Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Virgács
2014-02-05 06:27:26

Jó reggelt!

Hát én nem tudom mit gondoltam, hogy csináltam egy tesztet, persze negatív.Nem értem, ha egyszer már elkezdett csökkenni, minek ugrik vissza?
Két napja idegbeteg vagyok, és a derekam teljesen készen van,tornán sem tudtam szinte lehajolni sem.
Azt vártam reggelre megjön, mert hogy minden erre utalt.

ÁÁÁÁÁÁ

Dzsudzsa köszönöm a válaszod. Mivel elég morcos voltam az elmúlt 2 hónapban, csak mértem, de nem olvastalak titeket, így lemaradtam az eseményekről. Akkor jó ha megvan az oka, remélem olyasmi, amin lehet segíteni, és akkor meg is marad a babóka.

Kiara GRATULÁLOK, legyetek egészségesek!

Szóval ez a csodás átverős görbém...

Nyuszómuszó
2014-02-05 00:49:01

Sziasztok Lányok!

Üdv az újaknak....
én még mindig (ismét :-( ) itt.

Jniki, a férjem a Fer 14 extrát kezdte el szedni. Valóban nem olcsó, de használt. Az a véleményem, hogy ez is "csak" vitaminokból áll, tehát ha külön-külön szedi a párod az összetevőit, az szintén segíthet.
castellucchio
2014-02-04 22:08:47

Sziasztok! nikinokedli ,az én hőm is hasonló volt aztán meg szépen ment lefele ahogy megérkezett a menszeszem. Sajnos... nekem is negatív lett a tesztem.Na majd legközelebb. Szurkolok neked és mindenkinek!

napsugar24
2014-02-04 21:08:18

Jniki- Nekünk már az inszem előtt sikerült a baba természetesen, csak nem maradt velünk-akkor volt, hogy 13 hónapja próbálkoztunk. Nagyon kibuktam és a dokim javasolta, h próbáljuk ki az inszemet-az első is sikerült, csak megint meggondolta magát-és most a második inszemnél járunk és bízunk benne hogy inkább majd velünk akar maradni. Olyan 8000 körül van így a vitamin, de c vitamint,e és d-t mind a ketten használtuk. A b vitamin komplexben és azt hiszem a bio c cinkben több van-azt hiszem 60 szemest vettünk.
próbáljátok ki szerintem-amúgy is gondolom vitaminoztok, csak most ez céltudatosabb lenne. Nagyon rövid időn belül nagy javulás. Remélem nálatok is segít.(mondjuk nálunk menyiséggel és számmal-és semmivel sem volt jó-de nem tökéletes volt.
jniki82
2014-02-04 20:49:50

napsugar24

Köszi!Én is nézelődtem ilyen komplex vitaminok után, elég húzós áeuk van!Nektek így mennyibe kerűlt, hogy úgy állítattátok össze?A jövőhéten megyünk dokihoz meglátjuk mit mond!
Mindenképpen inszemre mentetek volna vagy csak a sperma eredmények miatt?
napsugar24
2014-02-04 20:24:49

Kiara- Gratulálok! Nagyon jó volt olvasni a soraidat.

Ani0630-
Nagyon biztató a görbéd.

Jniki82-
nekem a párom eredménye nem volt rossz, de én 3 orvost is megkérdeztem. Nagyon sokat lehet vitaminokkal javítani-ezt bátran mondhatom. (inszem előtt megkérdezték h mit csináltunk, hogy 100-as lett)
Van komplex vitamin, ami 30 db és 15000 körül van az ára. Nekem egy szakértő írta, h mit kell tartalmaznia és elmentem egy gyógyszerész ismerőshöz és összeállították: Selenorg, Boi C-Cink, Omega 3+ Q10+E vitamin (ez így egyben), B vitamin komplex, e,c, d vitamin. Ezeket szedte. Most állt le, hogy megvolt az inszem. De ha nem sikerül újra kezdi. Minden nap 1-et vett be este. Bátran tudom ajánlani, szerintem egy próbát megér.

Capri- hogy vagy?

Üdv az újaknak és mielőbbi babásodást.
Nekem már a tegnap negatív lett a terhességi tesztem-tehát kiürült a hcg- elvileg majd 14-én kell tesztelnem.
Így állok most
Adry03
2014-02-04 20:02:51

Sziasztok !

Üdv az újaknak !

Jó, hogy megtaláltátok ezt az oldalt. Sok hasznos infót olvashattok. Kívánom, hogy ne kelljen itt túl sokat időznötök.

babaváró

Örülök, hogy már jobban vagy annak viszont már kevésbé, hogy ilyen körülmények között jöttél vissza. Na, de nézzünk előre. Legközelebb már minden rendben lesz !!

Részemről egyenlőre maradtam. Bár szerintem nemsokára le fog esni a hőm. Pár nap...
szilvita
2014-02-04 19:48:24

Zsani,nekem isilyen alacsony a hőm, nincs pajzsmirigy alultermelésed?
Nekem fáj a hasam és a derekam, reggeli teszt negatív.
Ma így vagyok
krisztibaba85
2014-02-04 19:11:42

Jaj bocsánat Ani:)
Most vettem észre hogy Adriennt írtam:)
Bocsika ;-)
babaváró33
2014-02-04 16:43:27

Sziasztok Lányok!

Van úgy hogy olvaslak titeket, és az elmúlt egy hétben többször gondoltam rá, hogy írok, aztán valami mindig közbejött. A munkahelyemen szoktam gép előtt ülni, otthon már nem fárasztom magam ezzel.

Múlt hét vége felé nem volt túl jó hangulatom annak ellenére, hogy a misseb ab óta 38. napra jött meg először. Kicsit felidéződtek bennem a dolgok, és arra gondoltam mi minden előtt állunk még. De hát, csak pozitívan ugye :)
Örülni kell hogy legalább megjött, és nem jártam úgy, mint sokan, hogy gyógyszerrel kell meghozni. Mondjuk nem volt túl bőséges... Holnap megyek megint a dokihoz, kíváncsi vagyok mit mond. Tegnap este, meg ma éreztem a bal oldalamat, nem tudom mi lehet. Peteérésnek szerintem korai, mert nekem nem szokott ilyen hamar lenni, de mint tudjuk bármi megtörténhet. Csütörtökön majd megírom, hogy mit mondott a doki.

Örülök, hogy páran elkezdtétek a vizsgálatokat, és nem csak beszéltek róla, hogy miért nem történik már valami. Jobb, ha az ember megtudja a dolgokat, mert ha kiderül, hogy valamit tenni kell, akkor el lehet kezdeni. Ha meg semmi baj, akkor tessék lazítani, de ezt már olyan sokszor hangoztattam!
Komolyan azt gondolom, hogy az ember bele tudja magát őrjíteni azzal, hogy állandóan fórumozik, meg a netet bújja. Nem szabad! Volt, hogy én is beleestem ebbe a csapdába, de sikerült belőle kiszabadulnom. Egyszerűen muszáj, hogy mással is foglalkozzon a kis koponyátok! :)

A másik pedig, amit mindenképpen el akartam mondani, hogy akinek végre sikerül, és pozitív lesz a tesztje, az nehogy nekem elkezdjen emiatt parázni. Ezt várjátok mióta, ennek örülni kell, és csak a szépre és jóra gondolni, különben megőrültök! Akkor tessék abbahagyni a hülyeségek olvasgatását! Arra kell gondolni, hogy minden rendben lesz, nem pedig előre leírni, hogy "tuti, hogy az egészet végig fogom idegeskedni, nehogy valami baj legyen". Ne felejtsétek el hogyan kell felhőtlenül örülni, mert akkor nem ér semmit az egész. Remélem értitek mit akarok itt hablatyolni!

Akinek nemrég derült ki, hogy babát vár, annak szívből gratulálok, és jó egészséget kívánok szép gondolatokkal, aki pedig még mindig rajta van az ügyön, annak szintén pozitív gondolkodásmódot, és sok szerelmet! Ne felejtsétek el szeretni a párotokat és figyelni rá, és észben tartani, hogy nem egyedül vállalkoztatok arra a gyerekre!

További szép napot mindenkinek!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!