Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Nono0602
2014-03-16 09:46:37

Ne már!!!!!!! Jajj plumeria sajnálom, de ez a doki kicsit bunkó volt. Ti így gondoltátok jó döntésnek, nehogy megit lecsússzatok róla. Ezért senki nem hibáztathat teiteket hisz jól tudjuk mi a tét. Jó igen, lehet hogy várni kellett volna, de ha a tested jelzéseit nézzük én is azt tettem volna amit te, mert kétségbe estem volna...és azt esélytelennek tartjátok hogy ma is akcióztok egyet? Hisz még nem repedt meg. Hátha sikerül. De és akkor mit mondott, nem kell hozzá visszamenned?
plumeria14
2014-03-16 09:30:25

Lányok,
ezt elkúrtuk, de szó szerint...a tüszőm tovább nőtt, mára 26x23 mm-es lett és a doki meg szerette volna csinálni az inszemet, de a tegnap esti akció miatt kevesen voltak a katonák, így sajnos nem jött össze :(
Nem is tudom, hogy most mi idegesít jobban...az, hogy a tegnapi rossz döntésünk miatt meghiúsult az inszem vagy az, amilyen lekezelően a doki beszélt velem...Megkérdezte, hogy miért nem bízom benne jobban...hát azért bazdmeg, mert a múlt hónapban bíztam benned, de te nem hittél nekem, ezért mire visszarendelt, addigra már késő volt...a másik pedig (ez volt a legfájóbb), hogy akkor ne raboljuk egymás idejét. Én megértem, hogy éjszakai műszakból jött, de basszus gondoljon már bele abba, hogy ez nekem/nekünk hogy esett...2 napja hurcolom magammal a páromat, hogy reggel 8-ra odaérjünk hozzá, erre ő így reagál az egészre????
Fura érzések kavarognak most bennem, de visszacsinálni már semmit nem lehet...legközelebb betartjuk az előírásokat. Moha13, végül neked volt igazad, de mivel ma már a 13. napon vagyok, és tegnap napközben éreztem apró szurkálásokat, ezért dilemmáztam, hogy mi legyen...ezt a párommal is megbeszéltem és hoztunk egy döntést, amely utólag, az inszem szempontjából rossznak bizonyult...ez van, el kell tudnom fogadni, hiszen ez a mi döntésünk volt. Persze a világ nem dőlt össze, de azért most elég hülyén érzem magam :(
Nono0602
2014-03-16 09:18:36

Plumeria14. Drukkolok, hogy nehogy lekéssetek róla. De nem fogtok. :)))) irj majd hogy mi volt?
Moha13 nagyon szépen emelkedsz, megy a drukk.
Köszi Jennybaba, igaza van plimerianak amíg nem jön meg rendesen és a fent van a hőd van remény.

Zsuzsi a te görbéd viszont érdekes, tankönyvi, de ha 2 nap múlva is fent van a hőd tesztelj újra sztem. Drukkolok neked.
Kedina nemsokára jön a csökkenés és az ovu. :)))))
Adrienn sztem a 15. Napon szabadult ki a petécske. Hajrá!!!!!

Pusza neked is szépséges a görbéd.
Moha13
2014-03-16 08:43:48

Plum, gondolok Rád!!! :)
pusza
2014-03-15 15:17:38

plumeria14

Egyet értek veled,amit az imént leírtál.Már én is ott tartok hogy amit eddig tiltottunk magunktól azt most már kezdjük visszahozni,én legalább is kezdek lemondani....Nem lesz kikötve mikor hánykor,hol leszünk együtt,mit eszünk iszunk,mert így sem -úgy sem jön össze.Tényleg máshol kell keresni ahogy mondod,mindennek meg van az oka.Vagy pajzsmirigy,cukor szint,vagy nem jut át mert nem elég fickós vagy termel olyan váladékot amitől megbénul,vagy stb..
Holnap is lesz annyi katonád miből bőven tudnak válogatni.
Szorítok neked! x

Nekem meg nem mindig ilyen a hőm a rendszer beírta mikor van ovu,ha látod akkor elötte egy szinten volt ,csak utána emelkedett meg.Tudod én kaptam gyógyszert amitől érik többször a pete,szerintem ez nagyban befolyásolja az ovu-t és a hőmet is.Ezért nehéz megítélni nálam :(
plumeria14
2014-03-15 14:56:42

Lányok,
nagyon köszönöm nektek a hozzászólásokat! Jelenleg a következő jár a fejemben: ma este úgy teszünk, mintha nem lenne inszem, mert sajnos ez is benne van a pakliban...ha meg mégis lesz, akkor annyiból kell gazdálkodni, amit viszünk :)
Ha ma meg se próbáljuk, akkor holnapra hiába lenne tökéletes az "anyag", ha már megint késő lesz addigra. Így legalább nem lesz teljesen esélytelen a hónap.

Moha13,
nagyon jól tudod, hogy mennyire szeretnénk már a babát, de ott még nem tartunk, hogy emiatt megtiltsam a páromnak az ünneplést. Nem hiszem, hogy ezen múlna a dolog...máskor, hétköznapokon is szoktunk itthon iszogatni, a babaprojekt miatt nem űztünk ki minden "egészségtelen" dolgot az életünkből. Én hiszem, hogy nem kell mindentől eltiltani magunkat, mert nem ez befolyásolja a dolgot...Ha valami bibi van, azt máshol kell keresni...pl. hiába vagyunk mindig jókor együtt, ha a katonák nem jutnak át a méhnyakon vagy a pajzsmirigyproblémám miatt nem tud beágyazódni. Engem inkább az a kérdés izgat (sajnos ezt nem tettem fel a dokinak), hogy ilyen szép nagy tüsző esetén mire is várunk még????
capri
2014-03-15 13:45:20

Sziasztok!
Plumeria, hát, tényleg nehéz kérdés... De párod volt már spermavizsgálaton, ugye? Szuper volt az eredménye? Ha igen, akkor szerintem egy mai együttlét nem veszélyezteti a holnapi inszemet... Az a fontos, hogy döntsetek valahogy, és utána ne azon agyaljatok, hogy mégis máshogy kellett volna tenni! Nagyon drukkolok!
Moha13
2014-03-15 13:38:09

Plum
Az én véleményem az, hogy egészen biztosan marad még katona, mert nem megy mind ki egy aktus alkalmával. Ez az egyik dolog.
Az meg egy másik dolog, hogy én a helyedben kivárnám a holnap reggelt. :)
Olyan rég készültök már erre az inszemre, akkor legyen minden tökéletes, olyan, amilyennek lennie kell. Nyilván nem mindegy, hogy több tíz millió katonából tudnak válogatni vagy sokkal kevesebből...
Szóval az én véleményem az, hogy várjátok meg szépen a holnap reggelt. Legalábbis én a helyedben ezt tenném...és így reggel sokkal nyugodtabban mennék, hogy mindent betartottunk, minden rendben van. :)
Azt mondjuk nem értem, hogy a párod hogy gondolta ezt, hogy ma éjjel összvissz 2 órát aludt meg bulizott, amikor tudja, hogy inszemre készültök reggel...vagy nem ivott egyáltalán alkoholt?
kedina
2014-03-15 12:57:48

Plum
Uhh ez nehéz. Ezen agyaltam ma én is. Már ennyire drukkolok nektek! :D Ugyan ezt zongoráztam végig... Ma megcsinálhatták volna. :S Ha a párod rendben van, akkor szerintem termelődik elég. De ha ma délután megreped, akkor meg teljesen lecsúsztok. Nem tudom.
Egyébként az egyik kismamának, akit ismerek 3 év után pont így jött össze, irányított együttléttel! :D Megmondták nekik, hogy na akkor most kell együtt lenni. Plum, akármilyen döntést hoztok, az a ti döntésetek legyen és ahogy döntötök, annak úgy kell lennie és az úgy lesz jó!

Nekem ma PG3-on páfrányos kép, brutális erős ovuteszttel. Meglátjuk. Drukkoljatok! :)
Adrienn830
2014-03-15 11:35:50

Maim ilyen, tegnap este óta hol bal hol a jobb oldalamon érzem a szurkálódást. Együttlét volt márc 6.-án reggel és este, akkor 7.-én, 11.-én itt pozi ovu teszt volt, 12.-én is pozi ovu teszt, 13.-án reggel és este együttlét, és tegnap estétől meg ma is szurkál a hasam én abból gondoltam, hogy biztos tegnap szabadult ki a petesejt de ez csak tipp volt.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!