szorítsatok!!!!
Moha13
2014-02-03 18:52:18

jniki
De legalább most már tudjátok, hogy ezzel van a gond.
A spermiumgondokon nagyon jól lehet segíteni vitaminokkal, étrendkiegészítőkkel!!! Szóval hajrá, és fel a fejjel!

Jól értem, hogy összesen 2 ml lett a mennyiség, és 20millió a spermiumszám/ml? Mert ez normálisnak számít, tényleg csak a mozgékonysággal van gond.
Mert a mozgékonyságon tényleg jól lehet segíteni, szelén, cink, C-vitamin, A-vitamin, E-vitamin, B12, folsav...:)
kedina
2014-02-03 18:43:40

Sziasztok!
Olvasgatom 1 hónapja az oldalt.
Ti mit szóltok ehhez a görbéhez? 7-8 napja érzem a petefészkem, néha jön egy kósza görcs aztán semmi..Reggel a 36,6 ra elkeseredtem..:(
Kutakodás után ezeket a leírásokat találtam: http://babatervezok.otthona.net/hoemerseklet-alakulasa.html

1 hónapja Aviva tornázok, illetve szedek Maca gyökér port, ami azt érzem szépen harmonizálta a hormonjaimat. Plusz vitamint.
Egyébként a spermaszámra is jó hatása van az utóbbinak.

Mi április óta próbálkozunk és többször volt a menstruációm előtt pecsételő vérzésem. Ciklusom 26-27 nap.

Egyébként minden nehézség ellenére tele vagytok pozitív energiával! :)Jó titeket olvasni, erőt adtok!
jniki82
2014-02-03 16:06:27

Hát ahogy gondoltam!
Nekünk ez sem megy.Meglette az eredmény nem túl fényes
fokozott viszkozitású ondó Volumen 2m
TSC 20m/ml
Motilitás 15% progresszaíven mozgó
nyákban összecspódva helyben mozgó
morf 20%
diagnózis
asthenozoospermia

Szerintetek ez lehet jobb :(((((
KatkaManó
2014-02-03 15:26:08

Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok,és köszönöm, hogy így szurkoltatok tényleg nagyon jól esik...de vége....

A doki szerint tuti nem vagyok terhes a vérvételnek holnap reggel lesz eredménye, addig szedem a gyógyszereket, de utána abbahagyom :(

Megbeszéltük, hogy márciusba megyek kontroll UH-ra és áprilisban megint belevágunk :)

Sajnos az utrogestan képes arra, hogy magasan tartsa a hőt úgy hogy ez sem mérvadó...
napsugar24
2014-02-03 14:35:28

Katka- az emelkedés nagyon jó jel- reméljük minden a legjobban alakul-már nagyon várlak!

Mirmite- sajnálom, de fel a fejjel, reméljük majd most sikerül
Dzsudzsa
2014-02-03 14:34:03

Virgács!
nekem műtét után 35. napra jött meg. Azt követően pedig azonnal visszaállt a szokásos 26 napra. Engem szept. 02-án műtöttek, október végén voltam kontrollon. Decemberben már volt egy pozi tesztem, de 3 nap késéssel megjött. Most januárban szintén pozi, de 1 hét után megjött. Most vizsgáltak, már tudjuk a beágyazódási probléma okát. Egyébként az orvosom azt mondta, hogy valóban műtét után könnyebb teherbe esni, mert még nyitottabb a méhszáj.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!