Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
jennybaba
2014-03-15 10:29:03

plumeria hűha ez nehéz kérdés. Jó nagy volt a tüsződ a 12. napon. Most már bármikor megrepedhet, és ugye ez megtörténhet délután is. De ha meg nem, akkor az együttlét során is megtud.
Én azt mondom, hogy ha a párodnak erősek a katonái akkor nem lesz gond. Ugyanis úgy hallottam, hogy kiválogatják az inszemnél. Szóval próba szerencse, persze ezt nektek kell eldönteni. Belül mit érzel? Hallgass az első megérzésre! Azt mindig jó szokott lenni.

plumeria14
2014-03-15 10:06:03

Lányok,
lenne hozzátok egy kérdésem...kérlek, ne nézzetek kattantnak. Szóval a mai uh-n (12. ciklusnapon) 25x17 mm-es volt a tüszőm és holnap reggelre rendelt vissza a doki. Szerdán (9. ciklusnap) voltunk együtt a párommal...a korábbiak alapján azt saccoltuk, hogy pénteken, azaz a 11. napon lesz az ovum, így az együttléteket kihagytuk az inszem miatt...48 óra önmegtartóztatás javasolt...ha a péntek össze jött volna, akkor 24 óra maradt volna ki, de ezen nem idegesítettem magam...azóta viszont csak tolódik az inszem, de mi szerda óta nem voltunk együtt...azt hittük, hogy na, akkor ma (így meg is lett volna a 48 óra), de ma sem jött össze...holnap ismét nekifutunk. De mi van akkor, ha mondjuk ma érzem a repedésre utaló szurkálást? Szerintem ma célszerű lenne együtt lennünk, mert ha esetleg a megreped, akkor a holnapi kontroll már megint késő lenne. Viszont ha ma együtt lennénk, akkor termelődik holnap reggelig elég sperma az inszemhez? Ki mit tenne az én helyemben? Nem szeretnék magunk ellen sem dolgozni, de most nagyon nem tudom mitévő legyek :( Tudom, lazábban kellene vennem a dolgot, de olyan baromi nagy a tüszőm, hogy nem tudom kibírja-e a holnapig és a mai akcióval nem szeretném elszúrni a holnapi esetleges inszemet. Remélem értitek, hogy miért kattogok ezen ennyire!
jennybaba
2014-03-15 09:37:56

Nono szépen megy felfelé a görbéd.

plumeria köszönöm aranyos vagy, majd meglátjuk. Most már nemsokára kiderül. Te viszont ne izgulj(szép nagy tüsző), csak is arra gondolj hogy holnap reggel fog megrepedni és KÉSZ!!! Nagyon drukkolok!

Zsuzsa gyönyörű görbe! Mikor akarsz tesztelni legközelebb? Megy a drukk!!!! :)
Zsuzsi28
2014-03-15 09:20:15

Jo reggelt Mindenkinek!

Persze, hogy mutatom a gorbem,mit gondoltok? Ciklusom alt. 31napos szokott lenni.
Azt hiszem még varok az ujabb teszttel...tegnap delutan teszt utan fajdogalt a hasam, azt hittem megjon, de semmi.

Pusza, jennybaba Nektek is drukkolok!
Moha13
2014-03-15 09:19:46

Csak gyorsan görbemutatok, mert végre felment a hőm...és rohanok is. Később jövök és reagálok a mai bejegyzésekre...:)
plumeria14
2014-03-15 08:43:23

Zsuzsi28,
mutatsz nekünk görbét? Az sokat segítene.

pusza,
drukkolok neked! Neked mindig ilyen magas a hőd?

jennybaba,
ne add fel, lehet, hogy csak a szervezeted emlékszik.

Mai beszámolóm: Ma reggel 8-ra mentem a dokihoz, most már a párommal együtt, mert azt hittük, hogy ma lesz a nagy nap...de nem így lett...a tüszőm tovább növekedett mára, így elérte a 25 x 17 mm-es méretet...tudtommal eddig még sosem volt ekkora és úgy tudtam, hogy 22 mm-esen megreped...hát nem így történt. Holnap ismét korán kelés lesz, mert 8-ra ismét visszarendeltek. A páromat 2 óra alvás után kellett felkeltenem, mert fél 6-kor jött haza a drága a buliból...de aki éjszaka legény, az legyen nappal is, nem?
A másik érdekes dolog a grafikon...amikor ma reggel beírtam a hőmet, akkor a rendszer fogta és a 9. ciklusnapra betette az ovumat!!!!!!!!!!!!! Ez nem normális...aznap negatív lett az ovu tesztem, sőt másnap is, tegnap viszont nagyon szép pozitív, de úgy látszik, hogy ezeket a fontos infokat nem veszi figyelembe. A fertilityfrind még nem érzékelte az ovum és milyen igaza van :)
Most izgulhatok tovább, hogy holnap végre összejöjjön az inszem...szerda óta minden nap járok tüszőmérésre és csak nő és nő és nő, de nem akar repedni...csak nehogy ma repedjen meg! Drukkoljatok nekem tovább plííííííz!
kedina
2014-03-15 08:36:55

Pusza, jennybaba
Drukkolok!

Plum!
Na??? Mi volt?

Én ma így.
Nono0602
2014-03-15 08:16:32

Sziasztok! Jajj pusza, jennybaba annyira drukkolok nektek. Nrkem tegnap 2 pozitív ovuteezt után negatív lett. Ami jó mert féltem mi lesz ha több napig pozi lesz, mert ugye az nem jelent jót. Én ma lassan de biztosan török felfelé
jennybaba
2014-03-15 08:07:52

Szép jó reggelt mindenkinek! :)

pusza gyönyörű a görbéd, nagyon drukkolok Neked! :) Ne izgulj!!!
Nekem is felment tegnaphoz képest a hőm, a görbém is szép szerintem de sajnos van egy pici barnás valamim :( Szóval úgy gondolom, hogy megfog jönni hamarosan :(
pusza
2014-03-15 07:47:45

Szia! Zsuzsi

Örülök hogy itt vagy,ne izgulj,lehet még korán csináltál tesztet.Várj kicsit még te is :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!