Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
sziasztok, eleg furcsa most nekem ez a gorbe.
en ma igy
Adry03
2014-03-04 21:21:02
Sziasztok !
Moha
Gyógyulj meg mielőbb !
Dzsuzsa
Ezek nagyon jó hírek. Kívánom, hogy minden akadály elháruljon most már.
Részemről maradtam egyenlőre. Enyhén szólva stresszes volt ez a hónap (is) úgyhogy nemigen fogok meglepődni.
gizgazzz
2014-03-04 19:51:10
plumeria14
az endomókus szerint már 2 hét alatt lesz változás. Ez magánrendelés, az SZTK 3 havonta hívott kontrollra. A magán szerint havonta kell terhesség esetén, ha nincs baba akkor elég 3 havonta. Nem tudom ez a pénzről szól e. Mármint, hogy a magán szerint gyakrabban kell menni.
Remélem sikerülni fog neked a spontán inszem.
Dzsudzsa
2014-03-04 19:18:26
Csillka!
Az IR diéta napi 150g szénhidrát, adott időközökre lebontva. Mintha cukros lennék. Nem ehetek fehér lisztből készült terméket, csak teljes kiörlésűt. Semmi cukor, méz, helyette nyírfacukor, de inkább Eritrit. Az is fontos, hogy mettől meddig mit ehetek. Pl. 10 órakor kell lassú és gyors felszívásúszénhidrát, pl.: 3 db korpovit keksz és 1 db alma. Az előírt szénhidrát mennyiséget kötelező megenni!!!!! Teljesen tartható. Elvileg van erre gyógyszer is, amit én nem szedek. Mozogni is kell - kellene, heti 3x. 2 kardió, 1 izomépítés. Sajnos erre még neincs időm, képtelen vagyok beiktatni. Ezt leszámítva tartom a diétát.
Plumeria!
Nekem a házi orvosom is 1 hónapot mondott. Olyan sűrűn érdemes szerinte is nézetni a TSH-t.
plumeria14
2014-03-04 17:25:25
Dzsudzsa,
elgondolkoztam azon, hogy én is lecsekkoljam a TSH-t és a prolaktint, mert 6 hete szedem a bogyókat...hátha engem is feldobna egy kicsit a jó eredmény :)
Most azon izgulok, hogy végre jöjjön már meg a mensim, nehogy megint hétvégére essen az ovum, mert akkor megint lőnek az inszemnek...hihetetlen, hogy a sors nem azt akarja, amit én...hiába eldöntöttük, hogy megpróbáljuk az inszemet spontán ciklusban, december óta nem tudjuk összehozni :(
csillka
2014-03-04 15:39:55
Sziasztok!
Dzsudzsa, de jó! Nagyon örülök!
Nálatok a fogantatás nem volt gond, ami a gondot okozta azt most már kezelted, szabad az út!
Megkérdezhetem, hogy miből állt az IR diétád? Mit ettél vagy nem ettél?
Dzsudzsa
2014-03-04 14:45:12
Lányok!
Tegnap jött meg a vérvételem eredménye. 5 hét telt el az előző vérvétel óta. Nem hittem a szememnek!!! Minden értékem a normál tartományba került!!! A 3,3 TSH 0,6 lett. Az 5,1 cukrom 4,7, és ami a lényeg, a dupla prolaktinom határértéken belül (495 a felső határ, az enyém 406 lett.)
5 hete szedem az Eutirox 50mg-ot, homeopátiát 2 hete a prolaktinra (barát orvosunk adta) és szerintem a lényeg, ami a hirtelen javulást hozta az az IR diéta, amit nagyon keményen betartok. Egyre inkább úgy tűnik, hogy az inzulinrezisztencia szólt bele a hormonokba.
Jövő héten megyek vissza a nőgyógyászhoz. Nálam ő havonkénti kontrollt kér a TSH-ra.
Most már én is látom a gödör tetejét. Eddig nagyon-nagyon magam alatt voltam.
Bocsánat, nem nagyon tudtam visszaolvasni. Rengeteget dolgozok és nem is hőmérőztem. Szellőztettem a fejemet.
A jó hírt viszont szerettem volna megosztani :)
kedina
2014-03-04 13:06:16
plumeria14
Én azt gondolom nálam is ott akad el a dolog. Én voltam természetgyógyinál és a mellékvesét hozta ki, illetve a bal petefészkemet, h nem jól működik. Pont, azokat amiket én is úgy gondolok, hogy nem oké.Ezeket ő kezelte is.
Én elég sok mindent bevetettem ebben a hónapban, ha sikerül, akkor majd megosztom. (tea, cseppek, porok...tiszta boszikonyha!) És a 3. napi vérvételem is most jó lett, nem úgy int a nyáron.
emikez.
utólag is be tudod vinni az adatokat. 3 napi hőből elég nehéz bármit is megmondani.
jennybaba
2014-03-04 12:00:56
Sziasztok! Szépen alakul a görbém :) És jó időben is voltunk együtt.
en ma igy