Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Üdv az újaknak ismét és gratula a babásoknak!
Én megint nem mérem már kb. 1 hete, beteg lettem aztán valahogyan kimaradt.
Spermavizsgálatról még mindig semmi, de gondoltam, hogy a hétvégén nem küldenek eredményt, ha már pénteken nem küldtek.Majd holnap kinyomozom.
szilvita
2014-02-02 18:51:06
Azt olvastam, hogy a luteális fázis ált. ugyanolyan hosszú. Nekem PCOS-em, IR-em van (volt), kb 3-4 hónapja van egyáltalán vérzésem, és minden hónapban más hosszúságú volt a ciklusom, először 44, aztán 37 nap, és a 44 napos ciklusban pl. 29. napon volt a PÉ-m, akkor nekem 15 nap körüli a luteális fázisom? Mostaniban a 17. napon volt, akkor szerintetek reális, ha a 32. napra várom a nemvártat?
Adrienn830
2014-02-02 18:44:06
enyémből már baba nem lesz :( nagyon megy lefelé.... azért bízunk benne, hogy az idén megfogan bennem
Moha13
2014-02-02 14:08:02
Kelda
Gratulálok! :)
Mindenképpen írj majd a reményhozó fórumba is...köszi. :)
KatkaManó
Még mindig szép ez a görbe, ez az esés minimális, teljesen belefér...megy a szorítás holnapra...:)
Kiara
remélem, hamarosan túl leszel a nehezén...nagyon szép babavárást! :)
Én ma mértem, de 1 órával később, mint szoktam...kezdek nagyon laza lenni...:D
Vettem tegnap paradiót, el is kezdtük enni a férjemmel, napi 2 dió és megvan a szelénadagom...jobb elrágcsálni, mint tablettát kapdosni...:D
Kiara
2014-02-02 12:30:42
Sziasztok!
Egy kicsit eltüntem mert elég pocsékul vagyok mostanság...Boldog vagyok mert még mindig az a tényállás hogy valaki van odabent...és 1000-el pumpálja hormonokat..cserélnék a tünetmentes kismamikkal :-)de kibírom a cél érdekében...:-) :-)csak nagyon le vagyok gyengülve...
Nem nagyon tudtam visszaolvasni sajnos de mindenkinek megy a drukk, mindenkinek azért amiért éppen kell hogy menjen!:-)
Én kb másfél hete minden nap úgy érzem magam mintha hányás émelygéses virusom lenne....mínusz 4 kilónál tartok, 2-szer hánytam, minden nap rosszul vagyok és alig bírok enni.Mellemet csak reggel miután felkelek akkor érzem 1-2 percig, néha-néha görcsölök kicsit...A rosszullét nagyon legyengít sajnos a munkahelyemen is nagyon nehéz tartani magam de még nem szeretnék beszélni a főnökömmel csak a 12.hét után..
Holnap reggel megyek először dokihoz, holnap egész pontosan 7 hetes és 4 napos leszek...kíváncsi vagyok mit mond, van-e már szívverés, mennyien vannak, jó helyen van/nak-e, mert pl néha előjön ilyen enyhe végbélnyomás...nem székelési inger csak ilyen enyhe nyomó fájdalom, mint amikor fel vagy fázva és oda is kiterjed a görcs...de nem vagyok felfázva az tuti és ez pl nem tudom mitől lehet?
De hát holnap reggel minden kiderül.... :-)
Adry03
2014-02-02 10:56:19
Bocs, Kelda.
Adry03
2014-02-02 10:54:18
Sziasztok !
Kelida
Gratulálok !
KatkaManó
Még semmi sincs veszve !
Részemről maradtam. Ma úgy alakult, hogy 2x is sikerült megmérnem 1-2 óra különbséggel, de mind a 2x ugyanazt az értéket mértem.
KatkaManó
2014-02-02 10:13:15
Plumeria, igen csinálok reggel egy tesztet és megyek vérvételre.
Szerintem a kettő együtt tuti és remélem akkor kiderül a tuti.
castellucchio
2014-02-02 10:12:34
Jaj Kelda nagy gratula neked,nektek! Vigyázz magatokra! :)
castellucchio
2014-02-02 10:11:15
Sziasztok! Hát sajnos a mai hőm leesett 36.7-re.Megcsináltam a tesztet és hát ...negatív lett :( aztán pár órával később mikor wc-re mentem láttam hogy hát bizony meg fog jönni! Pedig nagyon bíztam benne,talán még soha ennyire nem bíztam benne!Pedig a görbém is szépen ment felfele.Akkor miért volt 37 a hőm? Jövőhéten megyek nőgyógyászhoz kivizsgáltatni magam,máskorra nem tudott időpontot adni. Majd meglátjuk mit mond! Úgyhogy sajna még maradok itt veletek,remélem nem sokáig!
Üdv az újaknak ismét és gratula a babásoknak!
Én megint nem mérem már kb. 1 hete, beteg lettem aztán valahogyan kimaradt.
Spermavizsgálatról még mindig semmi, de gondoltam, hogy a hétvégén nem küldenek eredményt, ha már pénteken nem küldtek.Majd holnap kinyomozom.