Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65813 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2014-02-26 23:24:22
 
csillka
Igen, én is emiatt aggódom. Mert sót már vettem, egy kád meleg víz megoldható, na de 1 db meztelen női test...hát, nem tudom,azt honnan szerzek. Na meg...nem tudom, hogy a férjeink mit szólnak majd ehhez...:X

Mirmite
Üdv újra itt, és kitartás!!! Nekem is volt egy ilyen ciklusom, amin csak a tervezettbaba.hu nem talált ovut. Csodálkoztam is erősen, mert tisztán látszik a bifázisosság a görbén. Szerintem Neked is volt itt ovud, csak a rendszer nem normális...
Már én sem mérek 2 napja...olyan jókat alszom! Nagyon drukkolok Neked, most már itt az idő, meglátod, mindjárt mi is elhúzhatunk végre erről a fórumról és majd csak fotómutogatni nézünk vissza esetleg...:)

castellucchio
A vérvételekből sok minden látszani fog, majd feltétlenül írd meg az eredményeket! Mondhatnám, hogy remélem, minden érték rendben lesz, de talán magamból kiindulva talán jobb az, ha látszik valami kis eltérés, ami ok lehet, mert a hormonális dolgokon jól lehet segíteni, viszont ha minden ok, megint csak bizonytalanságban marad az ember lánya, szóval talán inkább azt kívánom, hogy kiderüljön az eredményekből, hogy mi a teendő. :)

luciffer
Már nagyon kíváncsi vagyok, és várom a híreket! :)
castellucchio
2014-02-26 21:49:42
 
Sziasztok csajok. Hát sajna nem kell már drukkolni,mert reggelre meg fog jönni a menszim már a reggel hőmből is látszott.
pusza köszi nagyon aranyos vagy,de talán majd legközelebb összejön. Szombaton megyek vérvételre vagyis az első vérvételre a ciklus 21 napján meg a másodikra. Aztán majd meglátjuk az eredményt.

Ma így.
Adry03
2014-02-26 21:12:50
 
Sziasztok !

Plumeria

Még mindig szép. Jó lesz ez.

Mirmite

Örülök, hogy újra itt vagy. Remélem kis idő múlva elmúlik a dühöd és a keserűség is. Gondolj arra, hogy ez csak 1 hullám völgy. Túl jutsz majd rajta.


Jó ötletnek tartom ezt a kádban fürdést. Csak időm lenne rá.
Részemről most emelkedtem.

Mirmite
2014-02-26 20:26:24
 
Sziasztok Lányok!

Már nagyon régen nem írtam:(
Az oka az hogy az előző 14 ciklusom elég brutálisra
sikeredett és nagyon elkeseredtem.Most nem is mérek
mert dühös vagyok és egy kicsit depis is:(
Középidős fájdalom megvolt ennek ellenére így nézett ki az előző:
plumeria14
2014-02-26 15:49:27
 
Moha13,
a sós melegvizes + levendulás fürdővel én minden hétvégén kényeztetem magam, egyszerűen, mert jól esik :) Korábban, amikor a szaunázással kapcsolatban keresgettem infokat (mennyire ajánlatos vagy sem), akkor azt olvastam, hogy a melegvizes fürdő kimondottan jó a nőknek, de nem ajánlott a pasiknak...előtte voltak azért kételyeim és nem mindig "mertem", nehogy valami "rosszat" tegyek, de azóta megvan a hétvégi wellness-em :) Szerintem ovu után sem lehet belőle baj, mert azt írték, hogy vérbőséget okoz és minden folyamatot csak meggyorsít,szóval ez szerintem nm akadályozza meg a beágyazódást és nem okoz vetélést sem. De ha valaki máshogy tudja, akkor írja meg nekünk!

gizgazzz,
az alacsony átlaghőt a pajzsmirigy okozza...szedsz rá gyógyszert? Szépen fent van a hőd. Ovu előtt egyébként nem mértél?

luciffer73,
kíváncsi vagyok ám a nem publikus egyébre is ;)
gizgazzz
2014-02-26 14:28:07
 
kedina, az életmódomon nem változtattam viszont döntésre jutottam. Elhatároztam, hogy max nyár végéig vagyunk rajta a baba projecten. Valamint lett még egy részmunkaidős melóm. Elmentem ellenőriztetni a pajzsmirigyem. Nőgyógyászhoz is akartam menni de ő szabadságon van 1 hete. Kb ennyi.
gizgazzz
2014-02-26 14:25:00
 
pusza köszi a biztatást! Ovum 20.-a körül volt bár a rendszer nem oda rakta.

Lucifer, vannak még fura jeleim amik alapján esetleg lehet valami változás az elmúlt nyolc hónaphoz képest. Majd meglátjuk. Én is jövőhét szerdára nem várom. Hátha ez lesz a mi hónapunk :)

Drukkolok magamnak és másoknak is.
kedina
2014-02-26 14:21:18
 
Csillka

Hát nekünk ez a 14. ciklus... Reményeim szerint az utolsó. Süt a nap, csiripelnek a madarak. Hátha! :)

gizgazz

vagy beteg vagy, vagy a szerelem hevít!:)
Egyszóval, amikor ilyen magas lesz, akkor esélyesebb a baba. változtattál valamin mostanában, ai indokolhatná? Tea, gyógyszer?

Ejjj, nagyon drukkolok nektek és magamnak is!!!!! :)
Egyébként 2 napja érzem a petefészkemet, a balt. Néha a jobb oldalit is.. Elég kényelmetlen..
luciffer73
2014-02-26 13:08:25
 
Sziasztok!
...:)))) igen, én tudom, hogy nálunk mit jelent a 37 fok! :))))
Mondjuk nekem valószínűleg az első gondolatom az lenne, hogy hőemelkedésem van! :DDDD Ettől függetlenül, vagy ezzel együtt nagyon drukkolok!
Moha...nekem is eltartott egy két három napig, hogy amikor nem mértem (még az elején az elhatározásomnál), akkor gondoltam arra, hogy hőmérő, meg mérés, meg vajon mennyi lehet....de utána nem foglalkoztam vele és azóta sokkal felszabadultabb vagyok! Majd neked is elmúlik az agyalás...és rájössz, hogy tényleg volt értelme abbahagyni...hidd el!
Most jelenleg ott tartok, hogy nagyon sok különbség van az előző ciklus és a mostani között!
Az előzőnél szinte az utolsó napokban kezdett el fájdogálni a cickóm...ami nálam nagyon furi...viszont ebben a ciklusban már most 3-4 napja majd ledurrannak a helyükről...jövöhét szerdára vagyok "kiírva". Egyéb különbség is van, de ez most még nem publikus :) Lehet, hogy majd később leírom, de most még egyenlőre nem akarom felfújni a dolgot, mert még magam sem vagyok biztos benne :)))
jennybaba
2014-02-26 12:27:01
 
Sziasztok!

Jelenleg így áll a görbém. Ma vagyok a 10. napon.
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!