Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Micsoda élet van itt! Napokig szinte semmi, most meg nyüzsi! Nem győztem visszaolvasni! :D
Plum
Szívből drukkolok! Nekem is most lesz a napokban, majd gondolj rám is! :) Bár így IR-rel...
Mona
Szorítok!
Én ma így. Mióta Kiderült, hogy IR van, és én vagyok a defektes, totál kiborultam...:( Mikor lesz ez jobb?
Ki, milyen diétát tart?
jennybaba
2014-03-14 11:29:10
Szép napot mindenkinek! :)
plumeria14 ez fantasztikus hír, nagyon drukkolok! Holnap mindenképpen írj, hogy mi volt.
Vannak szép görbék amikből bármi lehet.
Én jelenleg így állok.
Dzsudzsa
2014-03-14 10:50:46
Mona31!
NAgyon szurkolok, kíváncsian várom mit mond az orvos!
Plumeria!
Nekem a TSH 3.3 -ról 5 hét alatt 0,61 lett. De az orvos azt mondta, szó sem lehet róla, hogy abbahagyom az Eutiroxot. Havonta kell vérvételre menni és ha jól értettem a TSH- T4 arányt nézni. Max. csökkenti a gyógyszer adagját. Engem még elküld UH-ra, anti TPO-t nézet. Ha jól emlékszem, ezt nálad is nézték.
Moha13
2014-03-14 10:34:56
Ja, na meg olvastam már pár olyan írást is, miszerint a doki uh-n megállapította az ovu utáni állapotot, összeesett tüszőt látott, ehhez képest másnap voltak együtt és összejött. Megint csak ennyit a tankönyvekről, meg arról, hogy meddig él a petesejt.
Moha13
2014-03-14 10:32:03
Köszi Lányok! :)
Ez a hős dolog tényleg érdekes...már a múltkor is azon morfondíroztam, hogy talán nem kéne pihenőt fújni, amikor felmegy a hő...lehet, hogy eddig azért nem sikerült? :O
Na meg...már többen is írták itt, hogy felment a hő, de a doki aznap vagy másnap azt mondta, hogy még nem repedt meg a tüsző. De ha még nem repedt meg, mitől megy fel a hő? Nem értem. MErt állítólag az nyomja fel a hőt, hogy a kiszabadult petesejt helyén keletkező sárgatest progeszteront kezd termelni. Ennyit a tankönyvekről.
plumeria14
2014-03-14 10:08:13
csillka,
ezek után nagyon kíváncsi leszek, hogy a rendszer hova fogja betenni az ovumat és hogy ma délután pozitív lesz-e az ovu tesztem.
csillka
2014-03-14 10:02:58
Sziasztok,
Moha, utólag Isten éltessen sokáig!
Plumeria,
de jó, hogy nem úgy van, ahogy reggel sejtetted.
Sokan azt gondolnánk megemelkedett a hő, megvolt az ovu, és pihenőt fújunk, ehhez képest még nem is volt meg, és igy csodálkozunk, hogy nem sikerül. Nekem amikor sikerült az ovu utána voltam orvosnál, Ő mondta, hogy már megvolt a peteérés, mert látszik a sárgatest, a hőm mégis csak pár nap múlva kezdett emelkedni. Konklúzió, a hőből messzemenő következtetéseket nem lehet levonni :D
Dzsudzsa, örülök, hogy minden jól alakul, ügyes vagy!
Ami a tankönyvi példákat illeti, sajnos nekem is volt olyan orvosom aki azt mondta 12-13-14 nap legyünk együtt, utána már esélytelen, mert a nők a 14. nap ovulálnak. Azt ne mondjam, hogy idős, főorvosról van szó :))
Mona31
2014-03-14 09:54:03
Ja és Moha13, Boldog Szülinapot utólag :)
Mona31
2014-03-14 09:52:35
Jó reggelt mindenkinek!
Ma végre egy munkamentes nap.
Jennybaba, Plumeria köszönöm és drukkolok :)
Moha,Nono elmegyek orvoshoz, de még hétfőig várok vele.
Sajnos tényleg nem értem mi történik.. Nem jött meg de nagyon gyengén vérezgetek, nem folyamatosan, hanem szakaszosan.
Nem merek még egy tesztet csinálni.
Az előzményeket nem írtam le, de nálunk a párommal vannak problémák és az orvos már inszeminációra akart küldeni. Elég hosszú tortúrán ment/mentünk át, de elvileg van egy kis remény, hogy anélkül is sikerülhet, legalábbis a pozitív teszt ezt mutatja. Remélem nem lesz gond.
Szép napot nektek!
plumeria14
2014-03-14 09:36:55
Dzsudzsa,
ezért nem akartam én sem erőszakoskodni...ma, amikor megkérdeztem tőle, hogy mi van akkor, ha holnap reggelre megreped, akkor megint nem lesz inszem...azt válaszolta, hogy akkor csak 2 nappal előtte látott, nem csekkoltuk minden nap, ezért nem "merte", de most szerda óta minden nap megyek hozzá, így mm-ről mm-re tudjuk követni a fejlődést...így csak nem csúszunk le róla!
Egy kicsit azért aggódom a TSH-m miatt, mert bár a legutóbbi vérvétel eredménye jó lett, de az endomókus azt írta nekem, hogy a labor nem a aktív hormonok szintjét méri, ezért 6 hét után nem lehet még hátradőlni. Bízom benne azért, hogy ez már nem kavar be.
Te töltődj fel a pihenős időszakban, utána ismét a lovak közé csaphattok :)
Plum
Szívből drukkolok! Nekem is most lesz a napokban, majd gondolj rám is! :) Bár így IR-rel...
Mona
Szorítok!
Én ma így. Mióta Kiderült, hogy IR van, és én vagyok a defektes, totál kiborultam...:( Mikor lesz ez jobb?
Ki, milyen diétát tart?