Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2014-03-14 09:29:01

Plum
Üdvözlöm a férjedet, nekem is tegnap volt a szülinapom. :):):)
Gondolok rátok holnap reggel!!! :)
Nono0602
2014-03-14 09:15:09

Pluméria! Értem amit írtál. De akkor örülünk. Juhééé! Drukkolok hogy sikeresek legyetek.
Dzsudzsa
2014-03-14 09:13:49

Luciffer!
Örülök, hogy hallok felőled :)
Igazad van! Lazulni is kell néha. Én amióta kiderültek hormon nyavajáim nem mérek, és ha együtt vagyunk, végre nem az kattog a fejemben, hogy miként gyertyázzak utánna, és mennyi ideig!! Élvezni kell az életet :))))
A héten voltam orvosnál. Minden eredményem jó, igaz a prolaktint magasnak találja az orvos (bár határértéken belül). Előszor gyógyszert akart adni, amit én visszautasítottam. Jó fej volt, nem küldött haza gyors tempóban, hanem Mastodin cseppeket javasolt, ami gyógynövény. Azt nem mertem bevallani neki, hogy a prolaktinra már hetek óta homeopátiás szereket szedek, és valószínű az vitte le a határérték alá :)) Még 2 ciklus kihagyást javasolt. Tegnap megjött, így már csak 1 van hátra !!!!!!!!!!!

Plumeria!
Nagyon szurkolok! Én azt mondom, azért egy-két dologban az orvosra is hallgatni kell. Ha ő nem látja biztosítottnak, hogy sikerülhet az inszem, nem biztos, hogy erőszakoskodnunk kell. Bizakodná feleslegesen. A kudarc meg egyre nehezebb lesz.
A dokim azt mondta, hogy elvileg próbálkozhatnánk, mert szépek az eredményeim, DE az IR miatt még a szervezet labilisabb, a vetélésnek nagyobb az esélye. Ha egy újabb vetélés következne be nálam, azt pszichésen és fizikálisan is megérezném. Így az én érdekem, hogy még várjak. Bármien nehéz is !!!!
Nagyon-nagyon szurkolok!!!!

Moha!
Itt a tavasz! Madárcsicsergés, fészeképítés, fiókák....töltődj életenergiával!!! Ez sokkal többet fog segíteni, mint az agyalás :)))

Bocs, hogy hosszú lettem. És elnézést, hogy a többieket nem említettem, de nem vagyok túl naprakész, a fent említett sorsotársakkal pedig már régóta ápoljuk a kapcsolatot :(
plumeria14
2014-03-14 09:08:21

luciffer73,
részben jogos a felháborodásod, hidd el, én is teljesen magam alá kerültem akkor, de nem akartam erőltetni és 30 ezret kidobni lehet, hogy teljesen feleslegesen...ne érts félre, minden pénzt megér nekem a baba, de ha lehet, akkor inkább biztosra szeretnék menni.
Egyre több helyen lehet olvasni, hogy csak 12 órán át életképes a petesejt, de nem túl jó, ha életének utolsó pillanataiban találkoznak össze, mert addigra már elöregszik :(
Egyébként most jöttem a dokitól és a tüszőm még ott virít a bal petefészkemben :) Nőtt egy kicsit tegnap délután óta, azt mondta a doki, hogy szépen gömbölyödik...holnap reggel 8-ra rendelt vissza a párocskámmal együtt...ez szép mutatvány lesz, ugyanis ő ma este bulizni készült...a tegnapi szülinapját ünnepelné a haverokkal...
Mindezekből az is világossá vált számomra, hogy ha megemelkedik a hő, akkor még koránt sem biztos, hogy a tüsző meg is repedt...ezt csak uh-val lehet kimutatni.

nikinokedli,
fogalmam sincs, hogy az ismerősöd dokija miből indult ki, gondolom a tankönyvi, én így nem mennék bele. Az én példámból is látszik, hogy mindenkinek más ütemben nő a petéje, de ezt a dokinak tudnia kellene.

Moha13,
tudod mit, ne várd egyáltalán!

Nono0602,
korábban szerintem azért nem meri csinálni, mert a kicentrifugázott, mosott és vasalt katonák sokkal rövidebb ideig életképesek, de azt sajnos nem tudom, hogy pontosan meddig...szerintem senki nem tudja pontosan, ezt valószínűleg nem lehet mérni vagy nem tudom.
luciffer73
2014-03-14 08:43:35

Moha...mi lenne, ha nem matekoznál? Ne számolgass, csak legyetek annyiszor, ahányszor jól esik...ennyi. Hidd el nekem, hogy a számolgatás, a mérés iszonyatosan stresszes...nem véletlenül vagy te is olyan bizonytalan sokszor...nem bántásképpen írtam, mert nagyon csíplek. Nekem személy szerint iszonyatos szar azt látnom, hogy te és még egy páran tiszta idegek vagytok attól, hogy most hány fokosak is vagytok, hogy leesett, vagy emelkedett, és milyen hosszú a luteális...hagyd a francba...te magad írtad nem olyan régen, hogy valamiért nem mértél egy pár napig, és milyen király volt. Aludhattál, nem agyaltál rajta. És én el is hiszem neked, hiszen én sem csinálom már szerintem egy hónapja. A melóhelyi stressz bőven elég ahhoz, hogy az ember egy idegroncs legyen...nem kell még ehhez az is, hogy folyton az járt az eszembe, hogy miért ilyen alacsony, vagy magas, hogy most van-e nyák, és ha igen, akkor milyen...az egésznek az a lényege, hogy sokkal nyugodtabb vagyok, visszatért belém az élet, és ami jelen helyzetemben a legfontosabb még a szexet is kívánom és nem muszáj csinálom! :)
Nono0602
2014-03-14 08:32:16

Pusza és jennybaba veletek mi újság?
Castelluchio szépen felment a hőd. Drukk!!!!
Mona hogy vagy?
Nono0602
2014-03-14 08:27:48

Sziasztok lányok. Na már az a boldoggá tett hogy ugyanott maradt a hőm és nem ugrál. Uhhh pluméria. Igazat adok lucifernek. Ha egyszer ott vqn egy szépséges domináns tüsző akkor miért nem csinálja meg? Igy olyan pengeélen táncoltok. De azért remélem nem lesz késő.
Moha én qmi ebből a görbéből látok (termékeny idpontban nincs mérés) akkor azt mondanám hogy 17. Cn -en volt ovud. Onnantól van szép emelkedés.
Moha13
2014-03-14 08:09:43

luciffer
Ok. Nem agyalok. Csak mondd már meg, hogy akkor most honnan számoljam a luteálisomat, mert most épp fogalmam sincs, mikorra várjam...:D

Plum
Szurkolok, hogy összejöjjön! :)

Én még mindig valahol lent, de kicsit fentebb, mint tegnap...ilyenkor már javában 36,9-nél járok általában.
nikinokedli
2014-03-14 07:58:42

Plumeria14: egyik ismerősöm nem méri a hőjét, de inszemre készült. Volt átfúváson is, és kövi ciklusra lett tervezve az inszem. A doki kiszámolta neki hogy mikorra menjen, és amikor ment, közölte vele, hogy még nem érett eléggé, menjen vissza 5 nap múlva. Akkor megcsinálták neki, de még nem tudja hogy sikeres volt-e. Azért én furcsállom a méregetés nélküli fejből kiszámolom hogy nem ma hanem 5 nap múlva lesz peteérésed, és akkor megcsináljuk módszert... Nem tudom hogy ez vagy a te verziód a jobb... :-/
luciffer73
2014-03-14 07:56:21

Sziasztok!
Jelentkezek, mert moha13 már emlegetett..:))))
Először is rólatok! Szóval grat a két csíkhoz...nagyon kíváncsi vagyok, hogy a legközelebbi teszten milyen erős lesz a második...azonnal számolj be róla!
Moha nyugi...igen, az aszpirin befolyásolhat...ez tény, sőt...mindenféle pirin vérzékenységet is okozhat hajlam, illetve hosszútávú szedés esetén. Ez is tény...de sebaj. Meggyógyúltál és ez a lényeg. Most szedd össze magad, ne agyalj, hogy mit miért...csak létezz és élvezz :DDDD
Plumi...a kurva életbe! Tudom, hogy ilyet nem lenne szabad leírni, és biz isten nem is fogok többet, de ha már egyszer ott voltatok...mind a ketten, akkor mi az, hogy nem csinálja meg az inszemet. Ezen már a múltkor is felhúztam magam. Először tankönyv szerint a tüszőrepedés után a pete él 12-24 óráig. Másodszor...a spermának nem kell megtennie olyan hosszú utat, hiszen rögtön odalövi a doki.
Akkor meg mi a fészkes fenéért nem csinálta meg????
Bízom benne, hogy ma sikerül, és ha megint ezzel a baromsággal jön, akkor legyél erőszakos basszus...feküdj fel arra az ágyra, csapd szét a lábaid és ordíts rá, hogy most azonnal kezdjen hozzá.., mert mindenki erre vár. Még mi is! :)
Mindenképp számolj be!!!!!
Capri...te kis gömböc!!!! :DDDDD Örülök, hogy jól vagy...dagadj csak és néha jelentkezz!
És akkor most rólam...semmi extra...nem mérek, nem stresszelek, csak kekszelek...ennyi :))) Jól vagyok.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!