Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
maximail
2014-03-02 10:23:10

Moha!

Szerintem sajnos sanszos, hogy ez influenza. Járvány van, én most kecmergek ki belőle éppen...
plumeria14
2014-03-02 10:04:10

Sziasztok,
kezdem azt érezni, hogy most sem jött össze...a hőm fent van (még)...teszt negatív és mintha enyhén fájdogálna a méhem...szerintem a tesznek már ki kellett volna mutatnia :(
gizgazzz
2014-03-02 09:43:23

Moha13

Nekem felnőtt koromba volt mandulagyulladásom, de nem az orromba.
Ki is vették. Kutyául voltam. A gyerekek pedig ott rohangáltak a kórterembe fagyit eszegetve.
Sokszor volt begyúladva és ezért vették ki. A sok alatt azt értem, hogy 1 éven belül legalább négyszer voltam a fül-orr-gégészeten gyulladással.
Ennyit tudok neked mondani.
Adry03
2014-03-01 19:51:20

Sziasztok !

Részemről egyenlőre változatlan.
kedina
2014-03-01 10:49:02

Hát nem túl biztató... De legalább a pecsételő vérzés nincs végre, ami hónapok óta volt. Ha holnap nem megy fel...ejj.:( Drukkoljatok, hátha!
plumeria14
2014-03-01 10:24:55

Moha13,
a felnőttkori mandulagyulladásról: https://www.webbeteg.hu/cikkek/ful-orr-gegeszet/12187/mandulagyulladas-tunetei
plumeria14
2014-03-01 10:22:11

Moha13,
nem lehet, hogy a nyirokcsomód van begyulladva? Nekem 3 éves koromban kivették a mandulámat, így sajnos a tüneteit nem ismerem, de én azóta még soha nem voltam beteg...senkitől nem kapok el semmit :) A múltkor, amikor a párom 2 hétig beteg volt (elkapott valami vírust a házidokinál) 39,5 fokod lázzal, nekem akkor is csak egy herpeszem jött ki...kemény vagyok, mint az acél :)

Én ma így...
krisztibaba85
2014-03-01 10:16:38

Sziasztok,nekem ez a második nap hogy nem mérek,és egyáltalán nem is érdekel,bevettem a "le...arom" tablettát,és egyetértek Lucifferel,tök jót aludtam,nem mérek,nem nézek,nem várok semmit:-))))

Moha,nagyadag jobbulást kívánok neked:-))))

Többieknek is kitartást meg miegymást:-))))
Moha13
2014-03-01 09:24:38

Jó reggelt!

Plum? Mi újság?
Luciffer?

Képzeljétek, úgy tűnik, mandulagyulladásom lehet...tegnap óta fáj az egyik oldalon az arccsontom alatt oldalt. Ez ugye az? HA megnyomom, érzem, hogy gömb van ott és fáj. Még sosem volt mandulagyulladásom...nem tudom, hogy biztosan az-e, dokihoz csak hétfőn tudok menni...ha addig megmarad. felment tegnap a lázam 38,6-ra, éjjel is 38,2 volt, csak most, reggel ment le 37,9-re. A fejem folyamatosan fáj tegnap óta, néha már totál kivagyok tőle, és minden kis csontom is a lábamban, derekamban...:X
Úgy tűnik, most ilyen szerencsétlen vagyok...múlt ciklusban pont ovukor voltam náthás, de lázam nem volt. Most meg se náthásság, se köhögés, csak lázas vagyok és fáj mindenem.

NA, ennyit a panaszkodásról. Csak gondoltam, hátha van itt valaki, akinek volt már mandulagyulladása...hogy az mivel jár?

gizgazzz
2014-03-01 04:13:05

Na még mindig azon kattogok, hogy akinek nincs pénze az nem kap egészségügyi ellátást magyarországon. Folyton magánorvoshoz kell járni, hogy valami történjen. A vicces az egészbe, hogy a magánorvos másik köpenybe SZTK-ba rendel és akkor miért nem tud készséges lenni.
Na mindegy nem uszítok senkit csak kiakasztott.

Bízom benne, hogy nektek nagyobb szerencsétek van az orvosokkal. Vagy ha mégse akkor előtudjátok teremteni a borítékra valót.

Akkor csak pozitívan hisz itt a hétvége. Akiknek össze kell bújni annak hajrá, aki pedig reménykedik a piros nem jöttébe annak megy a drukkom.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!