Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Archangel85
2014-02-07 08:14:02

köszi kriszti, csak utrot szedek, és az ezt csinálja, nem bízom már úgy....félek, ha mégsem, és beleélem magam, összetörök mint egy tojás.....:(
Moha13
2014-02-07 08:04:32

krisztibaba85
Biztatásként nézz be a reményhozó fórumba...:)
NewHope görbéjén is látszik, hogy ovu későn is lehet...:)

Ja!
Majd elfelejtettem...:)
Képzeljétek, azt olvastam, hogy a késői ovuból gyakrabban fogannak lányok, mint fiúk, a koraiakból meg inkább fiúk...:)
krisztibaba85
2014-02-07 07:56:03

Moha,oké akkor még mindig bizakodok:-))))ha te"mondod":-)))
Archangel ez nagyon szép,hajrá:-)))

Luciffer,na ez hiányzott,most indulok melózni,és jót röhögtem"Hukk":-)))
Archangel85
2014-02-07 07:47:23

Ani! Ez nagyon szép! Rohanok utánad!!! :)
luciffer73
2014-02-07 07:33:01

Sziasztok!
...igen plumi nagggyon jól látod...pontosan ez az idegesítő. Attól, hogy valaki x ideig méri a hőjét, meg görbét vezet, szóval ez baromi kevés...mi is mindannyian ezt csináljuk, és eddig mégse...pedig pont jó időben, pont jó mennyiséget, pont jó ideig....
Itt van pl ez is...40 éves elmúltam....két percig vezettem itt hőmet, és most juhéjj...
Baromira idegesít...én is elmúltam 40, vezetem 8 hónapja és lóf... de most már legalább tudom, hogy majdnem semmi értelme...ma már nem is mértem...sőt! Tegnap jól bepezsgőztem...aztán meg aludtam... :)))
Virgács én is nagyon kiváncsi vagyok!!!!!!
Popeyné...én megmondom neked őszintén, hogy anno nem emlékszem, hogy bármit éreztem volna a beágyazódáskor...igaz, hogy már régen is volt. Az új, friss babások, talán még tudnak erről valamit mondani, mert friss az élmény!
A többieknek drukk! Akinek megjött, annak meg hukk :DDD
Moha13
2014-02-07 07:27:30

Ani0630
Szép kis görbe...mikor tesztelsz? :)
Moha13
2014-02-07 07:25:08

Jó reggelt!

krisztibaba85
Amíg nincs vége a ciklusnak, bármi előfordulhat, lehet, hogy még ezután jön az ovu, szóval azért legyetek együtt...a biztonság kedvéért! :)

Virgács
Most már nagyon kíváncsi vagyok...:)
Hogy alakult mára a hőd?

Én így, tegnapi ovuteszt negatív, remélem, ma már fog látszódni valami második csík is...:)
krisztibaba85
2014-02-07 06:54:14

Jó reggelt:-)

Andry sajnálom:-( de fel a fejjel:-)))

Ani drukkolok,szépen fenn van a hőd:-)))

Kitartás kívánok mindenkinek na az a lényeg:-)))

Én....hát ennyire sose vártam hogy jöjjön már meg ha egyszer elmaradt az ovulációm ebben a hónapban...pfff :-/
Ani0630
2014-02-07 06:26:39

Sziasztok.
eddig meg minden valtozatlan.
szilvita
2014-02-07 05:42:50

Virgács,ez nagyon jó hír!!! Szerintem bsaba van a dologban,mikor tesztelsz?
Nekem is vannak tüneteim, de pont rá tudom fogni másra is. Nem elég határozottak..

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!