Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Ani0630
2014-02-06 06:37:31

Jo reggelt.en ma igy
castellucchio
2014-02-05 22:32:49

Lucifer teljesen meg tudlak érteni,mi 1 év 8 hónapja próbálkozunk.tavaly én is hőmérőztem 3 hónapig és semmi. Elment a kedvem tőle,de most megint fellelkesűlve csinálom.Főleg most nagy a kedvem,hogy a doki azt mondta minden ok.már csak a vérvétel meg az urológus van. Aztán majd meglátjuk. Fel a fejjel,mindenkinek :) Üdv csajok.

castellucchio
2014-02-05 22:25:10

Sziasztok! Kukac gratulálok! Olyan jó látni,hogy ilyeneket írsz szinte könyekig hatódtam tőle. Belegondoltam abba amikor majd én írok ilyeneket. A mai nap voltam nőgyógyásznál.Azt mondta minden rendben van nállam,de azért csináltatunk vérvételt. is.Menszesz 3-ik napján és a ciklus 21 napján,hogy lássuk volt-e ovum. Meg hát urológushoz is megyünk a párommal csak még beutalót kell kérni. Úgy láttam kicsit tart tőle.Nem tudjátok pontosan milyen vizsgálatokat fognak majd csinálni neki. Bocsánat ,hogy ezt írom tudom mi nők vagyunk ugymond a lényeg de csak azt olvasom a fórumokon hogy velünk mi történik.Arról miért nem írunk,hogy a párjaink hogy állnak ehhez a dologhoz érzelmileg vagy hozzánk hogy viselkednek,velünk. Nektek mi a tapasztalatok ezzel kapcsolatban.

kedina
2014-02-05 22:09:21

Pulmeria

Csatlakozom...Nem is tudok mit írni.
Pénteken vérvétel.. Juhé...
Dzsudzsa
2014-02-05 21:59:27

Lányok!

Mindenkinek joga bééééfordulni!!! Kell is!!!! Aztán úgy is kirángatjuk magunkat a gödörből!!
Én már döbbenet miknek tudok örülni. Ma újabb vérvételen voltam, de már annak örülök, hogy talán most jó lesz a prolaktinom. Ugyan még nincs eredmény, de muszáj örülnöm, hogy jó lesz!!!!!
Ma azt is megtudtam, hogy napi 160 g szénhidráttal kell élnem. A tízóraim lehet 3 Korpovit keksz és 1 kefír. Azonban ha iszok 2 dl frissen facsart narancslevet, érjem be annyival, mert teljesítettem a 20 g szénhidrát bevitelt. Ez az IR-esek sorsa. Azonban ennek is örülök, mert talán-talán ez közelebb visz a babához. Meg is kérdezték tőlem, hogy mitől van jó kedvem? Mindenki rosszul van a diéta szó hallatán. Hát! Mi, akik már átmentünk egy-két dolgon, máshogy értekeljük akár a tejfölös, tocsogós, jó zsíros és sajtos lángost!!! Ugye Lucifer :)))))))

Felállni Csajok!!!! Na, de ez a pocakosokra nem vonatkozik! nekik most pihenni!!!! :D
Adry03
2014-02-05 21:13:50

Sziasztok !

Ani

Csak így tovább !

krisztibaba

Még lehet ovud. Nem ért véget a ciklusod. Lehet, hogy most valamiért később lesz.

luciffer

Ez is csak 1 hullámvölgy. Kell 1 kis idő, de ki fogsz belőle keveredni és akkor majd újra tudsz bizakodni.

gizgazz ,plumeria

Sajnálom.

Szerintem pár nap és én is csatlakozom hozzátok. Ez van.
szilvita
2014-02-05 19:58:13

Plumeria sajnálom:(
Szerintem holnap csatlakozom, metrt nagyon fáj a derekam, hasam és baromi fáradt vagyok.
Mi két éve nem védekezünk, de nekem nyár végéig mensim se volt, szóval nagy reményeim nem voltak..mondjuk egyszer már összejött mensi nélkül, szóval ne adjátok fel!!!
szilvita
2014-02-05 19:57:50

Plumeria sajnálom:(
Szerintem holnap csatlakozom, metrt nagyon fáj a derekam, hasam és baromi fáradt vagyok.
Mi két éve nem védekezünk, de nekem nyár végéig mensim se volt, szóval nagy reményeim nem voltak..mondjuk egyszer már összejött mensi nélkül, szóval ne adjátok fel!!!
KDetti
2014-02-05 18:14:07

Udvozlok mindenkit! Egy honapja regisztraltam ,a celom ugyanaz ,mint itt barki mase..:)...Nagyon remenykedem a mi hamarabbi sikerben...Olvasgatlak ugyan minden nap benneteket ,sok szamomra hasznos dolgot is lathatok toletek,es ez meg tobb onbizalmat ad nekem,tudom mar hogy nem en vagyok az egyetlen legalabb aki minden fele gondolatokkal gorcsola fejeben:P ,hat kb 7honapja probalkozunk,a nogyogyaszom szerint minden rendben van velem ,vitaminokat meg egyeb gyogyszereket nem szedek,meg nem akrok csak leg-vegso esetben ,remenykedem 7 honap nem hosszu ido es ezutan meg osszejohet,eddig nem adtam kulonsen nagy figyelmet az ovum pontos napjara sem ,most viszont annal inkabb ahogy az ido telik es nincs eredmenye...voltak nagyon gorcsos honapjaim amikor az AKAROM nagyon el uralkodott rajtam ,de dolgozok magamon hogy minel nyugodtabb lelki allapotban maradhassak es persze Pozitiv!Itt a gorbem ,eleg tapasztalatlan vagyok meg ,ez a mult honapi..szerintem nem pontos ez meg ,nem ugy erzetem az ovum mint ahogy az itt elo van irva :P..kovetkezoben jobban bizakodom!kivanok mindenkinek sok sok pozitiv gondolatot!!!!!!!!
plumeria14
2014-02-05 18:07:55

No comment, szám szerint a 17. :(

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!