Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Ani0630
2014-02-05 17:59:19

Archangel
Koszi, hat szerintem leghamarabb szombaton tesztelek.Elvileg holnap kellene megjonnie, de remelem nem fog , mert az mar a 16. ciklusom lenne.
Archangel85
2014-02-05 16:45:26

Ani, gyönyörű a görbéd, mikor tesztelsz?
Én ma így.....már reménykedni se merek...az utro miatt...tehát hőt nem kell nézni, mert.....
jniki82
2014-02-05 16:41:58

Hali Csajok!

Tudom nem mondhatjétok meg mit csináljunk, de azért megkérdezem.Elmenjünk az urológusho z vagy előbb próbálkzzunk vitamin kúrával?Én mennék, de a párom nagyon nem, látom rajta.
kedina
2014-02-05 15:04:12

luciffer73

Hát. Ugyan ez van velem. Annyi különbséggel, hogy nekünk ez "csak" a 11. próbálkozás volt...
Alig fáj a mellem, pedig máskor elviselhetetlen a ciklus 2. felében, leszakad a bal vesém, a derekam. 3. napja pecsételget...:( Olyan idegesítő a várakozás. Megjön, nem jön...Ilyenkor kiborulok másfél hétre, aztán megint jön a középidő, utána a remény fázis, aztán az elbizonytalanodás, aztán a teljes kiborulás megint..
Egyszer lehetne a remény fázisból: öröm és siker!

Jó a sikersztorikat olvasgatni! Gratulálok a babásoknak!
Nekünk meg egy kalappal! :)
luciffer73
2014-02-05 12:21:00

Plumi...nem néztek hormont, mert nem csináltattam....a dokim azt mondta a tavaly novemberben elvitt (több darab) hőgörbére, hogy ez alapján teljesen rendben van.
Egyébként ebben a ciklusban, vagyis a másik felében, amit te is emlegetsz...volt, hogy felugrott 36,6-ra, de mivel túl nagy volt a különbség az előtte napihoz, meg az utána következő napihoz képest, ezért nem vette figyelembe...pl ez is nagyon bosszantó....
Aranyosak vagytok, hogy vígasztaltok, de jelen pillanatban elég szarul vagyok lelkileg....ma hajnalban, hogy mentünk az emberrel együtt a buszmegállóba, már majdnem bőgtem...idegből...az elkesedettségemet most felváltotta a düh....és ez sem jobb...:(
Általában én vagyok az egyik, aki önti belétek pozitív gondolatokat....de ma még magamnál sem tudok elérni ezzel semmit...ez van. Összezuhantam
Most megyek és megvígasztalom magam egy lángossal...tömöttel, zsírossal, hízlalóval....legalább a seggem nőjjön, hamár a hasam nem tud végre feldagadni :/
gizgazzz
2014-02-05 11:35:32

Csatlakoztam az elkeseredett és néha reményvesztett társasághoz...... csak az vegye magára akit illet

Pozi tesztesek és a környékén járók nektek megy a drukk
kukac
2014-02-05 09:48:05

Gianna: Átküldtem :)
Virgács
2014-02-05 09:05:27

Luciferr, kitartás! Nem is írok mást, gyors belópóztam, hogy írjak a negatív soraidra, hátha ez legalább feldob, de most már visszamegyek a munkához.

Amúgy most gondoltam bele először, hogy nekem is ez a 7. hónap hogy próbálkozunk...gyorsan megy az idő...

KatkaManó
2014-02-05 09:00:18

Kukac, gratula vigyázz magatokra :)

Én most csak olvasgatlak titket...

Capri a folyt. köv.az lesz, hogy remélem a napokban megjön, mert még mindig nem jött :(
Márciusba kell mennem kontroll UH-ra és utána ha minden rendben akkor áprilisba újból belevágunk :)

Addig jó lesz egy kicsit feldolgozni az eseményeket, bár sokat nem szeretnék rajta szomorkodni, mert nincs minden veszve és tudom, hogy sikerülni fog :)
capri
2014-02-05 08:45:06

Sziasztok Lányok!
A háttérből olvasgatlak ám benneteket! :-)
Köszönöm az érdeklődést! :-) Megvagyok, szinte egész nap csak fekszek, tévézek, netezek, olvasok. :-) Pénteken megyek újra orvoshoz, remélem, nagyobb babát és kisebb bevérzést fogunk látni. Amúgy tünetem továbbra sincs szinte semmi, tegnap délelőtt egy rövid ideig kicsit rosszul éreztem magam, de egyelőre hányinger nem volt.
Kiara, szívből gratulálok! A baba méretei szerint mikor lehetett az ovud?
Katka, nagyon-nagyon sajnálom... Hogyan tovább?
Láttam, hogy páran új ciklust kezdtek, meg van, akinek negatív lett a tesztje... :-( Kitartás, Lányok, ne adjátok fel! Persze érthető, ha kibuktok néha, de aztán jön az ovuvárás, és kezdődhet újra a bizakodás!
Tudjátok, drukkolok nagyon mindenkinek! Hajrá pozitív tesztek! :-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!