Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kérdeznék azoktól, akiknek volt missed ab műtéte, remélem kevesen vannak.
Nekem ez a második ciklusom azóta, a műtét napjától számolva az első 52 napos volt. Most a 30. napom van, de tutira már a leutálisban vagyok.
Nektek mikor rendeződött a ciklusotok?
Igaz az, hogy missed ab után könnyebb bebabázódni?(fogalmam sincs honnan szedtem)
Előre is köszi a válaszokat!
jniki82
2014-02-03 08:18:25
Jó reggelt Lányok!
Vérvételek letudva, telefonáltam spermavizsgálat miatt is, majd a kolléganő ha jön akkor küldi!
Még jó, hogy elvileg pénteken megvolt az eredmény.
Mirmite sajnálom!!!
plumeria14
2014-02-03 07:31:52
Katkamanó,
nagyon-nagyon drukkolok...reményteli az emelkedés és hogy még mindig nem jött meg.
Mirmite,
sajnálom és veled vagyok.
Én mára nem nem várom...ma se mértem...de tegnap már fájdogált a hasam...szerintem ma meg fog jönni és ráadásul hétfő is van :(
krisztibaba85
2014-02-03 06:35:34
Jó reggelt!
Mirmite,fel a fejjel,csak így tovább ;-)
Katkamanó,csoda még történhet,lehet pont nálad,még megy a drukk:-)))
Én értetlenül állok az elmúlt nap elött,ugyanis nem kezdődött meg a nálam már ilyenkor megjelenő termékeny nyák termelődése:-((szóval most elbizonytalanodtam....
Elképzelhető hogy egy-két napot késsen a peteérés szerintetek,vagy ebben a hónapban ki fog maradni?
Köszi a válaszokat:-)
Dzsudzsa
2014-02-03 06:16:37
KatkaManó!
Azért ez a ma reggeli emelkedés nem egy utolsó dolog!!!
Várjuk meg azt a vérvételt! Ugye ma meglesz az eredmény!! Nagyon -nagyon megy a szurkolás!
Mirmite!
Csak előre, fel a fejjel !Sikeres 14. ciklust!
KatkaManó
2014-02-03 06:05:31
Sziasztok!
Teszt negatív...
Hőm az egekbe...
ma megyek még vèrvételre de azt hiszem tényleg csak az utrogestan mellékhatásai voltak...
Mirmite sajnálom :(
Archangel85
2014-02-03 05:55:53
Ma így vagyok.
Mirmite :(((
Virgács
2014-02-03 05:55:03
Sziasztok!
Újabb hét, meginr motyoghatom a hétfőnkénti egyetlen kedvenc mondatomat, hogy UTÁLOM A HÉTFŐT!
a görbém, tegnap nem tudtam mérni, a barátnőmnél csajos estét tartottunk szombaton, ugyhogy a maira kiváncsi voltam így a nemvárt közelében. De nem lettem okosabb.
Kevésbé utálatos hétfőt Mindenkinek!
Mirmite kitartás, lesz ez még így se!
Jön még hóra falevél!
Moha13
2014-02-02 22:14:55
Mirmite
:(:(:(...
Mirmite
2014-02-02 20:57:49
Sziasztok Lányok!
Kicsit szomorúra sikeredett a hétvégém,de
már összeszedtem magam és indul a 14 ciklus:(
Kérdeznék azoktól, akiknek volt missed ab műtéte, remélem kevesen vannak.
Nekem ez a második ciklusom azóta, a műtét napjától számolva az első 52 napos volt. Most a 30. napom van, de tutira már a leutálisban vagyok.
Nektek mikor rendeződött a ciklusotok?
Igaz az, hogy missed ab után könnyebb bebabázódni?(fogalmam sincs honnan szedtem)
Előre is köszi a válaszokat!