Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
napsugar24
2014-02-06 19:49:41

Sziasztok!

Jniki-
Igen szerintem mident leírtam amit szedett, legalábbis a legutolsó csomagjában ezek voltak. E vitamin- 100 mg, d vitamin-200 ne, de (ezt nem minden nap szedte-olyan két naponta), c vitamin legutolsó cetebe 500-ez volt kiadósabb, s nekem is a vetélés után nagyobb adagban kellett szednem, de előtte biztos, hogy kevesebb volt. A Q10+ ginkgo+Omega 3 (az van a dobozán, h 30x600mg), Bio-C-Cink 650 mg és a selenorgnak nincs a dobozán(szerintem azonos)+ a B vitamin komplex 100 mg. Van , amelyiknél azt írják, hogy reggel, de a férjem mindet este lefekvés előtt szedte. Egyszer volt szünet-olyan 2 hétig, na meg most míg várjuk az inszem eredményét. És természetesen, ha valami kifogyott és míg nem tudtam beszerezni. Remélem tudtam segíteni-ezek valóban vitaminok-és a fer 14 is hasonlókat tartalmaz-és ez így mégiscsak olcsóbb.

Ani- nagyon szép a görbéd.
Sajnálom, akinek megjött , de új hónap.
Én most elég nyugodt vagyok, ez a 10. dpo-inkább a zebra csíkos teszttől tartok.
Nálam most kezdődött meg a beágyazódás tegnap és ma is. Valaki írt róla-nekem mindig így van.8-9-10 napon esetleg. Ilyenkor a hasam alja fáj leginkább és egyszer egy nap barna csepp, ja és mindig esik a hőm olyankor. Most már csak abban bízunk, hogy sikerül neki-és hogy most jól befúrja magát-és ott is marad :-)
Ani0630
2014-02-06 19:29:14

Szilvita
ha holnapra nem jon meg , akkor szombat reggel.
Szep a gorbed. Te mikor tesztelsz?
szilvita
2014-02-06 18:51:15

Pajzsmirigy érték nekem 5 hetes terhesen 6 vagy 8 volt az érték, nem emlékszem pontosan, nagyon megijedtem, de azt mondta a doki, hogy ő már látott százas èrtéket is..
De teherbeeséshez az ideális 1 körül.
szilvita
2014-02-06 18:31:08

Ani, nemcsináltál még tesztet? Egyszerre haladunk:
nikinokedli
2014-02-06 18:12:19

Szia Vilma,

itt a címem: dinnyesniki kukac yahoo pont com

előre is köszi :)
Popeyené
2014-02-06 16:53:01

Sziasztok!
Kérdésen lenne!
16.án volt az első menstruációs napom, 30 .án voltam nőgyógyásznál ( pont a 14. napon ) aki látta a monitoron hogy tüszőrepedésem van s javasolta hogy aznap mindenképp legyek együtt a párommal ugyanis mi babát szeretnénk.
A kérdésem: eltelt azóta 6 nap s egész nap érzem hogy görcsöl fájdogál a hasam , feszülnek a melleim érzékenyek.Tudom hogy ezek nem amolyan terhesség jelei még csak akkor ilyenkor mi történik a testemben??Megérezni a beágyazódást egyáltalán vagy ???
A menstruációm előjelzése meg kora lenne még van ahhoz 1 hét minimum.
Nagyon köszi
Moha13
2014-02-06 16:39:23

dr. Balázs Csabánál ebben a Budai Endokrinközpontban voltatok, vagy máshol is rendel?
http://www.endokrinkozpont.hu/endokrinologus-szakembereink-prof-balazs-csaba
jniki82
2014-02-06 16:27:37

Sziasztok Csajok!

napsugar24,

azt kérdezném még, hogy minden vitamint leírtál ide amiket a férjed szedett, valamint hány miligrammosakat és hány szemet szedett naponta?
Monika5
2014-02-06 16:20:43

Sziasztok.
A jód témához szeretnék pár sort írni. Tudomásom szerint az otthon kapható magzatvédő vitaminok többsége tartalmaz jódot nem csak a Femibion (van amelyik még többet is), talán csak az elevit nem. Nekem is alulműködött a pajzsmirigyem a fogamzásgátló befejezése után pár hónapig(korábban már leírtam részletesen), mégis szabadott jódot bevinnem és e-mellett jött rendbe és regenerálódott a szervezetem és lettem várandós. Az én véleményem az, hogy mindenképen szakorvos véleményét kell kikérni, ha valakinek felmerül a gyanú a pajzsmirgy betegségre. Mert a baj okától függ, hogy lehet-e, kell-e jódot bevinni, vagy sem ront-e a helyzeten vagy sem. Alapból pedig azért van a legtöbb vitaminban benne a jód, mert normál esetben a terhesség idején megnövekedett igényt fedezni. Ugyanis a hiány az anyánál szintén nem jó a picire nézve, főleg amíg az ő pajzsmirigye nem működik és az anyai hormonokra van utalva. Talán a legjobb megoldás, ha mindenki hormonsor nézetése, szakorvosi konzultáció után választ vitamint (is).
Sok sikert és mielőbbi babásodást kívánok mindenkinek!:)

Luciffer, fel a fejjel! Remélem, hamarosan jobb kedved lesz. :) Drukkolok neked (is)! :)
vilma
2014-02-06 16:12:51

Nikinokedli
nem szeretném kiírni, de szívesen átküldöm, ha adsz egy mail címet.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!