Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kedina
2014-02-06 09:48:22

Húúú, csajok, van egy-két igen szép görbe! Drukkolok!

plumeria
Van valami a levegőben ma!Mondjuk én a forró vízlespalackom, a drága férjem és a vastag paplan alatt aludtam, 4-5 óra között meg elszenderedtem a forró zuhany alatt....Reggel alig tudtam felkelni. Holnap vérvétel..
Virgács
2014-02-06 09:46:37

Aranyosak vagytok, tegnap és hétfő reggel is teszteltem, mindkettő negatív lett.

Lángosterápia?Majd szólj ha bejön:)
luciffer73
2014-02-06 09:18:38

Moha jót röhögtem a hajráncigálós dumádon! :DDDD Úgy elképezltem, hogy valami jóakarom a hajamnál fogva ráncigál az utcán és ordit, hogy szedd össze magad hp! :))))
...te meg tényleg csinálj egy tesztet basszus, mert most már olyan kiváncsi vagyok, hogy kilukadok...azt meg ugye nem akarhatod, hogy csak úúúúgy....minden ok nélkül lyukadjak! :DDDDD
Én moha egyébként nem a reklámoktól vagyok ki ennyire, hanem a jobb oldali sikersztorikon....nekik miért jött össze a görbevezetése után 3 hónapra? Más közel 40 évesen miért lesz 7 hónap alatt terhes?...meg hasonlók...tudom, hogy igazak, és örülök is a más sikerének, de akkor is dühit...én nézek el valamit a görbén, nem jól mérem a hőm, vagy nem jókor pattanok az emberre, vagy most akkor mi van?
....szóval az én fejem is kavarog, de egy lángossal délben helyrerakom az agyam :))))
...és én is várom már a napot...undi, depis idő van...utálom!
Moha13
2014-02-06 08:59:17

luciffer
...ja, kihagytam, hogy nagyon jó ötlet a spermavizsgálat a férjednek...ideje, hogy ő is kivegye a részét...:)

Virgács
TE meg csinálj már egy tesztet...léccilécci!!!!! Csudálatos a görbéd, szerintem van ott valaki, azért van hányós kedved...:)
Moha13
2014-02-06 08:56:22

Jó reggelt!

Dzsudzsa
Én is nagyon tudok rölüni bárminek, ami a cél érdekében történik...a januárunk így telt...volt két vérvétel nekem, egy spermavizsgálat az uramnak, most arra várok, hogy mehessek dokihoz, mert csak febr. 13-ára kaptam időpont.

Plumeria
És ugyanúgy jött meg, mint mindig, mert tényleg furi ez a magas hőség a 2. napon...

Luciffer
egészségedre a lángost...:D
Egyébként csak azt akartam mondani, hogy teljesen megértelek, én is magam alatt vagyok lelkileg...legalábbis úgy érzem, hogy eléggé padló vagyok belül, kívül meg próbálok normális lenni. Ennek az a folyománya, hogy teljesen jól vagyok, minden ok, beszélgetek, nevetgélek, és a legváratlanabb pillanatban képes vagyok átfordulni a másik oldalra és már bőgök is...egész skizós állapot. Amint eszembe jut (vagy jönnek a terhesvtaminos, babás reklámok), hogy basszus már 1 éve nem jön össze...és ott az a sok sikertelen ciklus...és miért nem? és mi van, ha sosem? És...és...és...és már sajnálom is magam rendesen...
NA, de ki kell ebből mászni, ha máshogy nem, a saját hajamnál fogva...:)
És tudom, hogy Neked jó sok és hosszú hajad van, na megvörös is, szóval...:D

Ma egy kisit ugrottam, de nem tudom, ez tuti nem az ovu még, mert tegnap negatív volt az ovuteszt, meg a 12. nap előtt még sosem volt.
Virgács
2014-02-06 08:29:32

Nem tudom mi van velem...

egy hete minden reggelre várom, mert tiszta ideg vagyok, derékfájás, és mensi szerű tompa fájdalom. Volt egy pecsétem is egy hete, már akkor azt hittem másnap reggelre megjön.

Pocsékul vagyok, de már azt sem tudom, hogy a hányingert is beképzelem-e vagy mi van, vagy összeszedtem valami nyavaját.

Alig várom, hogy kisüssön a nap.
Attól mindenkinek jó kedve lesz. Meglássátok.

Én mai nappal megint megkezdem az utazgatásaimat, minden héten 1* Pécs-Budapest. (ugyanis ismét belevágok a diplomamunkába)

Szerintetek az utazás mennyi idős várandósságig megengedett?

Ne haragudjatok, hogy ilyen sokat írtam, lehet kicsit összefüggéstelenül is, csak annyira kavarodott vagyok. Boccs mégegyszer.

Szép napot.
plumeria14
2014-02-06 07:30:41

Nem pont erre számítottam...hétfőre nem vártam...nem jött...az utóbbi napokban már nem is mértem...erre tegnap megérkezett...a ma reggeli hőm, pedig igen meglepő volt még számomra is...ilyen magas se volt még soha, főleg a mensi 2. napján...
Archangel85
2014-02-06 07:26:58

Ani ez még mindig gyönyörű :)
Nálam a helyzet változó. Köszönjük utro :) Hogy legalább a gondolatba beleélhetem magam :) :(
luciffer73
2014-02-06 07:26:13

Sziasztok csajszik!
....nnna ma még dühös vagyok, de bevettem a lesz..om tablettát....ez a mai reggel, hogy utóljára mértem a hőmet. Ezt az ígéretet tettem magamnak tegnap és tartom a kis testem ehhez. :)
A lángos isteni volt...és olyan kiadós, hogy nem is vacsiztam. Természetesen mára normálisan megjött, amit baromira nem vártam.
Capritól és a többi kisgömböctől elnézést kérek, ha önző baromnak tűnnék a szemükben...higgyétek el, hogy sokat jártok az eszembe és tényleg nagyon örülök annak, hogy nektek sikerült...!!!!! Drukkolok, hogy probléma mentes legyen végig a 9 hónapotok.
A többieknek meg :( akik velem együtt több mint egy éve próbálkoznak kisebb nagyobb sikerrel...értük is el vagyok szontyolodva...
Nekem marad a lepisilős lh teszt, mivel nekem valamiért már hónapok óta nem egészen egyértelmű jeleket ad a testem...öregszem basszus ez van...
Az újaknak kitartást...nagyon remélem, hogy nem kell sokáig itt lennetek velünk és együtt nyűglődni.
Az emberemet meg el fogom zavarni kézimunkázni az "ondológus"-hoz :D
....ezt a mai hőt látva...csoda, hogy még élek...vagy hogy nem kértek még fel valamelyik vámpíros film főszerepére :DDD
krisztibaba85
2014-02-06 06:55:56

Jó reggelt:)
Gizgazzz,plumeria fel a fejjel:)par nap és Jon megint az izgulós rész:)

Adry köszi a bíztatást:)Bizakodom akkor még:)
Te se írdd le a ciklusodat:) ne akarjál még csatlakozni,reméljük inkább hozzád csatlakozott "valaki"

Luciffer tomboldd ki magad úgy van:) aztán gyere vissza nevetess minket tovább;)

A helyzetemet tekintve egyre siralmasabb :)
Ma negyed6kor fölkeltem pisilni.Dec miután visszafeküdtem akkor láttam csak az Idot igazán,hat gondoltam pihenek hatig aztán mere.Amit mértem nem tudom azért ennyi mert fölkeltem vagy most lesz ten leg ovum.Majd holnap kiderül:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!