Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
szilvita
2014-02-07 05:42:34

Virgács,ez nagyon jó hír!!! Szerintem bsaba van a dologban,mikor tesztelsz?
Nekem is vannak tüneteim, de pont rá tudom fogni másra is. Nem elég határozottak..
Virgács
2014-02-06 22:09:10

Én nagyon szarul vagyok lányok,utoljàra akkor volt ilyen mikor babàs voltam.Rettenetes hányingerem van.Kezdek attól félni,hogy valami miatt nem tud megjönni és ezért szenvedek.
Kiváncsi leszek a továbbiakra...bár most mindenki a magasabb höre panaszkodik.Lehet mágneses vihar van vagy mi a csuda.Kínomba màr nem tudok mire gondolni.
Azért persze a remény hal meg utoljára!
Jó éjt!
Katicabogár5
2014-02-06 21:17:59

Virgács ugyan úgy vagyok mint te. Több mint egy hete kéne hogy megjöjjön de eddig semmi vagyis volt pecsételés meg barnázásom. Kétszer volt kicsit vér is de nem sok akkor azt hittem hogy meg is jön de nem most meg úgy tűnik hogy a barna is el múlik. a hőm fent van 36.8 és 37.2 között ugrál, nem mindig egy időben mérem sajnos.
szilvita
2014-02-06 21:14:44

Ok,csak elég sokára nem várom, és ha igen, szeretném tudni. Szerinted mikor kéne?
plumeria14
2014-02-06 21:06:50

szilvita,
ne tesztelj ilyen korán, mert ha + is lenne, az sajnos még simán felszívódhat...legkorábban a nemvárt napján érdemes tesztelni, de legjobb utána 1-2 nappal.
Adry03
2014-02-06 21:03:49

Na, nem is kellett holnapig várnom...
szilvita
2014-02-06 20:57:28

Ani, énmár teszteltem, negatív. Mondjuk nem is gondoltamkomolyan, hogy pozi lesz.. Akinek pozitív ilyen 10 dpo körül, azszerintetek mivel tesztel?

Napsugár,hogy érted, hogy a beágyazódáskor mindig ez szokott lenni? Honnan tudod, hogy összdtalálkoztak?
plumeria14
2014-02-06 20:35:35

Moha13,
sajnos ugyanúgy, annyi különbséggel, hogy most a mellem volt nagyon érzékeny előtte, a hasfájás, ami ilyenkor szokott lenni, nem annyira volt jellemző...mennyiségé tekintve talán több, de semmi szokatlan...lehet, hogy az E vitamin (az utóbbi időben ebből dupla adagot szedtem a gyulladás csökkentése miatt) vastagította meg túlzottan a nyálkahártyát..
A Prof csak ott rendel én úgy tudom.

luciffer73,
a jobb oldali sikersztorik engem is az őrületbe kergetnek...olyan az egész, mintha attól esnének teherbe, mert elkezdték mérni és vezetni a hőjüket...

babaváró33,
én a ciklus első felében gyakran veszek meleg fürdősós-levendulás fürdőt, mert imádom...de a luteálisban már félek a túl meleg vízben való ücsörgéstől, bár lehet, hogy ez hülyeség.

nikinokedli,
a 3-as TSH érték sajnos nem jó a babásodáshoz...nekem 2,77 és kaptam rá gyógyszert. Érdemes lenne felkeresned egy endokrinológus, mert ez nem a nőgyógyász asztala, nekik sajnos minden jó, ami tartományon belül van :(

vilma,
tuti, hogy nekem is a jódtól (Femibion) alakult ki a pm gyulladásom. Az átjárhatósági előtt 2 este én is használtam Betadyne kúpot, de az nem vészes, akkor van csak gond, ha valamit huzamosabb ideig szedsz, mint én a Femibiont. Én nagyon sok rosszat hallok a meddőségi centrumokról, hogy futószalagon csinálják a dolgokat és egyáltalán nem érdekük, hogy megtalálják a probléma forrást, sajnos csak üzlet az egész. Én is magamtól kezdtem el mindenféle kivizsgálást, mert vettem a fáradtságot és utánaolvastam, sajnos ez így van. Én is elvártam volna a nődokimtől, hogy javasol ezt-azt és mielőtt javasol nekem egy terhesvitamint, azelőtt alaposan megvizsgáltat....A www.csaladinet.hu oldalon tudsz neki írni, néhány napon belül válaszolni fog rá, de neki nem igazán kell lelet a diagnózis felállításához...nekem az elején nem is engedte meg, hogy megmutassam, mégis majdnem pontosan eltalálta az értékeket. Neked írt fel valamit?
Egyébként egyedül az Elevitben nincs jód!

vilma,
ezen az oldalon találsz egy számot (06 (70) 431 9728), azon be tudsz hozzá jelentkezni: http://www.endokrinkozpont.hu/endokrinologus-szakembereink-prof-balazs-csaba
jniki82
2014-02-06 20:04:33

napsugar24,

köszi, mindenből jót vettem neki!Most szedi ezerrel aztán egy 2-3 hónap múlva ismét megnézetjük!
Gondolkodtam még a Fer14-en is, de ezt is szakember ajánlotta Nektek akkor biztos jó!
Mégegyszer köszi!
Adry03
2014-02-06 19:54:08

Sziasztok !

krisztibaba

Köszi a biztatást, de én már lassan látom ennek a ciklusnak a végét. Szerintem nagy valószínűséggel holnap csatlakozom az új ciklust kezdőkhöz.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!