Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Szia Moha:-)
Köszi a bíztatást:)azért persze titkon reménykedem hogy lesz még ovum,annyiból nem baj hogy nem volt még hog párom par napig beteg volt és a dereka is fájt mostanra kezdenek helyreállni a dolgok
és az a fur hog amikor wc-re megyek és megtörlöm magam van egy kevés ilyen csomós kocsonyás váladék már elnézést :/
szóval lehet hogy lesz ovum?De jó lenne:)és még a sors is keg yes lenne hog megvárta amíg meggyógyul a párom:)
krisztibaba85
2014-02-04 11:03:42
Szia Moha:-)
Köszi a bíztatást:)azért persze titkon reménykedem hogy lesz még ovum,annyiból nem baj hogy nem volt még hog párom par napig beteg volt és a dereka is fájt mostanra kezdenek helyreállni a dolgok
és az a fur hog amikor wc-re megyek és megtörlöm magam van egy kevés ilyen csomós kocsonyás váladék már elnézést :/
szóval lehet hogy lesz ovum?De jó lenne:)és még a sors is keg yes lenne hog megvárta amíg meggyógyul a párom:)
Moha13
2014-02-04 10:31:26
krisztibaba85
Azért még nemondj le erről a hónapról...lehet, hogy csak elcsúszott kicsit az ovud. Nekem van, amikor előrébb jön, és a 12. napon van, és volt már, hogy csak a 16. napon...mondjuk, ez egyszer fordult elő, nem tudom, mi történt ami miatt...
Állítólag a hangulat és a stressz is kihat rá, meg bármi egyéb.
Én is várakozom, mai ovuteszt negatív.
krisztibaba85
2014-02-04 07:27:37
Jó reggelt:-)
Kiara ez fantasztikus,további,gondmentes gömbölyödést,és nagyon jó egészséget kívánok:-)
Vilma Üdv itt.Az én meglátátsom szerint azok mostanság hamarabb babaásodnak akik nemrég léptek köreinkbe,szóval lehet letörlöm magam,és újra kezdek mindent:-))Szóval lényeg,hogy hajrá,mielöbbi babásodást neked is:-)))
Nikinokedli szintén üdv:-)
Szerintem ovud a 18. napon lehetett,így pár nappal késöbb is fog megjönni,szerintem:-)32. nap környékén.
Nálam az a helyzet hogy ez a hónap sajna meg ovu nélküli :-(((((ma kellett volna megemelkednie a hőnek,de se termékeny nyák se középidős fájdalom,semmi:-( Úgy érzem nem akarják még az égiek hogy babaás legyek,remélem csak egyenlőre :/
Ahogy mondani szoktam,majd a következő hónap az enyén lesz,többek közt:-)))
nikinokedli
2014-02-04 07:12:02
Sziasztok. Új vagyok még köztetek. Szerintetek mi a manóért kell nekem ilyen magas hőmérséklet a menstruációhoz?? Még nem jött meg, nem érzek semmit, de a teszt negatív lett ma reggel.
Moha13
2014-02-03 22:03:43
Vilma
Üdv itt! :)
...és remélem, nem sokáig boldogítasz itt minket...mert hipp-hopp bebabásodsz...és húzod is el a csíkot.
Persze, majd elhúzás előtt Neked is írnod kel majd a reményhozóba...olvasgattad már? Itt gyűjtjük a pozitív jelentéseket...és a hozzájuk tartozó görbéket, előtörténeteket...:):):)
vilma
2014-02-03 21:15:29
Sziasztok!
Régóta olvasgatlak titeket, de most vettem a bátorságot és regisztráltam is. :)
Mi kb fél éve szeretnénk kisbabát, de eddig ő még nem gondolta úgy, hogy jön :( Túl vagyok már hormonsoron és átjárhatóságin (nem akartam hónapokig várni, tisztában akartam vele lenni, hogy van-e baj vagy nincs, így magánban elvégeztettem ezeket), eddig minden okés, a páromnál is szépek a katonák, szóval elvileg türelem babát terem :) Avivázok már nagyon régóta, próbálunk egészségesen élni, rendszeresen sportolunk stb...
Görbét nem tudok csatolni,mert nem jegyeztem, idegesít a hőmérőzés, az első két-három hónapban csinálgattam, de nem nekem találták ki.
Boldogíthatlak titeket itt egy rövid idegig?
Kiara:
Szívből gratulálok :) és kicsattanó egészséget kívánok nektek!
Adry03
2014-02-03 20:28:22
Sziasztok !
Kiara
Akkor az 1. vizsgálatot kipipálhatod. Meg is nyugodhatsz. Biztos minden rendben lesz. Pihenj sokat !
jniki
Gondolom az idegesség miatt nem tudott a párod rendesen produkálni. De szerintem 1 kis vitamin kúra biztos fog segíteni. Nem kell annyira elkeseredni, mert ha normál
esetben nagyobb a mennyiség akkor lehet nem nincs is
akkora gond.
Részemről leesett a hőm. Az igaz, hogy korábban mértem. De azért nem fűzök hozzá túl sok reményt. 1x majd csak sikerül.
mirjam
2014-02-03 19:44:17
KIARA!!!
GRATULÁLOK!!!! Nagyon boldog lehetsz, ahogy olvastam a soraidat, szinte engem is átjárt az a földöntúli öröm, amit Te és a Párod most teljes szívből átélhettek! Szurkolok, hogy szép és nyugodt terhességed legyen :)
Lemaradtam a napokban az olvasással, ha már írtad, akkor bocsi, de ugyanannál a dokinál voltál, aki azt mondta, hogy nem volt pé-d? Mit szólt, hogy lám, mégis volt?? :D
Kiara
2014-02-03 19:35:19
Sziasztok!Ma voltam dokinál...8 hetes és 5 napos vagyok, 17 mm-es a babóka és úgy vert a szíve hogy csak lestem! 2 hét múlva kontroll, hogy biztos nem gondolta meg magát, de bízom benne hogy nem fogja..szerda toxoplazma teszt mert van kutyus is és cicus is,csütörtökön védőnő,aztán 2 hét múlva a kontroll vizsgálatnál már elkezdik a 12.heti vizsgálatokat..csatolok képet is remélem látszik,elég furcsa pozicióban van...biztos jó lesz tesiből...2 hét múlva ha minden rendben írok a reményhozóba is..addig is megy a drukk mindenkinek!