Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2014-03-16 21:48:49

Plum
Utálni fogsz, tudom, mert megint ezt mondom, de a spermiumokra kihat az alkohol is. És akármit is mondasz, gondolsz, nekem akkor is az a véleményem, hogy a párod kicsit felelőtlen volt, hogy úgy indult reggel inszemre, amire már régóta készültök, hogy egész éjjel bulizott...
ÉS nem arról van szó, hogy meg kéne tiltanod dolgokat, ennyi belátása magától is lennie kéne, hogy ez sokkal fontosabb, mint hogy egy éjszakát átbulizzon. Szóval meglehet, nem az volt a gond, hogy előtte éjjel együtt voltatok, hanem a bulizás. Kimutatták, hogy az alkoholfogyasztás nagymértékben kihat a spermiumok mozgékonyságára, minőségére.

Egyébként meg én is hiszek abban, hogy talán nem véletlenül csúsztatok le megint...semmi sincs véletlenül. :)
jennybaba
2014-03-16 21:38:00

Sziasztok! Most egy pár napig nem leszek, holnap reggel költözünk haza Mo.-ra. Este már megyek nőgyógyászhoz, kedden meg a meddőségire.
Még mensi nincs egyenlőre. Ígérem jelentkezem és beszámolók, hogy mi volt.

Jó éjt mindenkinek!
nikinokedli
2014-03-16 21:15:47

Kedina: hol vizsgáltattátok a férjedet? Milyen volt? Normálisan álltak hozzátok? Milyen eredményei lettek? Mi is mennénk, de nem tudjuk, hogy hova...
KatkaManó
2014-03-16 20:48:42

Plumeria, én veled vagyok. Te is olyan régóta vágysz babára most így döntöttetek de mindennek meg van az oka. Sikerülni fog én nagyon szurkolok.
Következő hónapban kezdjük a lombikot úgy hogy együtt izgulhatunk :)
csillka
2014-03-16 19:59:07

Plumeria

én abban hiszek, hogy nincsenek véletlenek. Lehet nem most, sokkal később de rájössz, hogy ez miért így alakult.

Nálunk hétvégén babaáradat volt. Két család is volt, babákkal és gyerekekkel. Jaj, hát imádom őket...
Meséltem anyukámnak, hogy velem akartak aludni, erre az volt a reakciója, hogy "téged minden gyerek szeret". Akkor ott bevillant, tényleg minden gyerek perceken belül rajtam csüng, csak ez olyan természetes volt, hogy fel sem tűnt. Nálam mindig elhallgat a síró gyerek, és nekem hozzák a mesekönyvet, hogy olvassak,és visítva rohannak szembe amikor meglátnak :)Lehet, hogy féltem attól tudatalatt, hogy nem lennék jó anya, de ez a felismerés most jól esett.
Miután elmentek a férjem a háló fele irányított. :D Látom rajta, hogy már ő is nagyon vágyik a babóra. Azt mondta amikor mentek el, hogy egy gyereket nem tudnánk elrejteni, hogy itt maradjon nálunk :))
plumeria14
2014-03-16 19:55:16

KatkaManó,
erre mondják azt, hogy saját hibájából tanul az ember, illetve, hogy a nagy akarásnak nyögés a vége...Tudom, hogy enne a mi döntésünknek kellett lennie, de abban az állapotban nehéz volt jó döntést hozni, ezért is vártam tapasztalt társaim véleményét...A jövő hónapot tényleg az inszemnek szánjuk!
KatkaManó
2014-03-16 19:44:23

Plumeria, nagyon szurkoltam neked. Én nem akartam tanácsot adni mert ezt nektek kellett eldönteni. Mohának igaza volt én is betartottam volna a doki kérését. Nálunk a párommal van gond ezért többször adtunk mintát a 3 nap megtartóztatás a minimum volt mindig. De volt olyan hogy 5nap is eltelt. 5nap után több életképesebb katonája volt mint 3 nap után. Abban igazatok van hogy mennyiség van de minőség nincs. Azért javasolják a 2 naponta együttlétlétet is.
A következő hónapot szánjátok a dokira szerintem megérni mert a párod értékei jók. Szurkolok Neked, de ne rágódj a mai napon...
plumeria14
2014-03-16 19:12:35

kedina,
igazad van, én is azzal nyugtatgatom magam, hogy valami miatt így döntöttünk...az viszont tuti, hogy tanultam az esetből...a jövő hónapban ha csak az inszem lesz és ezen kívül nem tudunk majd együtt lenni, azt sem fogom bánni...
Én is drukkolok nektek!
kedina
2014-03-16 19:05:04

Plum
Nézd, én biztos úgy öntöttem volna, mint te. Komolyan! Figyelj, lehet az kellett, hogy le legyetek tiltva 3-4 napra, hogy gyűljön a hadsereg, hogy bevegyék a várat! Lehet túl sűrűn voltatok együtt! Nézd, furcsa dolgokat tud produkálni ám az élet!
Döntést hoztatok, valamiért ezt a döntést.
Nem bíztál a dokiban, hisz ő sem bízott benned a múltkor. 1-1.
A tested sem úgy működött ebben az őrült izgalomban, ahogy te megszoktad. Én amondó vagyok, hogy elküldesz egy melegebb éghajlatra: de nincsenek véletlenek!
Az én párom eredményénél nem lehetne jobbat produkálni még is itt tengődünk 1 éve... Talán a 16. ciklus. Erről ennyit.

Nekem ma volt reggel a peteérés, tegnap voltunk együtt délelőtt. Meglátjuk.

Zsuzsi!
TESZTELJ!!!!! :)
plumeria14
2014-03-16 18:30:08

Próbálok túllépni a mai napon...bár az igazat megvallva nem egyszerű...olyan ez, mintha ott állnál mér régóta egy kapu előtt, arra várva, hogy kinyissák neked...egyszer csak nyílik az ajtó, amin csak be kellene lépned, de bezárod magad előtt...Szóval ez is bosszant, meg a doki hozzáállása is.
Az az igazság, hogy eddig még nem éreztem egyértelműen, hogy ovum lett volna...a tegnap esti akció és a ma reggeli "mintanyerés" után nem gondolom, hogy túl sok fickó lenne estére talpon a vidéken...már nem tudom...bár délután mondtam olyat a páromnak, hogy ha lúd, akkor legyen kövér, de nem nagyon lelkesedett...

Moha13,
nem a mennyiséggel volt a probléma...a doki azt mondta, hogy csak néhányan lézengenek :(

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!