Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
luciffer73,
teljes mértékben megértelek...nekem ez a 16. ciklusom, amióta hőmérőzök...én is teljesen kivagyok már...néhány napja már nem mérek...hétfőre nem vártam, de azóta minden nap azt érzem, hogy ma biztos megjön...lehet, hogy az új munkahelyi stressz vagy a barátcserje kavar most be...én lassan kezdek megőrülni...pedig most egyáltalán nem ezen kattogok és mégis...amikor már érzed, hogy meg fog jönni...de mg mindig szórakozik veled...és egyre dühösebb leszel...
Neked néztek egyébként pajzsmirigy értékeket, mert a ciklus 2-3-4 napjain 36,4 alatt van a hőd és ez utalhat arra...
gianna
2014-02-05 07:46:12
Sziasztok!valaki igert nekem egy aviva tornat pdf.-be.A cimem nkati18@freemail.hu. Es kosoznom elore is ha elkuldi.
Szep napot mindenkinek
luciffer73
2014-02-05 07:35:59
....ja és még valami...ez fontos....mert nagyon agresszív vagyok a héten....
A kolléganőm, akivel együtt ülök...édes, aranyos, kedves...semmi rosszat nem mondhatok róla, de
...amikor tegnap mondtam neki, hogy szerintem megint meg fog jönni...erre ő..."Éva...én komolyan úgy érzem, hogy még nyár előtt, tavasszal babás leszel!"...és én erre? Vigyorogtam és közben az járt az eszembe, ha megfejelem, vajon jelenti a főnöknek?
krisztibaba85
2014-02-05 07:34:30
Kukac,ez nagyon jó hír gratulálok:-)))))Néztem a képet,kis pindurika,nagyon édi:-)))
A femibion 800,egyébként még olcsónak számít,mert az Elevit,vagy Gravida pár ezerrel drágább is ugyhogy nyugodj meg
ez még kész olcsóság:-))))És sok helyről hallom olvasom hogy ez az egyik legjobb terhesvitamin:-)))
További nagyon jó egészséget:-)))
luciffer73
2014-02-05 07:32:51
Sziasztok!
Gizzgazz ari vagy, hogy megemlékezel rólam...:)) (ez csak egy halvány mosoly)
Sajnos sok az új, és még sajnosabb, hogy a régiek sem nagyon fogynak....
Ez a hónapom nagyon furcsa....nekem általában már az ovutól kezdve be vannak durranva a cickóim...most viszont...múlt héten szombaton, vagy vasárnap kezdtem el érezni, hogy egyáltalán vannak..., de az sem volt jelentős.
A derekam majd leszakad...görcsölnek az izmaim, főleg a lábamba...de nem is ez a lényeg.
Ezzel a sok hülye tünettel együtt is ma reggel már véres nyák volt a papíron...őszinte leszek...(de nem fogom leírni olvashatóan) tele van a f...om!
Hónapok óta zabálom a vitaminokat...hőmérőzök...kibuktam lányok...legszívesebben ordítanék, mint egy állat. Túl sok ez a 15 hónap....elfáradtam lelkileg, testileg, mindenhogy...tudom, hogy most ezzel lehúzom egy csomó ember kedvét...ezért ne haragudjatok rám, de kiakadtam, mint az órarugó.
Ha megjön (gondolom holnap már vérezni fogok), nem mérek több hőt...lesz..om...öreg vagyok és nyűgös
Természetesen gondolok rátok...akinek kell drukkolok, akinek kell örülök...aki dühös, azt megértem...
...és itt ez a remekbeszabott grafikon....utálok még ránézni is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kukac
2014-02-05 07:29:10
Sziasztok!
Tergnap voltunk az első vizsgálaton! Azt mondta a doki, hogy nagyon szép 5 hetes egészséges terhesség :) Csak ultrahanggal nézett meg, ő állítólag a pici szívpulzálást is látta :) Kaptunk fotót is, bejelöltem nektek, hogy mit kell nézni. Nagyon jó élmény volt, de még most se igazán fogtam fel, hogy ez tényleg megtörténik :) Elmondott egy csomó dolgot, hogy mit nem szabad csinálni, amin a legjobban meglepődtem az a körömfestés... Egyébként a többi dolog elég egyértelmű volt. A férjem örömére lehet szeretkezni :D Femibion 800-at kell szednem. Már meg is vettem, de majdnem dobtam egy hátast, mert 3.800 Ft az egy havi adag :O Kész rablás... De a babáért mindent. 4 hét múlva, március 7-én megyek legközelebb (ha nincs addig panaszom), addig fel kell keresnem a védőnőt és vérvételre is kell mennem. Hát nagyjából ennyi! Azért megnyugodtam, hogy minden rendben van. Pont a méhem közepén van a pici, úgyhogy nagyon jó helyen kapaszkodott meg! Kis ügyes... :)
Jó reggelt:-)
Ani továbbra is megy a drukk,szép a görbéd nagyon!!!
Többieknek is megy a drukk amiért kell:-)
Hát én lassan megőrülök ettől a cikk-cakktól!!!!pfff....
Ha eddig nem volt ovum szerintem már nem is lesz:-(
Ez van,elkell fogadni ez egy ovu nélküli ciklus....
Szép napot mindenkinek!
gizgazzz
2014-02-05 06:34:30
Virgács, lehet, hogy csak korai volt a teszt. Biztató, hogy nem esik le a hőd. Bízunk benne, hogy így marad még jó pár napig és akkor tesztelhetsz újra.
Nekem is nagyon alacsony a hőm és nekem is gond van a pajzsmirigyemmel. De mondjuk én öreg is vagyok :)
Ani0630
2014-02-05 06:33:25
Sziasztok
en ma igy
gizgazzz
2014-02-05 06:29:24
Kiara egészséges gömbölyödést kívánok !
Capri kismama veled mi újság?
Lucifer te sem írsz.
Az én görbémet csak azért csatolom mert ez a szokás de szinte néznetek sem kell. Azt hiszem azért ilyen furcsa az egész ciklusom (ami egyébként szép szokott lenni) mert új munkám van és agyon stresszeltem magam. Tudjátok megfelelési kényszer, stb.
teljes mértékben megértelek...nekem ez a 16. ciklusom, amióta hőmérőzök...én is teljesen kivagyok már...néhány napja már nem mérek...hétfőre nem vártam, de azóta minden nap azt érzem, hogy ma biztos megjön...lehet, hogy az új munkahelyi stressz vagy a barátcserje kavar most be...én lassan kezdek megőrülni...pedig most egyáltalán nem ezen kattogok és mégis...amikor már érzed, hogy meg fog jönni...de mg mindig szórakozik veled...és egyre dühösebb leszel...
Neked néztek egyébként pajzsmirigy értékeket, mert a ciklus 2-3-4 napjain 36,4 alatt van a hőd és ez utalhat arra...